3856
Starcraft
-
#1496 patch nélkül? sima SCvel játszottak nem?:D patchekről még csak nem is álmodhattak gondolom -
#1495 masfel orat aldozni egy 24 fos versenyre mar komolytalan... szal itt gg... aztan a patch nelkuli jatek, aztanaztanaztan gg
amugy 24-12-6(kieseses)-3(2 meccs donto) lett volna a korrekt bo1ben...
nade masfel ora omg... -
Nuki #1494 csak hogy a szervezők védelmébe keljek, időhiányban szenvedtünk, és mire BO3-ban elkezd mind a 24 ember játszani max fél órás-húsz perces meneteket... hétvégéig se végeztünk volna, még BO1-ben sem. kb. hivatalos idő 1,5 óránk volt, hogy lejátszuk mindent, és gondolom nem akarták azt a szervezők hogy a döntő-negyeddöntőben legyen ez hogy: sajnálom, gg, végea versenynek.
jóhát persze, teljesen modortalan ez az 5-4 tagos free for all, de a körülményekhez képest örülünk hogy egyáltalán volt valami :) -
#1493 a kerdes jo , fogalmamsenincsen , epp halalraunom magam es atfutottam egy nagy halom sc/wc replayt meg iromanyt =) ... aka nosztalgiazok-e -
#1492 temegmitkereselitten-e!? -
#1491 uristen...
toppon lehettek a szervezok...
na ezert kellettem volna en ide-e! dehat utye...
-
#1490 -
Nuki #1489 (mindenekelőtt most előre leírom hogy SIMA sc volt, semmi lurk, semi dt és corsair, 150-kristályos-pool XD )
elmondom pontosan mi volt, mert Benc éppen sietethetett amikor leírta (attól függetlenül nem fog a szervezetlenségről kialakult véleményetek megváltozni ):
24-en voltunk. ezt rendezték le úgy hogy hogy 5db csapat volt, 5-5-5-5-4 fővel. Pontok alapján lett eldöntve ki győz, 20 perc után. (hivatalos időkeret szűkössége miatt-ez az egyetlen indok amit fel tudok sorolni eme láma megoldás mellett :P )
Aztán a 'döntőre' eltünt egy ember, így maradtunk 4-en. Bence, Én, meg két srác. Megszavaztuk hogy 2v2 legyen, én voltam bencével, és két udnorító protossal volt. Természetesen mass-goonoltak. Az a fajta aki minden egyes szabad helyére cannon-t tesz. Ezért tűntem kicseszett bénának mert egy 12-escsoport mutaliskem bedarálódott, mert egy felfedezetlen területen haladtam át, és bizony figyelmetlen voltam (=BÉNA:) és eltűntek.
Protossok megnyerték, mi meg nem. 3. helyért bence nyert 1v1-ben.
a döntős arcok közül az egyiknek el lett kérve msn-címe, hátha van kedve klánba verődve fejleszteni amúgysem túl gyenge tudását :)
Aztán voltak ilyen fun-meccsek, egy Free for all, ahol anyáztak amikor meg-meglátogattam egy-egy bázist két kontroll mutalisk-el ;) (bence itt távol volt)
Aztán volt egy 3v3-azásunk, bence-én zergek voltunk, ofkorsz, srác egyenlőre nem szólt bele aki velünk volt-talán a gépeket foglalta be:P (Gebur-talán ismeri valaki:). Ja és most betettek 2 gépet nehezítésnek.
Simaügy volt egy-két örli rás, és anyázás keretében megnyertük :)
a másodikban abban egyeztünk ki, hogy nincs zergling rush, és 4-en voltak ellenünk :) [köztük volt ugyan az is aki ezt a versenyt megnyerte, de csak miattam ]
újabb anyázások, mert mindhárman zerggel voltunk, és mindannyian mutaliskekre tekkeltünk :D
ja persze kihagyhatatlan vulkánozás :P újabb anyázások tárgya :)))99
aztán a végére megkérdeztünk két emberkét, akiknek van mire alapozniuk (szerintünk) ebben a klán-kérdésben, bencénél ott van az msn-címük, de ő most éppen mesél. (GM-kedik-gábor kedvéért ;) meg néha beleolvas milyen esszét írok én ide :P
asszem úgy ennyi. gg. -
#1488 lál. birom amikor olyanok szerveznek valamit akik nem értenek hozzá -
#1487 dév ne irkájj az én ekkauntommal!!4 -
#1486 igen az én hibám. (dév) -
#1485 nah beneztem kicsit...
hat baszki ez gaz... eleg komolytalan :(
-
#1484 Tudod, elk**tuk. Nem kicsit, nagyon. -
#1483 Hát megvolt. Jo kis jatek volt de totál elcseszték. Free for all-ba toltuk 5en és akinek legtöbb pontja lett az gyözött....-.-
Tehát gáz volt. Én mondjuk csak 3. lettem mert dév elszurta a 2v2-nket. :(((((((
De tényleg. Az ö hibája:D (de utána mindegyiket elvertem, esélyük nem volt ellenem...D: Sajna azt is csak team jatekokba.) -
#1482 hát ha lesz-e verseny akkor gyakunk!!!!4
(ja, ez rts...hát izé....):DDD -
#1481 Nah sracok osztan ne hozzatok szegyent a klanra, nyeres van holnap(vagyis ma) a Petrik kupan!!!!!!!!!!!!!!!!!4
kez es labtorest-e!? -
#1480 sc valakik? -
Nuki #1479 X__X -
#1478 kihalt a topik... -
#1477 engem? éjjel-nappal fenn vagyok msnen.( najo elöfordul hogy rejtve de fenn vagyok :DD) -
#1476 ami azt illeti most téged sem látlak msnen de ha van kedved ma játszhatunk:) -
#1475 na épp ideje. de mért csinálod hogy ide minden percben irkálsz msnen pedig futkározni kell utánad? -
#1474 Are you serious??? akkor viszek mikrofont(aztan nehogy atvagjal!44) :D -
#1473 gyerekek ezt ne itt -.-
-
#1472 hát nem, ilyen időben??:)
egyébként hogy integrálod az 1 / (y^2-3y) -t ? nekem nem jött össze, és azota nem jövök rá -
#1471 ma este ultragyakás. muszáj legalább egy 1%-os TvZ-t összehoznom jövö hétre :DD
Bocs de tegnap hullavoltam kb. 10körül huztam aludni elötte meg filmeztem, azért nem voltam. -
#1470 ma este prektisz, sracok???
en holnap meg utana vadul tanulni fogok...
(johetnel mapmester te is!!!4) -
Spica #1469 szóval te se mentél be, helyes :) -
#1468 hát szerintem elég nehéz volt, meglátjuk..majd legfeljebb pótzh. -
Spica #1467 milyen lett az analZH? ^^ -
#1466 na most valaki ha game akkor szoljon mert kicsit elfáradtam szellemileg -
Nuki #1465 ja amikor túl sok egység van a pályán, és még a lárvák se jönnek ki és még építkezni se lehet? :) -
#1464 ezert lehetne peccselni... -
Spica #1463 a valkűrrel az nem bug, az csak sprite limit miatt van, minden effekt elhasznál egy sprite-ot és max asszem valami 128 lehet egyszerre játékban elkerülendő az akadásokat (98-ban ez még gond volt) és a valkűr egy lövéshez 4-5 sprite-ot használ el. sprite néhány doodad(fa) és a neutral building is.
na szóval erre nincs igazán megoldás, csak a játék átírása :) -
Nuki #1462 ezt legyszi fejtsd ki, én ki sem látszom a klórból... :D -
#1461 nah gajsz!
klannevet kene valtoztatni(Messengeren elmondom az okokat)
5leteteket varok(akar kulsosoktol is)
Nekem van egy 5letem(messengeren elmondom)...
na hajra :D -
F1re #1460 LOOOOOOOoOOoOoOOOHHhhhll :D:D:D:D:DDDd -
#1459 -
#1458 lusta vagy guglizni mi???
regi verziokhoz van ilyen kis util, de mivel nem csianltak az uj patchekhez, ezert annyi...
keress ra guglin... -
dragon215 #1457 Császtok vki nem tudja hogy lehet a Broodal kis képernyőben(windowed mode) játszani?
Előre is köszönöm!