3856
Starcraft
  • Lammer
    viszont viccen kivul a valkür arat igencsak levihetnek egy kicsit... mondjuk 200-100(250-125rol a kutya sem veszi+bug) az mar korrekt lenne, nomeg a 2v2 bug, hogy "neha" nem lo"... (korzer meg igy is olcsobb!!! -> 150-100)

• Nuki
    szerintem csak a zergling fog 51 kristályba kerülni... :|
  • grizzly21
    én ugy értettem hogy nekem eddig szar volt a bnet de most megjavult:)
  • Spica
    hátha új bnet design jön és akkor már megérte az 1.15 :)
  • grizzly21
    Megy a bnetem!!:)
  • Nuki
    ha elolvastad a blogom megvot :D
  • Lammer
    NAVEGREEEeee!4!4!negz

MESELJ!!44444444444
  • Nuki
    áj hev ritörnd.^^
  • grizzly21
    egyenlőre örülnék ha a bnet menne:)
  • Lammer
    1.15 patch talan???

nagyon sok a kerdojel, de en tamogatom(nam)
  • Lammer
    ehh most kikapott egyszer... kb meg igyis 8X %os a statja ZvPben(kis botlas) :PPPP
    szal KEspa no1... meg minden, azert Savior teh best :P
  • Lammer
    az nemreg vóóót...
  • Nuki
    mikor

ti montatok hogy reg volt mar... vagy akkor aludtam epp? :o
  • grizzly21
    ps tudok linkelni csak lusta vagyok:)
  • grizzly21
    ellenem? hát még jo:) de valoszinuleg kosárlabdában én győznék:P
    mondjuk azért a legjobb? háát 3-0 az 3-0.:)
  • Lammer
    hatöizé, ez a lassu emberke mostan a vilag legjobb sztárkráftosa, te is tudod :P lehet bo99ben is 50-0 lenne Saviornak ellened ^^

amugy tok poen, hogy a hangok kozben a rendes kommentatorok altal vezerelt nezeten vannak :D (szoval a hangok nehol hulyesegnek tunnek, mint peldaul keszulo protoss epulet es kozben zerget latsz :D de igy ertheto ugye)

ps: linkelni meg tanulj meg :P
  • grizzly21
    lassu a savior
    http://youtube.com/watch?v=f_mR4xpsBas
  • Lammer
    most mirol is beszelsz?
    MSL donto: Bisu(Protoss)-Savior(atomuberallatzergoid) 3-0 AZAZ HAROMNULL!!! EEEERTEEEED? :D
  • Lammer
    inkabb ugy keressen ra, hogy FPVOD es van rakas, van zerg gyozelem is ^^
  • Lammer
    Mondragon zerges ^^
  • Nuki
    megsem lattunk a dontoben protosst...
  • grizzly21
    azért ez nem igaz!! :D
    aki jo zerg az megveri a nála kicsit rosszabb protoss-t.
    Ja egyébként youtube-on keress rá arra, hogy first person vod no progamer ^^
  • light00
    Ja, jutiseszembe, lámer majd van egy nagy hirem számodra a nyári j4f ultralan helyszinével kapcsolatban. részletek, haegyszer msnen is fennlennél.
  • light00
    Nyugi, egy pár hete lógok fenn youtube-on de eddig összesen egyetlenegy meccset találtam, ami zerg győzelemmel ért volna véget protoss ellen. Az is inkább döntetlen volt. És most képzeld el, hogy megnéztem, meg letöltöttem repeket, volt vagy 50 meccs összesen :S
    Úgyhogy a zergnek várnia kell egy protoss elllenes taktikára még jó sokat.
    zerg, gg
  • Nuki
    nem htx, semmi arto szandekot nem vettem eszre benne hiszen egy rakat smilej is ott volt... enis igy szoktam. :)
  • Nuki
    pont ma suliban megneztem egy meccset (jutub) blizzcon, PvZ valaki Mondragon jatszott... jol nyomta, a feljaro-lejaro ele rakott ket gatewayt es abbol hozta a Yealotokat, aztan amikor jottek volna a Zerglingek, behuzta azt az egyet a ket G.W. koze, hogy csak ketto erje el, aztan meg kitaktikazta a zerget :P
    ja meccs alatt meno angol kozvetitest nehez volt megszokni, az eddigi koreaiokhoz kepest... :D

dzsi-dzsi
  • Nuki
    erik mar a burrito a seggedbe :P
    fuu baszki, elkanaszodtunk, minden masodik szavunk magyarok kozott vagy karomkodas, vagy buzulas, vagy egyeb morbidsagok, uberloal... xD

jogaim korlatozva ugyertem hogy iskolai halozatban nem csinalhatunk semmit, meg a naptarat se nezhetjuk meg... kertuk rencergizda konyvtaros NENIT hogy ugyan kerem aliccsa at a billentyuzetet, mert leccives, de nem akarta...ez van.
    itt most a notbuk amirol irok, az meg egyszeruen kifagy ha nyelvjarasokrol akarnek vele trecselni, ugyogy eztis hagyom :D
  • Lammer
    jo ok, latom angliaban az ironiaerzeted meg kiveszett(segitsek ertelmezni a kommentemet?)... :P
  • Lammer
    "Te montad hogy oly jó vagyok protossal, kezdem megkedvelni.:P"

igen es azt is mondtam, hogy PvZben meg unskilled... mert tudod van meg ket mecsáp -> PvT, PvP

gg
  • light00
    Juj, srác, ha ijen megérzéseid vannak légy oly szíves üzend már meg msnen a jövö heti ötöslotto számokat!
    Na, nem akartalak bántani, el ne pityeredj csak örülök, hogy telt a falon a rovátka^^. (Te montad hogy oly jó vagyok protossal, kezdem megkedvelni.:P mintha én überzergesnek számitanék;) )
    a TvZ-ket igy is sorra bukom, nincs semi félnivalód.
    CSak tudod mi noobok elinditjuk akis játékot megnézzük hanyas verzion fut, és tudjuk az a legfrisebb, és nem szaladgálunk szegény kis blizzard supportért, ugyan mondja meg má' kend hanyas verzio is a progi. :DD
  • light00
    ÁÁÁ egyböl!! Jaj, szegeny liberalis vilagjaronknak korlatozzak szegeny, jol kierdemelt jogait! :Ð
  • Nuki
    fos apple gep sem fogott ki rajtam, mert megbuheraltam hogy legyen rajta magyar billentyuzet.

de itt ahol bekorlatozzak a jogaimat, nem tudok billentyzetet valtani, ez van bocsanatt:$
  • Lammer
    tanulj mar meg ekezettel irni, hulye luuzer

ehh namajd meselsz jokat Angliarol, ha hazajottel-e!?!

(ps: old :P)
  • Nuki
    amugy csokolom.

ez poen:) http://www.youtube.com/watch?v=CYY-g6ionzM
  • Nuki
    en meg a Nuke nevet 12 eve hasznalom ugyhogy bee :P

es ma most azzal jon melyen tisztelt valaki, hogy engem mar mittduomen Trab Antalnak hivnak 34 eve (mert annyi idos) az kapja be :P
  • Nuki
    akkoris letelt az 1 perc.
  • Lammer
    LYULLLY
    HAT FELVAGSZ, HOGY AZ ABSZOLUT nem kezdo fajommal probalgatom a SZARNYBONTOGATAST, probalgatast(fogd fel funnak es kb 20%os performansznak)???

jajjdeereztem, hogy ezt felhozod, ez veryszani volt-e! -.-
  • light00
    Ehh. tegnap nem nooboztál ennyire mikor több napi tétlenség után(!) is kettőből kétszer megvertelek!
  • Lammer
    manapsag mar a núbok is milyen felkeszultek... hmmm
  • light00
    Manapság és még biztosan jó sokáig on-line milliok játszanak minden szerveren. Játszópajtást bármilyet találsz magadnak a nap bármely időszakában. A legfrissebb verziója a játéknak az 1.14-es.