3856
Starcraft
-
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT??????????,,,,,,,,,,,,
namostazonnalfelhivlak... mit kepzelsz te leany

-
Akkómá tri, mert van egy öcsém is ^^ -
Nuki #1374 csak bi-tesómiába kezdtél... ejnye
(bigámia->bitesómia)
-
Nem vesztette el, attól még a bátyám :) -
O: ilyet....most Öcsisajt pozíciójának elvesztsére kérjük tisztelettel mindenki egy azaz 1 percre függessze fel a fórumba írást... :Ð -
Nuki #1371 :o -
Vhogy nem érdekel, átment a dsl-en, nem? :P
BTW mától nem te vagy az egyedüli bátyám, lehetsz te is féltékeny
-
Nuki #1369 ha nyilvánosságra hozzák hogy így úgy be lehet hozni idegeneket, mindenki csődítené be a haverjait szóval én úgy gondolom hogy elég ha valami illetékes tanárfélét mekkérdezünk, és lerendezzük 1v1 nyilvánossság nélkül a dolgot, titoktartásban. tavaj is volt egy idegen arc SC versenyen....
(esetleg azt tudnám elképzelni hogy nem szálsz be hogy szétverd az iskolánkba járó SC-sek búráját, csak így versenyen kívül el gg-zgetünk :) -
Meséltem az okosnak egyszer nála egyszer Msn-en de úgy néz ki csak igencsak SC-behatároltsággal gondolkodik:P...beszéltünk is róla eleget hogy jó lenne őt ott látni csak hát tudod nuk3 az iskolavezetés... -.- -
E'di vagy, hogy elkuldted a repeket*, de mint lathatod mar elobb kesz lett az anyag :D
*viszont hamar rarozol, igazan tomorithetnel is :D
amit kuldtel: (4 998 498 bytes)
normalisan berarozva: (3 064 380 bytes)
7Zvel tomoritve: (2 592 336 bytes)
^^ -
Nuki #1366 aszittem bence mesélt róla... -
"amire be szeretnénk sunyítani"
:O ????
:D -
Nuki #1364 majd ha megnyerem azt az iskolás verssenyt amire be szeretnénk sunyítani téged Bencével akkor lehecc :D -
barcsak mar ott tartanank, hogy buzske legyek read is...
-
Nuki #1362 valakinek ennek is kell lennie, mellesleg ha fejlődök az enyém lesz a leglátványosabb fejlődés, és engem foktok dicsérni a legjobban hogy WOW mennyit fejlődött ez a nukE..... :D
[ego-volt kitől tanulnia] -
OLTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS!!!!4neegz
Bocs dév de ezt megkaptad! xd De sebaj, Albion után megmutatod nekik! A jó kis Ingelesek kitanítanak téged mindenre!...(szigoruan csak dévnek!!) [csupán háromszor fenekeltek el Bneten ingelesek :(((]
Na, jó üdülést és jó golfozást Nuke!!!! XXD
-
J4F.b0b0rj4n :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddd -
Te vagy a Legtöbbször az Utolsó Helyen Levő Ember, Boborján :) -
Nuki #1358 elgondolkodtató, hogy valahogy én ott vagyok minden utolsó helyen o.O -
eszrevettem, hogyha xlsbe mentesz akkor a nativ offiszosok tok szetesett doksit fognak latni... szal meg avval is c1c1zni... :C
-
Spica #1356 én azt júzolok mielőtt következtetéseket levonnál, mert enyhén jobb, sőt microfosos offiszom nincs is -
(oxygen)openoffice>>>m$ fos...
nem tehetek rola, hogy a gagyi billgécoffiszod nem nyitja meg az opendocument formatumot...
juuu'z openoffisz :P
:P -
Spica #1354 öcsi, miért nem olyan formátumba mentetted el, amit nem csak a beavatottak tudnak megnyitni? :D nemistom az excelnek most mi. talán xls? -
Nah lanyok megvan a tablazat meg a repek szisztematikusan rendezve vannak ;)
REPEK+DOKSI(OPENOFFICE :P)
heffán

1st J4F MinilLAN
1v1:
1.DiViNeR[uUc]
2.J4F.tossPow3r
3.J4F.l0wAPM
4.J4F.Just-a-Girl
5.J4F.n00bl1ng
6.J4F.Nuk3
2v2:
1. DiViNeR[uUc]+J4F.Just-a-Girl
2. J4F.l0wAPM+J4F.n00bl1ng
3. J4F.tossPow3r+J4F.Nuk3
Osszesitett eremtabla:
1.DiViNeR[uUc]
2.J4F.Just-a-Girl
3.J4F.tossPow3r
4.J4F.l0wAPM
5.J4F.n00bl1ng
6.J4F.Nuk3
TOK EGOOOOO" 4ik lettem

ps: UUC egyszemelyben >>> J4F
-
Akkó mongyá olyat, amit használsz :) Majd otthon rarozgatok. -
loal :D
en mar nagyon nem hasznalom a tvnes mailemet, amugy ok megvan :DDDDd
ize inkabb rarozd be az autokonyvtarat is, azt majd kibogaraszom...
Grizzly plz legyszi te is!
htxvm!44 -
Bazze, én elküldtem -.- -
te en mar kozel 2 napja kerem a repeket Doritol meg Andrastol is...
hat latod...
(nemjo az elfoglalt szovegvagyok style, mert kb fel perc pezip/rar/7z-zni es a mailemre kuldeni az anyagot... akinek inge, vegye megara :| ) -
najo megbocsajtok Dév-san
-
Nuki #1347 sumimase gaboru-sensei. -
Spica #1346 vki felpakolná a repeket, meg egy drawt az eredménykeről?
tudja az akire gondolok :D
na de tényleg, én is megteszem ha megkapom az anyagot, csak nekem nem szabad az egész hétköznapom, sőt a fele se :( -
Nah mindenkitől elnézést hogy szétszpemmeltük a fórumot! De hát mit várhatna az ember két súlyosan $#/cenzúrázva/%& elmétől hajnali fél egykor? :DD -
[szigoru napkozistanarbacsis abrazatra valt]
MI EZ A SZPEM ITT KEREMSZEPEN!!!!444negz
irgumburgumnegz
-
hja mikor egymás mellett ültünk Sc-zés közben a lanon és csak az üzenöfalon beszélgettünk? ja, basicben meg 2es számrendszerben....na az volt a kockulás!:DD -
Nuki #1342 ennnél már csak az lenne a durvább ha élőben mikiznénk, msn, és itt szpemmelünk közben... mondjuk amikor ott voltunk nálatok xD -
nekem még akkor marad az msn...még föl kell telepítenem a hangkártya mikrofon-driverét...és nem is megy a mikrofon....vasárnap óta ott van a helyén :C hát igen, 300 Ft-os kis szar, valakinek csak ilyen jut valakinek mászókás:CC -
Nuki #1340 úgy hogy közben még a mikrofon is megy... :DDD -
miért zavarna? különben hogyan mondanám neked meg hogy válaszoltam a fórumon az üzenetedre? :DD -
Nuki #1338 nem zavar hogy eközbem mellesleg MSN-ezünk?
-
hisz minden jobb versenyen tiltják a cheatelést!...én megmontam hogy nem lesz jo vége a show me the moneynak!4 XD