3856
Starcraft
-
Nuki #1536 rugós egér? az milyen? :o -
#1535 'Zanyaduristenit
namajd kapsz ha kezeimkoze kerulsze XD -
#1534 [szigoru napkozistanarbacsis abrazatra valt]
MI EZ A SZPEM ITT KEREMSZEPEN!!!!444negz
irgumburgumnegz
Ps.: remélem mindenkinek egyértelmü...XDDDDDDDDD -
#1533 nah skacok ittenvannak az uj pro mapoke...
uj proleaugehez(csapatverseny) uj mapok dukalnak, izntit?
nehanyotoknak mar ismeros lehet 1-2 map a Superfightbol (Monty Hall rul xD)
IDEKLIKK
nekem a 2v2 mapok kozul a Chariots of Fire tetszik nagyon, letisztult tok balanszosnak tuno map, dizajn is tok okes stb...
de ez a DMZ tok fogyatek map szerintem... bazze kirakod a szidzs tankot felulre es atlo a masik mainre? :o lol -
#1532 most nezem :DDDDDDDDDDDDD
LOAL az nem 21 dollar :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a shipping 21 dollar csak :DDDD
szal 61 dolcsi...
az kb ugyanannyiba kerul mint amit most vettem logitech mx518ot... (mind2 kb 11200 ft)
gg :D -
#1531 ad1: milyen lealazas? meselj...
ad2: milyen 10K huf? -
#1530 jo, tökmindegy, én nem fogok besértődni ugysem, alapjában véve furcsálom hogy mi értelme van a másikat megprobálni lealázni forumon.
egyébként meg nem hiszem hogy 10ezer huf különbség lenne 2 egér miatt csak azért mert az egyik nagyobb -
#1529 total felreertesz(foleg az ellenszenvvel kapcsolatosan)
csak szerettem volna ravilagitani, hogy az altalad "lesajnalt" koreai KTEC pro egerek kb egy szinten vannak a jobb logikkal meg a razerekkel...
esigenis nagyon fontos, hogy milyen egeret hasznalsz... nekem ne magyarazd be, hogy egy rugos teszko egerrel elem tudod varazsolni azt a preciz mikrot, mint egy kifinomult jobb eger+pad komboval, mert mentem lemegyek hidba...
(a "maganeleti" dolgainkrol, meg nem illik itt szennyest teregetni, mert az enyhen bunkosag... arra ott a telefon es/vagy msn szvsztem )
ps: segitek fps ugyben...
ez van irva a razer diamondbackhez(aminel a ktec jobb!44) :
Frame rate over 6400 frames per second (5.8 megapixels per second)
de ha kell segitek kibogozni mit jelent :P
ps2: kosz nem kell ktec eger, mivel a lapat tenyeremnek meg a logitech is kicsi, plane a nalanal kisebb razer, slusszplane a nalanal kisebb ktec :P -
#1528 hogy jön ide az fps? itt van, 21 euro és a tied
egyébként nemtom mi bajod van, azért sértődtél be, mert azt irtam hogy a skill fontosabb az egérnél? érvekkel kifejtettem erről a véleményem, te meg jössz a "mellétrafáltál" "nem nyertél" szöveggel, azután pedig elvárod hogy a kismillio dolgom mellett irjak neked ilyen meg olyan progikat. amiket meg is irok mert nem nagy munkák, viszont akkor nem értem ezt az ellenszenvet itt a forumon.
bocsi ha valamit félreértek. -
#1527 hat megint nem nyertel... :P
nezd meg a ktec 6500ost
az en razerem kevesebb fpst tudott magaenak :P (6400 ez meg 6500)
azert mert valami nem agyonhajpolt es nem totalcsilivili meg lehet nagyon is jo :P
gg ;)
ps: jah es, hogy miert nem lehet kapni oket? nincs ra igeny nagyon mert rohadt kicsit egerek, koreai, nincs akkora hajpja, kinezetre kb teszko szintu egerek(itt jon a butasag)... ;) -
#1526 ilyeneket egyébként itthon lehet kapni? gondolom nemigen. mondjuk a ktec meg se fordult a fejemben, mert ronda, viszont a logitechen elgondolkoznék -
nal_Ra egér
KTM 3500 Pro
sztem ezek egyáltalán nem különleges gaming egerek, találomra rákerestem a nalráéra, 15 dolcsiért hozzáddobják -
#1524 khhmmm mondhatni a bejaratott PRO egerukkel... ott peldaul ami meno a Ktec eger (KTM 3500 Pro or KTM 6500) ... ugyanolyan tok jokis eger mint itt a logi, csak mivel ugye koreai meg extra kicsi ezert nem nagyon terjedt el igazan... nomeg a nagy prok a mi altalunk ismert egerek Mini verzioit hasznaljak... Nal_ra peldaul Logitech Mini Wheel Opticalt hasznal! azert az sem teszko :P stb...
szal melletrafaltal :P -
#1523 na igen, de azért alapjában véve az számit hogy mennyire vagy gyakorlott, mennyire gyors és ügyes a kezed, amin sokat lehet fejleszteni persze, egy egér adhat hozzá plusszt, de a koreai progamerek sem véletlen hogy a jol bejáratott tök hétköznapi, mondhatni mezei egerükkel játszanak. -
Nuki #1522 mennyiségi átákken! losz! -
#1521 pontosan(egerhez szokas kerdes, DE!!!) :P
de amikor eles vegjatek van es szamitana egy preciz mikro, akkor lehet egy gagyibb egerrel bedolnek es akkor gg...
ezen felesleges vitatkozni... minimum kell egy normalisan mukodo nem rangato jo feluleten csuszo egernek lennie, hogy normalisann mikrozz adott esetben... (makronal zsirmindegy... ott csak fosod butan a unitokat :P)
-
#1520 nem az egertol lesz valaki pr0 :p apm < skill -
#1519 jolvan hulyek vagytok :P
nem kell a pontos kattintas persze... nemhiaba jo a mikrom(allitolag) ^.^
megnezem egy fos teszkoegerrel mikor vagsz le olyan hydramikrot mint en egy jobb egerrel ^.^
megosusry^.^ -
Nuki #1518 +20-30 az már übersok(k) :o :) -
Nuki #1517 ezt egy tönkremente egér is igazolja -
#1516 Lehet, de akkor te meg nem éred be a billentyü-lámulással, muszáj a "pro" kattintgatás, az a kis ápéem is nagyon...ugyebár...^^ -
#1515 milyen ápéemlamulas te nagyon tanult... magas APmet ha +vizsgalnal,(grafikonone), akkor a legtobb resze billentyubol eredo csik tenne ki a magas ápéemet te nagyon... ....
egy jo eger biztositja a pontos pozicionalast(akar grafikai munkaknal is jol johet egy pro eger) ezaltal a pontos, preciz, nem zizego, nem gagyizo kattintast esatobbi... -
Nuki #1514 ez a sok ápéemlámulás, részvétem az apukának... -
#1513 ilyen van egy ismerösömnek, én nehéznek találom. -
#1512 [mély együttérzését fejezi ki és erre unszolja a többieket is] -
#1511 termeszetesen felhackeltem 500Mhzre az USBt-e
hehhh meg szoknom kell telleg, teljesen mas eger ^.^ -
#1510 jelentem nekem meghalt a razer diamondback egerem...(szarrakontaktolodotte)
ugyhogy ma vettem egy Logitech MX518at... meg szok(p)nom kell, szal aki szarra akar verni az gyorsan hasznalja ki az alkalmat
egesz jokat olvastam itten-e rola... meg amugy is eleg jonak mondhato peldany -
Nuki #1509 TVN-en is ez a nevem :) -
#1508 most nem lesz gaz a duplaregert?
[aljas] -
Nuki #1507 van -
#1506 ertelem? -
#1505 csókolom ^^ -
#1504 namost varja' :D
miert lenezes? csak az igazsagot irom :D
ad1: nokedlik vagytok, ez teny
ad2: eletemben nem lattam meg akkora lopast, fercelest, montazst mint a Mokus eseteben vanik ^.^
sazl? :D
de mind1... nem kell a sertodosduma :P
najo, jatsszuk le... 1v1? ^.^
-
Nuki #1503 ja hogy a lenézés az megy... -
#1502 namivan M.o.k.u.s. nokedlik? mety az osszefercelt, osszelopott alapokon nyugvo (szerep)jatszas? -
Nuki #1501 jóvanna ezt már megbeszéltük :D -
#1500 dik nem is igaz a dév nem vitte jol rássát nekem meg nem volt elég 2 ctrl hydra h fogjak egy ctrl zealotot meg egy ctrl goont XD -
Nuki #1499 az a bence sara xD -
#1498 az ócsó akkor meg miért nem rusholtátok ki őket a g*cibe?:) -
Nuki #1497 teljesen sima sc mondom... 150-ért jövő spawning pool :D