3856
Starcraft
  • kisviku
    Csak szigorúan és igazságtalanul!
    Nekem is megvan az a verzió,amit vettél/kaptál és nekem a tok jobb oldalán, a felső sarokban van a serial.

Kötelessége kicserélni az eladónak.Bár én a CNC Generals-al jártam úgy, hogy anyaghibás volt a lemez és a belső körtől kifelé szétrpedt a cd. Visszavittem a forgalmazóhoz és megpróbálta rámkenni, hogy szándékosan törtem szét...
    Ha jobban megnézzük,ennyire szabályosan nem lehet eltörni egy lemezt.Bocs az offért, csak azért mondom, hogy szigorúan kell odaállni, ha kekeckedik, fenyegesd feljelentéssel a fogyasztóvédelmiseknél.
  • Nuki
    énis így vettem, és a normál helyen lévő cd fölött knée lennie kis fehér cetlieknek. ha nincs, irány surány és reklamáció, de sok órádba kerülhet sajnos :\ de megéri :D
  • Istencsászár
    A forgalmazónak kötelessége lenne... figyelmeztetni arra, hogy ha cdkeyes gémet veszel amit neten használhatsz, akkor abban valid kulcs található e, illetve hogy nem található ( de mindenképp érdemes rákérdezni, hiszen az ember sosem tudhatja mikor vágják át ). Ilyen van pl a Half Life 1nél, mivel vannak olyan üzeletek ahol nemkapsz olyat, amiben a cdkey regisztrálatlan.
  • Vejitto
    Köszönöm a válaszokat, mivel a dvd tokon se belül, se kívül nincs semmi (egy dvd tok, SC rendesen az egy dvd helyen, BW a felhasználói kézikönyv helyén fehér tokban, az is üres), így Totti válasza lesz a nyerő - visszavisszük és asztalborogatás lesz.
    Mégegyszer köszönjük~
  • Nuki
    kölcsön van adva (A)
    van külön eredeti BW-m ahhoz meg nincsen serial...
  • Istencsászár
    Akkor visszavinném és feldugám nekik
  • Lammer
    szerintem kiszedtek belole... ;(
  • grizzly21
    fehér matricán van a dvd tokon belül. csak egy van a broodwar a sima SCjét használja
  • cleric
    Nekem a Battle Chest van meg, a Starcraft CD tok hátoldalán van a kulcs. A Broodwar-hoz nincs külön kulcs, de csak akkor megy fel, ha fel van telepítve a SC.
  • Istencsászár
    Olyan verziót még nemláttam, de nekem a SC Battle Chest kiadáson a tokok bal alsó részében vannak a cdkeyek.
  • cleric
    Nekem a Battle Chest van meg, a Starcraft CD tok hátoldalán van a kulcs. A Broodwar-hoz nincs külön kulcs, de csak akkor megy fel, ha fel van telepítve a SC.
  • Vejitto
    Hali, lenne egy kérdésem~
    Vettünk karácsonyra 2 db Bestseller Series Starcraft+Broodwar csomagot, de egyikben se sikerült találni CDKey-t. Ha valakinek megvan ez a verziójú játék, meg tudná mondani hogy hol találjuk a kulcsot? Már minden számot kipróbáltunk ami a borítón/lemezen van, de egyik se jött be, és szeretnénk Bneten játszani vele.
    Előre is köszi~
  • Nuki
    ha az élő lenne énis örülnék neki XD
  • Lammer
    Merry Xmas
  • grizzly21
    Neked is! és mindenkinek! :)
  • koryne
    Boldog Karácsonyt! :)

• Lammer
    gyerekek instant karacsonyi kupa? egyenes kieseses winner-loser rapidtorna?
    eniván?
  • Nuki
    valahogy sejtettem a koponyáknál hogy ez nem babra megy ki
  • Pretorian
    Srácok, az a lényeg, hogy:

- érjük el a mammut sebességet fejlesszük a mammutnakés a farm szálító antenáit ugyanis a mammut dropp a mutaval párositva erejü mértékü buztitást tud okozni szálitva.

lol.
  • Istencsászár
    GG :D:D:D:D:D:D:D:D
  • Lammer
    loalnegz kotelezo video katt
  • Spica
    holnap ledumáljuk és esetleg még le is játszuk majd este
  • Lammer
    nah akkor Spica-Kurucz 1-0 loser elodonton... Freewin...
    Loser dontot jatszatok le hetvegeig: Grizzly-Spica (LT BO1)
    koszontem...
  • rimo51
    A Starcraft-ot és a Brood War-t is fel kell telepiteni és ezután a Huncraft-ot , és akkor oksi már . A Huncraft exe-vel kell indulni .
  • rimo51
    2055-18599-0184
  • Nuki
    nagyritkán igen :ð
    (micsoda ték vóót)
  • Spica
    és kurucz mikor válaszol nekem? msn-en se látni soha..
  • Nuki
    roger that!
  • Lammer
    es most tenyleg kell ez az offtopik spam? ~~
  • F1re
    jo csak elfelejtettem hogy vip vok XD
  • Nuki
    starcraftba is beszélhetsz de nem mész vele valami sokra :)
    (mellesleg ott a szerkesztés gomb vagy mi... próbáld ki, hogy nekelljen írni folyton két üzeneteket:)
  • F1re
    BOCS!! Sc kozbe jo :D
  • F1re
    enyem a ventrilo server miert ? amugy meg igen is jo ha scbe beszelsz masokkal XD
  • Nuki
    éspedig nem én kések :D
  • Lammer
    meccsekre mar ra sem merek kerdezni... ~~
  • Nuki
    starcraft alatt igen hasznos, amúgy nem szoktam :) én zenét hallgatok inkább...
    ventrilló szerver tied, vagy ismerősödé?
  • Spica
    nem szeretek ventrilozni, ez van - szívatni akarok mindenkit és azt akarom, hogy írjon és ez terelje el a figyelmét
  • F1re
    neeeeeeee te is tod miert irtam nem kel oltani azert irtam hogy tudjunk beszelni 1masal meg tudjuk beszelni hogy mikor jatszunk mert igy topicon keresztul nehez na meg game kozbe is tudunk dumalni ami nem hatrany
  • Lammer
    szerintem te osszekevered a starcraft topikot az ismerkedesi topikkal ~~
  • F1re
    amugy toljatok mar fel a gepetekre a ventrilot vagy a ts-t adok linket Ventrilo es nem updateld mert szar :D ez meg a TS
    csak ha nem tudna valaki mind a 2 program komunikacios progi XD ha meg van szoljatok adok ip-t es beszelunk