3856
Starcraft
  • grizzly21
    patch nélkül? sima SCvel játszottak nem?:D patchekről még csak nem is álmodhattak gondolom
  • Lammer
    masfel orat aldozni egy 24 fos versenyre mar komolytalan... szal itt gg... aztan a patch nelkuli jatek, aztanaztanaztan gg
    amugy 24-12-6(kieseses)-3(2 meccs donto) lett volna a korrekt bo1ben...

nade masfel ora omg...
  • Nuki
    csak hogy a szervezők védelmébe keljek, időhiányban szenvedtünk, és mire BO3-ban elkezd mind a 24 ember játszani max fél órás-húsz perces meneteket... hétvégéig se végeztünk volna, még BO1-ben sem. kb. hivatalos idő 1,5 óránk volt, hogy lejátszuk mindent, és gondolom nem akarták azt a szervezők hogy a döntő-negyeddöntőben legyen ez hogy: sajnálom, gg, végea versenynek.
    jóhát persze, teljesen modortalan ez az 5-4 tagos free for all, de a körülményekhez képest örülünk hogy egyáltalán volt valami :)
  • BEAST #1493
    a kerdes jo , fogalmamsenincsen , epp halalraunom magam es atfutottam egy nagy halom sc/wc replayt meg iromanyt =) ... aka nosztalgiazok-e
  • Lammer
    temegmitkereselitten-e!?
  • Lammer
    uristen...
    toppon lehettek a szervezok...
    na ezert kellettem volna en ide-e! dehat utye...
  • BEAST #1490
  • Nuki
    (mindenekelőtt most előre leírom hogy SIMA sc volt, semmi lurk, semi dt és corsair, 150-kristályos-pool XD )

elmondom pontosan mi volt, mert Benc éppen sietethetett amikor leírta (attól függetlenül nem fog a szervezetlenségről kialakult véleményetek megváltozni ):
    24-en voltunk. ezt rendezték le úgy hogy hogy 5db csapat volt, 5-5-5-5-4 fővel. Pontok alapján lett eldöntve ki győz, 20 perc után. (hivatalos időkeret szűkössége miatt-ez az egyetlen indok amit fel tudok sorolni eme láma megoldás mellett :P )
    Aztán a 'döntőre' eltünt egy ember, így maradtunk 4-en. Bence, Én, meg két srác. Megszavaztuk hogy 2v2 legyen, én voltam bencével, és két udnorító protossal volt. Természetesen mass-goonoltak. Az a fajta aki minden egyes szabad helyére cannon-t tesz. Ezért tűntem kicseszett bénának mert egy 12-escsoport mutaliskem bedarálódott, mert egy felfedezetlen területen haladtam át, és bizony figyelmetlen voltam (=BÉNA:) és eltűntek.
    Protossok megnyerték, mi meg nem. 3. helyért bence nyert 1v1-ben.
    a döntős arcok közül az egyiknek el lett kérve msn-címe, hátha van kedve klánba verődve fejleszteni amúgysem túl gyenge tudását :)

Aztán voltak ilyen fun-meccsek, egy Free for all, ahol anyáztak amikor meg-meglátogattam egy-egy bázist két kontroll mutalisk-el ;) (bence itt távol volt)

Aztán volt egy 3v3-azásunk, bence-én zergek voltunk, ofkorsz, srác egyenlőre nem szólt bele aki velünk volt-talán a gépeket foglalta be:P (Gebur-talán ismeri valaki:). Ja és most betettek 2 gépet nehezítésnek.
    Simaügy volt egy-két örli rás, és anyázás keretében megnyertük :)

a másodikban abban egyeztünk ki, hogy nincs zergling rush, és 4-en voltak ellenünk :) [köztük volt ugyan az is aki ezt a versenyt megnyerte, de csak miattam ]
    újabb anyázások, mert mindhárman zerggel voltunk, és mindannyian mutaliskekre tekkeltünk :D
    ja persze kihagyhatatlan vulkánozás :P újabb anyázások tárgya :)))99

aztán a végére megkérdeztünk két emberkét, akiknek van mire alapozniuk (szerintünk) ebben a klán-kérdésben, bencénél ott van az msn-címük, de ő most éppen mesél. (GM-kedik-gábor kedvéért ;) meg néha beleolvas milyen esszét írok én ide :P

asszem úgy ennyi. gg.
  • grizzly21
    lál. birom amikor olyanok szerveznek valamit akik nem értenek hozzá
  • light00
    dév ne irkájj az én ekkauntommal!!4
  • light00
    igen az én hibám. (dév)
  • Lammer
    nah beneztem kicsit...

hat baszki ez gaz... eleg komolytalan :(
  • light00
    Tudod, elk**tuk. Nem kicsit, nagyon.
  • light00
    Hát megvolt. Jo kis jatek volt de totál elcseszték. Free for all-ba toltuk 5en és akinek legtöbb pontja lett az gyözött....-.-
    Tehát gáz volt. Én mondjuk csak 3. lettem mert dév elszurta a 2v2-nket. :(((((((
    De tényleg. Az ö hibája:D (de utána mindegyiket elvertem, esélyük nem volt ellenem...D: Sajna azt is csak team jatekokba.)
  • light00
    hát ha lesz-e verseny akkor gyakunk!!!!4
    (ja, ez rts...hát izé....):DDD
  • Lammer
    Nah sracok osztan ne hozzatok szegyent a klanra, nyeres van holnap(vagyis ma) a Petrik kupan!!!!!!!!!!!!!!!!!4

kez es labtorest-e!?
  • grizzly21
    sc valakik?
  • Nuki
    X__X
  • light00
    kihalt a topik...
  • light00
    engem? éjjel-nappal fenn vagyok msnen.( najo elöfordul hogy rejtve de fenn vagyok :DD)
  • grizzly21
    ami azt illeti most téged sem látlak msnen de ha van kedved ma játszhatunk:)
  • light00
    na épp ideje. de mért csinálod hogy ide minden percben irkálsz msnen pedig futkározni kell utánad?
  • Lammer
    Are you serious??? akkor viszek mikrofont(aztan nehogy atvagjal!44) :D
  • Lammer
    gyerekek ezt ne itt -.-
  • grizzly21
    hát nem, ilyen időben??:)
    egyébként hogy integrálod az 1 / (y^2-3y) -t ? nekem nem jött össze, és azota nem jövök rá
  • light00
    ma este ultragyakás. muszáj legalább egy 1%-os TvZ-t összehoznom jövö hétre :DD
    Bocs de tegnap hullavoltam kb. 10körül huztam aludni elötte meg filmeztem, azért nem voltam.
  • Lammer
    ma este prektisz, sracok???
    en holnap meg utana vadul tanulni fogok...

(johetnel mapmester te is!!!4)
  • Spica
    szóval te se mentél be, helyes :)
  • grizzly21
    hát szerintem elég nehéz volt, meglátjuk..majd legfeljebb pótzh.
  • Spica
    milyen lett az analZH? ^^
  • grizzly21
    na most valaki ha game akkor szoljon mert kicsit elfáradtam szellemileg
  • Nuki
    ja amikor túl sok egység van a pályán, és még a lárvák se jönnek ki és még építkezni se lehet? :)
  • Lammer
    ezert lehetne peccselni...
  • Spica
    a valkűrrel az nem bug, az csak sprite limit miatt van, minden effekt elhasznál egy sprite-ot és max asszem valami 128 lehet egyszerre játékban elkerülendő az akadásokat (98-ban ez még gond volt) és a valkűr egy lövéshez 4-5 sprite-ot használ el. sprite néhány doodad(fa) és a neutral building is.

na szóval erre nincs igazán megoldás, csak a játék átírása :)
  • Nuki
    ezt legyszi fejtsd ki, én ki sem látszom a klórból... :D
  • Lammer
    nah gajsz!

klannevet kene valtoztatni(Messengeren elmondom az okokat)

5leteteket varok(akar kulsosoktol is)

Nekem van egy 5letem(messengeren elmondom)...
    na hajra :D
  • F1re
    LOOOOOOOoOOoOoOOOHHhhhll :D:D:D:D:DDDd
  • Lammer
  • Lammer
    lusta vagy guglizni mi???
    regi verziokhoz van ilyen kis util, de mivel nem csianltak az uj patchekhez, ezert annyi...
    keress ra guglin...
  • dragon215
    Császtok vki nem tudja hogy lehet a Broodal kis képernyőben(windowed mode) játszani?
    Előre is köszönöm!