3856
Starcraft
  • nemTom12345
    szerintem ezek voltak a blizz legjobb játékai, kivéve a w2-öt, az 1 jobb volt.
    Régi szép idők, régi szép SC-s idők :D

Az utóbbi időben volt vmi petch? Már jó régen nem SC-ztem, lehet néha fel kéne nézni, hányan vannak még online.
  • light00
    tudod az idöseket, öregeket tisztelni, segiteni kell. mi lenne veled ha ilyen kései korban összerombolnám az idegrendszeredet? még engem vetnének meg az emberek! Tudod csak néha, modjuk 50böl kétszer az öregeket is helyre kell rakni, tudják már hova születtek
  • Lammer
    jolvan most igy 50 meccsbol megnyertel 2ot, legyel buszke magadra...
    inkabb szeggyeld el magadat... milyen n00bber vatyol te, hogy egy ilyen ven szatyort mint en, senem tudsz megverni 50/3X legalabb
  • light00
    de én azóta a csattogos lepkéket köpködös mutákra cseréltem és most azt dobálom a buta kis terranoidokra
    ...ily hosszu pályafutásu so l0wAPMmel fel-e vágnék-e?
  • Lammer
    en mar akkor l0wAPM vóóótam amikor te meg a csattogtatos lepket kergetted tokmag korodban-e!?
  • light00
    na tehát ha még a fogalmazásra is figyelnék...
  • light00
    Tölem kapta mikor kétszer pontosan ugyanazzal a taktikával (mutarush), ugyanazzal a timinggal kétszer egymás után megvertem!!
  • Prince of Máté
    és hogyan találtad ki ezt a tláló nevet?
  • Lammer
    J4F.l0wAPM
  • Prince of Máté
    Nem lesz World of Starcraft?
    TÖk jó lenne :D
    Lamemr B.neten mi a neved?!
  • F1re
    Te Fire vagy o.0 bisztos te vagy az a sra'c :D
  • Titan666
    Ha én vagyok az a srác akinek azt irod akkor tudom hogy miröl van szó :D
    Tanácsodra már amcsi szerveren nyomom, legalább szívok magamba egy kisss amcsi szlenget. Hál isten hogy nem egyedül vagyok hun
  • Spica
    igen, sokan keychangert használnak, amit váltogatnak később és esetleg pont a tiedet, ami ugye azzal a következménnyel jár, hogy te nem tudsz játszani ugyanakkor. hát nagy fasság, ami azt illeti..
  • F1re
    MA mar van netem mert koltozkodtem es ennyi
    na szoval van ien :DDD
  • Lammer
    Ugye Fire, errol beszeltem... (srac akinek ezt irom, tudja mirol van szo...)

-.-
  • grizzly21
    hol vetted
  • Ricsard001
    Csáó!

Érdekes problémával kellett szembesülnöm pár nappal ezelőtt:
    Sokévnyi játék után elszántam magam egy eredeti craft megvételére. Kevés játék után egyszercsak nem engedett be az európai szerverre. Aztán pár nap után megint csak beengedett. Most megint kinnrekedtem, de mostmár a többi szerverre sem csatlakozik a gém. Véleményünk szerint valaki(k) használják a kódomat. Az accaunt ellenőrzése közben vág ki. Ha valakinek van ötlete, esetleg megoldása a témára, várom jelentkezését.
    Előre is kösz!
  • Lammer
    namivan punnyadtak???
    senkisemnem akar 1v1ezni?

MSL dontorol meg csak szpojlerben tessek irni, mert kesobb Trackerrol fogom letolteni... :D
  • light00
    Pontosabban az A könyv a Doomról és fejlesztőiről (a két John :D) és lehet, félreértetted szavaimat, mert nem az a tipikus tömegszemét volt mint a mai sok hülyeség amit okád a sok noname fejlesztőcsapat de lényegében az akkori korszaknak az igényeit elégítette ki, mert akkoriban Amerikában szinte csak az FPS játék létezett (itthon se másképp). Az utódai viszont tényleg csak azért születtek (pl:Doom3), hogy a "Doom" név miatt sok pénzt hozzanak a csapatnak, jóllehet már alig vannak meg az eredeti tagok.
  • grizzly21
    senki nem mondta hogy az baj:) olvastam egy könyvet a doom-ról, és az ID az egyik kedvenc csapatom volt a játékkészítők közül.
    Egyébként az nem volt tömegszemét, nem volt olyan játék közel sem. John Carmack motorját mindenki csak utánozta olyan jó volt:)
  • light00
    Az tény hogy a domm "buta" járék de ha ismernétek a készítőket vagy az akkori piacot merőben más véleményetek lenne. Ott és akko nem az volt a ényeg hogy valaminek jó háttértörténete legyen (pl.: Max Payne), hanem hogy éjjel-nappal lehessen lődözni a kis hülye világot-elpusztítani-akaró szörnyekre. akkoris az volt a lényeg hogy minél nagyobb táborra tegyenek szert a játékok és nem az igényességre. A Doom is azért készült ilyennek mert végre valami nagyon nagyot akartak alkotni a készítők, amire büszkék lehetnek. Korábban a Wolfeinstein 3D volt ilyen (azt is ők csinálták <<ID Software>>) ,de ők ezt is túl akarták szárnyalni és sikerült is. Tehát ha úgyvesszük a Doom a maga korában ugyanolyan tömegcikk volt mint a mai sok szemét csak különlegesen jól sikerült.
  • Prince of Máté
    ok. nem értettem mire mondtad, csak elolvastam hogy a doom buta gém
  • grizzly21
    A storyjára, és a játékmenetre mondjuk rá azt hogy buta, és a doom ebből a szempontból az. Ezt a játék készítői sem vitatják.
    Egyébként pedig sem játékmenetben, sem népszerűségben, sem adott korban lévő grafikai szinten meg sem közelíti a Crysis a doom-ot. Akkor az volt AZ FPS. A Crysis csak egy ujabb tucatszemét, ami ráadásul nekem nem is tetszett. Mellette sokkal jobb grafikai motorok is vannak, de semmiképp sem kimagasló se a játék se a motor, se semmi. (ellenben a doom mal)
  • Lammer
    szerintem vegignyomtam... es igen verybuta... mint a legtob pcs FPS...
    ha neked nem buta, akkor sajnallak nagyon ;)
    de latom megint fogalomzavarban szenvedsz... olyan jo mint a krájzis LOL :DDDD
    ok ertem te a grafikai minosegre erted, ez rendjen is van(a koraban a doom is buntetett ez teny)... de ha neked az okos jatek=grafika... akkor megjobban sajnallak :DDDDDDDDDd
  • Prince of Máté
    hát ha szerinted a doom buta, akkor te nem nem játszottál akkor mikor megjelent...
    Olyan jónak számított mint most a Crysis
  • Lammer
    pcn azert meg van 1-2 legenda:
    -Doom(buta de ketseget kizaroan hatalmas rajongotabora van meg MINDIG!!)
    -Ufo 1-2 (korokre osztott hangulatos strat! mai napig eloveszem, szinten hatalmas rajongotabor)
    -System Shock 1-2 (szinten nagy klasszikus, mai napig legjobb FPSek egyike es raadasul nem is buta!)
    -Heroes of Might & Magic szeria... (ugye nem kell magyarazni, eszmeletlen taborral)
    -Counter-Strike detto
    -Operation Flashpoint( taktikai elethu fps, mai napig agyonmoddoljak stb)
    -Deus Ex
    -Thief sorozat
    -Elder Scrollok, RPG
    -Fallout 1-2 !!!! mai napig legjobb posztapok RPG!!! (iszoynat fanatik taborral!)
    es meg lehetne sorolni...
    bar mondanek en konzol cimeket is, amivel CSAK japanban tobben jatszanak a mai napig, mint az osszes Blizzard termekkel(szingli) 1uttveve...
    dehat ugye konzol piac>>>Pcs gaming piac ez ofkorsz :D
  • grizzly21
    soha nem is lesz. Ha megkérdezel valakit hogy mi az hogy diablo , starcraft, tudni fogja. Pedig 10 évesek. Csak az idő mondja meg valamiről hogy tényleg nagy volt-e, vagy csak azt mondták róla. Az SC nél máig nincs jobb, balanszosabb, tökéletesebb RTS, véleményem szerint játék sem. A diablót is csak utánozni tudták, több de inkább kevesebb sikerrel, felülmulhatatlanok.
    És attól félek mostanában nem is lesz trónkövetelő, nem az igényesség, és eredetiség korszakát éljük, egyre inkább windows-játékkészítő-varázslóval készülnek a játékok, tucatszámra.
    Örül az ember amikor lát néha egy-egy eredetit.
    A furcsa az, hogy ezek sokszor nem kapják meg a kellő elismerést. Máig nem értem például, hogy a Max Payne 2 miért nem lett világhírű, amikor szerintem máig -messze- a legjobb akciójáték, nem mondom hogy FPS de csak azért nem, mert gyakorlatilag TPS (Tomb Raider nézet).
  • light00
    Najo de 4, azaz négy olyan játék (ugyanattól a fejlesztőtől) amit az egész világon MINDENHOL ismernek? (ha most Indiával meg Kínával jössz...:ÐÐ)
    Jó meg ott van az Unreal sorozat is meg sok más de ezek mind egyetlen sikerek...
  • Lammer
    konzolon van^^

nomeg ottvanmeg pcre: CS, operation Flashpoint stb ^^
  • light00
    Azért tényleg érdemes belegondolni hogy itt van négy 9-10 éves játék aminek még most is hatalmas tábora van... Nem hinném hogy lenne még egy ilyen fejlesztőcsapat aki ugyanezt megcsinálta volna. ^^
  • Prince of Máté
    jaja és az avicces benne h asszem 7 éve vettem, és nem is a starcraft miatt hanem a diablo vonzott :D
  • light00
    A kép tökéletes minden látszik rajta ami kell. :)))
    De nagyon jó látni hogy a négy TÉNYLEG legendává érett játék így együtt látható...
  • Prince of Máté
    -B-l-i-z-z-a-r-d 4ever:

Bocs a képminőségért de ez egy VGA^^
  • light00
    Tévegsz dév mert csak egy perc különbség van köztük:
    tegnap 15:32 | privát | válasz erre | #1372
    és
    tegnap 15:33 | privát | galéria | válasz erre | #1373
    tessék, mostmár láthatod...de remélem nem Anglia után :D
  • Nuki
    16perc hogy pontos legyek...
  • Lammer
    IDE kattanj
  • cleric
    Köszi.
  • grizzly21
    jaja bw launcher, google be ird be.
  • cleric
    Megnéztem párat a replayek közül. Valamit telepítenem kéne? Olyan furák, hogy nem történik semmi. Álldogálnak az SCV-k meg a Probe-ok csoportban, gyűlik az ásvány meg a gáz, de nem vagy alig épülnek egységek, aztán valamelyik fél kilép. Miért ilyen?
  • light00
    Koryne drága nem tartottad be az egy percet! szegény lammer... most biztos forog az ágyában :ÐÐ