3856
Starcraft
  • BEAST #1576
    ratyiak
  • light00
    Nem tudom, hogy vagy vele, nekem egy eltolodott teadélután lemondása nem kerül egy barátságba^^ Ezt nem pontokban mérik:D
  • Lammer
    "Mintha egy poros vadnyugati kisvárosban két egymásra berágott vaktölténnyel párbajozna. XD"
    loal nekem a ket zsembes oreg csoka jutott az eszembe a szomszed noje mindig... czimu alkotasbol, lál XD

"najo nem oktatlak énis nyelvtanbol"
    najo hat mit varsz kgb-s "baratunktol"...
  • light00
    Nagyon loál ezeket az üzeneteket olvasni. Mintha egy poros vadnyugati kisvárosban két egymásra berágott vaktölténnyel párbajozna. XD

Akkor meg Nuke tolerancia, (f*szom sok idiota szo. leeht a magyar változatát kéna használnom:D) Meg ez a "felhuzod a vizet"...ez egy nagyon ikszdé megfogalmazás...najo nem oktatlak énis nyelvtanbol:D
  • Lammer
    sorry a kritikaban igazat adok neked, mert abban a percben kb 400 volt a vernyomasom es nem akartam targyalni veled(lehet ennyit is erdemelsz?)...
    de most sem nagyon... engem nem erdekel mennyire vagy pedans, ha valamit kijelentesz es mar a megbeszeles azon a tenyen alapul amit te NAGYMELLENNYEL kijelentettel, akkor urambocsa' ENKEREKELNEZEST...
    szanalmas ez a nagyzolas aztan meg jon a nyul szoveg style...

tema lezarva...
  • Nuki
    szerintem meg egy nagy félreértés, de ezt nem itt szeretném megbeszélni.
    előszöris gondolj végig az OKOKAT. ha akkor arra gondoltam volna hogy lógjak (ami kizárt, az aki legalább 1 napja ismer tudja hogy ilyet nem tennék), akkor utólag minek vonnám vissza?

a másik az hogy te nevezed magad felnőttnek, de te szúrsz le hogy miért nem lógok?! neked kéne pofonvágnod hogy "bazdmeg, neked két hét múlva érettségi, tanulj már, ne lógj"

sajnálhatsz. de inkább inkább magadat is sajnáld hogy sok apróságon felhúzod a vizet.

többet nem vagyok hajlandó vitatkozni itt a fórumon, és a többieket se akarom hogy ezt olvasgassák mert valszeg a tökükön jövünk ki a hülye apró-cseprő vitáinkkal.
    a kritikákat nem bencéhez kérem telefonon a hátam mögött, hanem rákattintasz kettőt az abberált nevemre, és beírod. ez így korrekt ahogy te mondanád. mert ha neki panaszkodsz, ő nem tudja megoldani. ha nekem mondod én igen. lehet így nem lenne annyi veszekedésünk? nem gondolod..?
  • Lammer
    lol
    najo utoljara leirom:
    1. elkezdtel nagyzolni, hogy te mekkora franko csavo vagy, hogy el tudsz jonni
    2. ezt mindenki keszpenznek vette erre mar raepult egy rendezesi strategia(volna)
    3. amikor kiderult te megis nyul vagy es nem jossz el(miutan mar tok frankon lebeszeltunk mindent)...

hideg kiraz az olyan emberektol akik elore nagyzolnak es menoznek, aztan meg visszatancolnak...
    csak ennyi... foleg, hogy mindenkivel ezt hitetted el tulkepp(mindenki rakerdezett felkialtojellel(Bandi, Bence + enis) hogy akkor most mivan? mert hisz megigerted...
    hat kosz ebbol en nem kerek... inkabb lettel volna egyenes az elejen es megmondod a FRANKOt, hogy igen nem tudok jonni(ezt szo nelkul vettem volna!!!!4), inkabb elhitetted mindenkivel, hogy igymegugy)
    kosz ezekutan nem vagyok(voltam) rad kivancsi...
    sry

esha ezekutan is vitatkozol, akkor nagyon sajnallak!

koszihello!
  • Nuki
    nem voltál ott a beszélgetéstben, úgyhogy nélküled döntöttük el. félre kellett volna tenned a megsértődősdit. korábban is átmehetsz ha neked jobb, mi csak azt mondtuk hogy mi valszeg abban az időpontban érünk oda.
  • Lammer
    ez nem egozas meg kisajatitas, te butus...
    nem kell mellebeszelni, ha nem lenne az en lenduletem, fanatikussagom(most minden egozast felreteve) akkor lanunk sem lett volna... ezt te is belathatod vastagon(leallni telefonalgatni, szervezni, elmenni ezert-azert stb)...
    en rajottem, hogy hiaba tekerek... ertelmetlen...

ugyhogy szivesen atadom a kepzeletbeli stafetabotot(kivancsi leszek! merthogy amilyen telibemale a tarsasag javaresze... ... ...)
  • Lammer
    most 2 orara(2-4) menjek at?
    ertelmes ~~
  • Nuki
    aki szolidaritást vállal, arra azt modják naiv :(
  • Nuki
    ezt soha nem fogjuk megutdni, ugyanis már elkezdtél szervezkedni egyszer :)
  • light00
    Egyáltalán akkor, mikor ügydöntünk, megunjuk az msn-t és összeülünk. Mondjuk nagyobb feszültséggelteli idöszak után, mint pölö éretségi, vizsgázás, stb...
    És, tudod, az sem igazán járja, az egozás, hogy ilyen alap CSOPORTON mulo dolgokat kisajátit valaki magának. Mellesleg teljes mértékben megértelek, tudom, hogy mit gondolsz, de akkoris...SZOLIDARITÁS, barátaim. Ez hiányzik ebböl a vilábol.
  • Nuki
    péntek, kettőtől dóriéknál, addig amíg az illemünk ki nem hajt onnan...
  • Lammer
    lemaradt: kivancsi lennek arra, ha en nem szerveszkednek, mikor lenne (1altalan)LAN, klanos tali stbstb...
  • Lammer
    Talalkozot meg heggesszetek ossze...
    en megtettem amit a haza megkovetelt style... (osszeverbuvaltam a teamet, mindenkit felhivok ha kell, nekem tok adott full raerek szinte az egesz 7koznap... ennel tobb nemkell asszem)
    gg

tudja mindenki mikor erek ra..
    koszi.
  • Lammer
    lááááááááál xDDDDDDDDDD
  • Nuki
    mekkora fasság jutott az eszembe.

Arnold SchwartzenE.gg)er....
  • Nuki
    mit írjon be? (látod a koronámat? (tudod ott a logóm mellett, naggyából ott ahol neked is van)) ;)

[nem provokál, csupán feltett egy tök ártatlan kérdést]
  • Lammer
    provokaciora nem reagalok... ~~
  • Lammer
    kereso? (tudod, ott alul lennt)
  • Nuki
    mellesleg komolyan, te kivel NEM vesztél össze eddig a klánból? :P
  • Nuki
    1500 üzenetet átolvasni nem leányálom :)
  • Lammer
    nem lehet...
    de ezt mar kerdeztek...
  • natalyel
    Sziasztok.
    Elég rég nem játszottam már a Starcraft-tal, de most újra elővettem. Hiába no, minden idők egyik legjobb stratégiája mindenkiben mély nyomot hagy, aki egyszer belekóstolt :).
    Lenne egy kérdésem: nincs valami okosság a játékhoz, amivel a felbontást feljebb lehet állítani, mint 640*480? Mert anno, 15colos moncsin még egész szép játék volt - akkoriban - de most a 19coloson elég pixeles. Fenn van a legújabb patch is a Brood War-hoz.
    Bármilyen tippnek örülnék.
  • grizzly21
    ejnye!!! és a fizika óra?!?! :D
  • Spica
    jó lehet törökbálint, de mindegy egyik sincs túl közel ^^
  • koryne
    És minek mennétek Budaörsre? :) Nem nálam lesz?
  • Spica
    jóhát akkor csúszik mondjuk egy hetet, most ne essen már senki a másiknak emiatt ;)

nekem csütörtök továbbra is korlátozottan jó - akárcsak grizznek, tehát 7-től érnénk budaörsre kb

na jóéjt
  • light00
    Engem pláne nem huznak fel ilyenek^^ Amugy még annyit, semmi jot nem hoz ha egy barátodat bármilyen szinten is hazugnak nevezed. -.-

Kösz a jokivánságot, remélem nem hzok szégyent magamra (klánra:D-jah számoljuk ki a kicsi lingek áramlási sebességét egy szemböljövö zárotüz irányába)
    amugy a jövö hétröl szerdán nem és szombaton nem. ennyi. és EZ tényleg biztos, ezen változtatni NEM fogok.
  • Lammer
    qrvara tokmindegy, hogy megy vagy nem...
    qrvara nem mondtad, sorry, ne csinalj belolem hulyet a magyarazkodasoddal(foleg nem valotlansaggal, ferditessel es hazugsaggal)...
    koszigg...

amugy kez es labtorest a versenyre, remelem megnyered...

---
    tehat

jovohetre legyszike gájsz ki mikor er ra, hetvegeig kitalalni... ;)
  • light00
    Dév nem jön velem versenyre

vs

IGEN, számomra is szombaton derült ki, és ha nem k***va anyáztál volna bele a mikrofonba annyit akkor talán hallottad volna, hogy SZERDÁTOL-PÉNTEKIG nem leszek elérhetö mert a versenyt áttették akkorra.
    gg
  • Lammer
    "számomra is szombaton derült ki"

VS

MOST KELLETT Kihuznom Dévbol...

"AMINT megtudtuk szoltunk." ---> nem santit egy kicsit?? plane hogy beszeltunk telcsin is vasarnap nem1Xer...

HTX es koszi a bizalmat... ~~

gg

ps: kolyok szot meg legyszi ne eroltesd, mert kb van koztunk 12 ev... ~~
  • light00
    watta? mireföl ez a kis gunyolodás, kölyök? AMINT megtudtuk szoltunk. Csak hogy szokd. Számomra is szombaton derült ki htx a bizalmat. -.-
  • Lammer
    ok, szoval "idoben" kiderult(), hogy nem tud jonni kicsiBence, ezert cancel a klanos tali csutortokon...
    jovohetre talaljatok ki egy ertelmes idopontot, hetvegen felhivok mindenkit...
    gg
    nextmap
  • Nuki
    de a kérdésemre nem válaszoltál...
  • Lammer
    najolvan elmentek a 'szomba
  • light00
    "mivel neked mániád és buzulásod ez az APM"
    XDDDDDDDDDDDDD
  • Nuki
    bazzeeeeeee :D
    aszittem golyósnak valami allotróp módosulata

Ja mellesleg: mivel neked mániád és buzulásod ez az APM, tudsz olyan programot gépre amit folyton számolja az APM-et mint valami FPS itt a képernyő aljában, még sc-n kívül is?
  • Lammer
    1000 ftos... :P