Starcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló mindenkinek!

Régen volt már, mikor megjelent a Starcraft és késõbb a Brood war. Akkor még nem is értettem annyira a számítástechnikához, mint manapság, de így sem tudok mindent megcsinálni a Starcraftal.
Mondom sorjában:

Nem tudom nem-e sérült meg a Starcraftom, mivel már 6 éve van ugyanazon a lemezen. Nem karcolt a lemez. Meg tudná adni valaki, hogy honnan tölthetném le a Starcraftot és a Brood wart? Ne SMS-es warez oldal legyen.

Az lehetséges, hogy nekem a cd-n az alap Starcraft és Brood war egybe van? Úgy értem, ha feltelepítem a játékot van egy Starcraft.exe és egy Brod.exe, de mindkettõvel a játék elindítása után a Brood war képenyõje indúl.

Nem megy fel a legújabb 1.14-es patch. A patch futtatásakor kiírja: This patch cannot be applied because it is for a different version of the game. És még írja, hogy az én Starcraft.exe fájlom 1.0.4.1.-es verziójú. Úgy tudom ez nem csak nálam baj. A googleben rákeresve a verzióra találtam oldalakat, ahol ezzel foglalkoznak, de sajnos sem oroszul, sem németül nem tudok annyira, hogy elolvassam. Mit tegyek?

Elõre is köszönöm, remélem tud valaki segíteni.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

te csak nézõ voltál, vagy be is álltál? 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Lammer
Bovebb beszamolo az RPGPortal.hu tollabol... termeszetesen a cikkben egyszer hibazik a srac, mert SLay nem Blackmant verte meg, hanem Kidmant...(no nemmintha a masik lengyel gosu most kezdte volna^^)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
ps resznel blackmanrol(aki 7-8ik lett) beszeltem 😛

Lammer
Tomoren roviden nagyon jo volt a LAN en elveztem a rendezesi hianyossagok, pontatlansagok ellenere is! <#eljen>
VEGEREDMENY! erdemes a kommenteket is elolvasni
ps: nagy csalodas a 2002es WCG 3ik lengyel ubergosu 7-8ik helye, meg egy picit Raven(dumaltam vele, valami hihetetlen szereny srac, jofej, kozvetlen, es nem mutatta jelet, hogy most o sztar lenne... <#eljen>) megadurva TErran G0D 3ik helye is... ez a 2 lengyel legeny koreaiakat megszegyenito 300-400as APmmel dolgoztak a LAN alatt... (es nem spam, hanem preciz makro!!!!444) szedito latvany volt... idegrangas rulz^^

én itthon se lettem volna pedig elmentem volna :😊
te voltál végül? hogy ment?

Prince of Máté
kb 1-2 hónappal ezelõtt nyomtam az uccsó laddert de most lenyomtam egyet és mégsem állt viszza...

Sziasztok! Szeretnek kerni egy kis segitseget. A problemam az,hogy semilyen modon nem akar mukodni a Starcraft magyaritas. (eredeti cd-m van ) Se a csillag verzio,se a huncraft. Allandoan ezt irja ki:a sorszam(428)nem talalhato a dll-ben.(Storm dll)
Mindket versional ezt irja ki.
Ha esetleg valakinek van egy mukodo verzioja,es atkuldene nekem messengeren,nagyon orulnek neki,es elore is koszonom.Bizok benne,hogy tud valaki segiteni.
Megvolt? Én ilyet csak TV-ben láttam, de az is jó volt 😊
Azt akarok kérdezni, hogy ha terrannal vagyok, akkor milyen taktikával jaccak, a nem pro u. tesom ellen? vagy zerg vagy terran vagy toss lesz õ. A kezdõ lépésekre i kiv vok. Tank az erõs, de nem légi, légi ellen mit vegyek? meg amugy.

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Lammer
bejelentkezett mYm.Raven a lengyel Terran Gosu is!
Check diz marine micro! :oooooo

Lammer
SRACOK! AKI SZERETI A STARCRAFTOT es raer esetleg Szombaton(2006 Július 29), az eljohetne egy eleg nivos nemzetkozi LANRA... amit Bp. IX. keruletben fognak megrendezni...
A verseny szinvonalat tobbek kozott: Blackman legjobb non-koreai Zerg player (WCG 2002 3ik helyezes!!!), Shaman kelet europa egyik legjobb Terranere... es talan eljon majdnem a komplett Cseh valogatott is! lesznek eleg elokelo playerek szepszammal(magyar legjobbak is!)!!!
szeritnem kihagy6atlan esemeny, talan nalunk Mo.n ilyen megint, ha 10 ev mulva lesz, akkor tulzok...
szal SC-W3(W3ban sem jonnek rossz veresnyzok) verseny
HONLAP-> KATT!!!

lehet kivetiton sasolni az esemenyeket! de lehet spektjegyet venni(en azt fogok <#vigyor2> ami annyit jelent, hogy a "nagyok" mogott alhatsz es nezheted, ahogy gosulnak <#vigyor2>
(150K az elso helyezettnek jaro dij starcraftban!!!)
en megyek! es ti? <#papakacsint>

Soha nem sikerül berakni képet az sg be 😞
De ott a link

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

nekem piros iksz, szóval nem látom kép... :o

Egy kicsit unatkoztam:
http://nitroforce.atw.hu/unalom.JPG

Lammer
esetleg ladder reset volt... bar most neztem meg, nekem megvan mind! en europain nyomtam... milyen reg nyomtad a laddereket? (lehet mar evekkel ezelott volt?)

ebben Lammer úr tud majd segíteni :o

Prince of Máté
sziasztok lenne egy idegesítõ problémám:
Egyszer fellépek Battle.netre és lám mit látok lement a statom...A nevem elõtt eddig 1065 pont volt és most visszaesett vmi miatt csillag-ra...PEDIG NAGYON NEHEZEN nyertem sok laddert és erre elveszett..Mitõl lehet ez?

csak chateléstõl?

Segítsetek. Van egy eredeti cd-kulcsom és azt írja ki a battlenet hogy levagyok tiltva a chateléstõl. Mit tegyek?

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

mihez képest jól?! én is azt hittem aránylag jól játszom, mielõtt találkoztam Lammer bácsival 😄DDD

jaja , értlemes kérdéseimbõl látod 😄DD de régen télleg jól ment , pár órája szettem le

Lammer
huuu akkor te mar -pR0- vagy!44 <#buck>

a fõépület mellé kell beépíteni, úgy hogy nem comsat stationt szerelsz be, hanem nuclear silo-t 😊

még egy hülye kérdés

elég jól állok , volt az atombomba a ghostnl. na megtanítottam nekia láthatatlanságot meg a lockdownt , de atombombához kell vmi nuclear silo. azthonnan szedjem ? 😄

ha játékos ellen játszol. gép ellen nem lehet, csak ha úgy csinálod meg térkép

Én se emlékszem, de azt hiszem lehet 😊

hello
na megvettem ma a gémet , de rohadt sokat felejtettema 4 év alatt
custom gameben lehetett szöv. kötni? úgy értem h mondjuk 3 a 3 ellen ?!

Valentino
Sziasztok!

Nemrég vettem meg a game-t és arra lettem figyelmes hogy 100%-osan hajtja a procit, ami figyelembe véve hogy AMD 3000+ -om van és a gépiénye a játéknak enyhén alacsonyabb.... szóval furcsa. Nem tudjátok miért van? Vagy mi lehet a megoldás rá?

"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."

ugyanolyan CD-key-û Starcraftal lehet játszani egymással hálózaton?

hangyám... inkább hagynám 😄

hangyám hogy korrepetáljon SC-bõl <#hehe>

Lammer
Queen of Terran ^^
(ehh olyan edi ^^)

nem egy 😄
de sc-bõl ez unikum:]

berlinboy6329
Van ilyen counter-strike-kal is.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

amerikában ilyen mindennapos -.- 😄DDD

Hát ez enm semmi...Azért ha valaki látta a srácokat a forgatás közben az utcáról az nézhetett nagyokat😄😄

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

a második részben a túlzott füvezés téma, az még jó poén hogy a tankot átkonvertálják 'pimp my ride'-osan (oda is volt irva:Ð) de az a rasztahajú néger nem tudom mit keresett ott o_O

Lammer
najo hat itt mar ellotek eleg sok poent... nomeg nem lenne eroltetett-e!?

amúgy sátánték, és amúgy mink mér nem csinálunk ijet? 😄

loááááááááááááááááál XD
najó egyesek nagyon unatkozhatnak <#hehe>

Lammer
van folytatas is <#hehe>

Lammer
KEEEEEEEEEEEESZ EZ NAGYON DURVAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!44455555negz

REAL LIFE STARCRAFT...

/creep colony morphingnal mar sirt
/torolgeti a konnyeit <#hehe><#hehe><#hehe>

nem eredeti, még warez serialom sincs ha jól emlékszem

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Lammer
ha megvan legalban feljohetnel bnetre 😄

Lammer
dehogyis... <#vigyor3>

ááá én nem 😊
Lammer úr bárkit =)

bár erõs a gyanúm hogy minden itt lévõ semmi perc alatt szarrá verne

multiban még soha nem próbáltam, lehet játszanék, ha van kedve vkinek. Bár erõs a gyanúm hogy a játéktudásom már nem a régi

úristen. Ennek a játéknak még mindig van aktív topikja? Te jó ég... nem is emlékszem mikor játszottam vele utoljára... 5-6 éve...

Kani.hu n megy tört jatekkal nekem...