3856
Starcraft
-
F1re #1097 :P ha mar itt tartunk en karora alok magyarbol is :D ES nem vok ra buszke !!! :D de matekbol is XD kemiabol nem :P -
Nuki #1096 kinek mi a könnyű :) nekem pl az^^
ezerszer jobban megy mint a magyar :P -
F1re #1095 NALUNK NEM AZ AMUGY NINCS KEDVE VAKINEK MOST 1 SC-RE ? -
Spica #1094 én szerettem mindig is a kémiát, könnyű tárgy :) -
Nuki #1093 megértem. normális emberek nem szeretik a kémiát:D
[nem tartja magát annak:] -
F1re #1092 nekem meg a butitott :D kemia doga is karo kb -
Nuki #1091 :D
majd az leszel ha megírom az ötös emelt szintü kémiámat XD -

*buzske tokmagra*
-
Nuki #1089 neeemkösz :D
ha valaha leszek olyan balek és elhagyom SC-met, akkor nyomás másnap bótba és venni újat, nehogy elfoggyon o.O -
F1re #1088 ha kell vakinek szivesen meg osztom masal is a generatort
:D -
igen? biztos?
*meg utoljara kerdoen visszatekint*
ki vagy ruuuuuuuuuugva a klubbol
-
F1re #1086 nem hinnem .D de nincs ienekhez folos energiam jo nekem ez ami van haverokal ugy is ventrilon vagy teamspeaken beszelunk -
F1re #1085 KURVA 1XRUEN CD KEY GENERATORAL GENERALTAM A CD KULCSOT EREDETI CDVEL JATSZOM CSAK NEM EREDETI CD KEY ES A CD SINCS MEG DE CSINALTAM EREDETI CDROL ISOT sorry a nagy betujert csak TS EN BESzelek capsal XD -
baromira foldhozvagna 2K??? kb annyi az eredeti ~~ -
Nuki #1083 ha nem eredeti a cédé akkor hogy tudsz b.netelni? és nem eredeti sc-m(énk) is van, nem kevés, de ott működik :o -
F1re #1082 NEKEM AZ NEM MUXIK XD mert nem eredeti a cd -
Nuki #1081 sc chat iz. (Y) :D -
F1re #1080 na itt vok lammer amugy nem hasznaltok vami komunikacios progit :D pl ventrilo,ts ? -
nah, vót vmi? :D -
Spica #1078 kurucz ma este jo lesz? 10 körül? -
Haladunk-haladunk... akkor jojjon a Spica-Kurucz... -
Nuki #1076 ok htxvm, amúgy Kurczál ott van a ripléj... -
#1006-#1012 -.- -
Nuki #1074 replajnézésközben miért mozgatja hejettem a kurzort? -
Nuki #1073 htxvm^^ -
msnen elkuldtem -
Nuki #1071 igen :D
van msncíme? vagy ide jár fel sg-re? :D -
beszeljetek le, mi vagyok en? kerito? -.- -
Nuki #1069 húha kicsit félreértés volt.....szóval Kurucz mikor ér rá? :) Én például ma és holnap igen. -
Nuki #1068 nekem csütörtökön jó, konzultálok vele msn, őt legalább sűrűn látom ^^ -
Névhez tök mindegy, mit írsz, a kód viszont a serial lenne. Szvsz 2000 Ft egy eredetiért nem nagy pénz, érdemes megvenni, mert akkor tudsz neten is játszani. -
track44 #1066 Halicsek mindenkinek!
Van egy kis gondom, van egy nem legális StarCraftom, csak nem tom feltelepíteni mert kér vmi nevet meg egy 13 számú kodot, mit tok kezdeni vele? Vki tod segíteni??
-
Nah nyomjad le Kurucz ellen a loser meccset...
-
GazVezir #1064 Igen, kerestem, hiába volt fent a pöcs, nem indult el sajnos. Még kapott kétszeri reinstall és műr működik. -
Nuki #1063 gondoltam msn-re előbb jön fel mint fórumra beírja hogy itt vagyok... -
"Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:" -.- -
GazVezir #1061 Üdv!
Leszedtem a Huncraftot, gyönyőrűen feltelepült, de sajnos nem indul el, hiba üzenet pedig a következő: A sorszám (428) nem található a DLL-ben (Storm.dll)
Előre is köszönöm a segítséget! -
azt hogy te "jonnel" jatszani... jelzed, hogy nem sz4rod telibe az egeszet... igy egyertelmu... -
Nuki #1059 oké...mozst erre mit tudok mondani? :) remélem jön Totti... -
Loser agon:
Koryne-Spica 0-1 @Rush Hour 3 ZvR(P) felallasban
report: annyira -pR0- meccs volt, hogy meg most sem tudok magamhoz terni... szal igy a report sajnos elmarad
JAH es igen sry de mar eleget "vartunk"... Vasarnap ejfelig Totti-Nuke meccs nem jatszodik le, akkor nelkuluk folyt.kov sry...