3856
Starcraft
-
Nuki #1616 zerg jöhet minden mennyiségben!!! ^^^^^^^ -
#1615 izebigyo feltettem rapidsharre egy kis anyagot :]
egy kis FPSVOD!
igaz nem olyan jo minoseg, de erdemes megnezni...
1ik legjobb protoss jatekos(Pusan) az egyik legjobb TvZs Terra(Hwashin) ellen tolja...
(persze hangokat megint nem kell nezni, mert a hangok a kulso szemlelo VODjabol valoak...)
Rapidshare link... 90,9 Megz
ha van igeny, akkor rakok meg ZvPt is!
van Khan csapatbol Jju(naon jo zergoid player) FPSvodom is :P csak az 218,3 Megz(jobb minoseg joval), darabolni meg nincs kedvem(rapidshare limit miatt)
viszont a nagyobb VOD nagyon jo!!!! -
Nuki #1614 presztízs ;)
mégsem járhatok úgy BME-re hogy kettes, vagy hármas a magyar jegyem...
|egyáltalán ha felvesznek | -
#1613 sok sikert nektek, remélem semmit nem tanultatok az emelt illetve válaszott tárgyon kivül:) de ha mégis akkor ezután már semmiképp, csak az számit, hogy felvesznek e, a kutya nem nézi hogy hányas jegy van az érettségidben a többi tárgynál. -
Nuki #1612 neked nem is kell már aggódnod a kémiáért. úgy sikerül ahogy akarod. :) -
#1611 fu ne is mondjátok. már lehetne vége. mondjuk sulit sajnálom, volt pár jofej kölyök, meg szép kislyányok:DD
én sajna csak pénteken végzek (+15én emelt kémia (oO) ), mert a német késöbb van mint angol, de egy kicsi (pár ora) belefér utána méjbi^^ -
#1610 huha... enma nem is emlexem ra
[hatradol a karosszekben] :DDDDDDDDDDD -
#1609 lál, én már nem is emlékszem rá, olyan rég volt (1éve).
azért a matek emelten megizzadtam kicsit:) -
#1608 na megy az izgulas erettsegi miatt? ^.^
-
Nuki #1607 persze sakkozni, egyszer egy futó, egyszer egy gyalog... -
#1606 helyes-helyes ^.^
(no, azert a tanulas elso ;) -
Nuki #1605 na a töri-magyar-kémia tételek mellé bejönnek az "escé térképek, és stratégiájuk, minimum két fajra levetítve" tételek... :D -
#1604 ugyanmar
izebigyo szedjetek le a mappackokat...
11th MSL maps - Filefront mirror
lehet csekkolni oket -
#1603 A desperado kicsit a fatestekre hasonlit, de nem rossz. Inkább a loki^^ -
Nuki #1602 ja szódával elmegy. érzem az egyiknél a terrannak adódó lebegtetős trükköt.. -
#1601 Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush Rush -
#1600 ize!
BWCL(nonkoreai probalkozasok kozul a legnivosabb klanbajnoksag) 2nd season movie!
Katt!
327 mega(igaz csak 11 perc), de szerintem nem rossz!
jahes hazank 1ik legjobb parosa is szerepel a moziban! (Gorky+Skyless) ^.^
szedjetek, nezzetek!
-
#1599 sztem egyik sem rossz! -
Spica #1598 befejezem a starcraftot. ezeken nem akarok játszani :D -
#1597 INDUL az uj MSL...
"kaptunk" 2 uj mapot!
(Monty Hall es a Python a masik 2 official map ebben a ligaban, azt mar ismerjuk)
"Loki"
"Desperado"
hat ez a despi ez enyhen lol...
Loki meg nekem tetszik, joag! -
Nuki #1596 írásbeli után :P akkor van naggyából egy hónap, abba talán befér 1-2 jatek :)
(legalábbis részemről, én nem vagyok olyan zseni mint egyesek:) -
#1595 izebigyo gondolom megy a magolas meg minden erettsegire, de ha esetleg van kedvetek feljonni 1-2 meccsre (kis lazitaskepp) en szivesen raerek ma este+szombat+vasarnap+hetfon egesz nap... -
Nuki #1594 terjedjen csak, jó az!!! :D -
#1593 izebigyo, csakhogy kavarjak...
Kinaiak kezdik nagyon komolyan venni a temat... naluk is kezd komojjja fajulni a starcraft... (bar meg azert messze vannak) nagyon jo pelda a ket kirakatemberuk a koreai liga legjobb(akkoris SKT1 rulz >.<) csapataban(bar nem jatszottak proleauget csak 1X ta'n?)
(persze mar nincsen kinai ember proleaugeben sem :D) -
Nuki #1592 no komment :DDD
#1587: én csak azt nem tudtam hogy a csúnya imperialista bácsik játszanak csak starcraftal... valami unokatesóm fog kimenni oda ösztöndíjazni, csak nem tudom melyikbe, és hogy úgy oktassam ki a nemzeti sportról hogy tudja mi fán terem az a SC;D -
#1591 hát ez kész. Ez ultrabrutál. Egyeseknek mennyi szabadidejük van...:DDD -
Spica #1590 nyuki nem akarja kihagyni gábort se -
Spica #1589 de most akkor elmarad a tali vagy mi? gábor nélkül hát szar lenne, meg mindegy -
#1588 Bencenek es Davidnak(1utt nezett mozi utye)!
Counter-Strike 300!
"Madness!? This is SPARTAAAAAAAAAA!" es belelovi a szakadekba :DDDDDDDD
LÁÁÁÁL xD -
#1587 nincs nagy Korea...
van helyette Del-Korea: tudod a csunya imperialistak... starcraft ligak, do"zsi, miegymas...
Eszak-Korea: "franko" voros iranyitas, total kommunizmus, ehinseg, atombomba, egyeb josagok...
-
Nuki #1586 Amikor a nagy Koreáról beszélünk, melyik Koreáról beszélünk? :P
Észak-Korea, Dél-Korea, vagy mindkettő? -
#1585 lol... megint tulhajszolod ezt a lenezos dolgot...
sebaj...
[lapoz]
na vegre... vegre...
...
-
Nuki #1584 ilyen trendy lett másokat lenézni? vagy nem értelek...
retard privátos próbálkozásaim azért voltak hogy ne a többieknek kelljen a mi butaságainkat olvasniuk.
és még mielőtt továbbfolytatnám az értelmetlen írkálást, megspórolom magamnak azt az APM-et amíg megpróbálom megvédeni magam, de semmmi értelme.
az a lényeg, hogy új időpont lesz akkor napirendipontra kitűzve és kész. -
#1583 (pssszt: ami meglett nektek pontos ido es hely, azt is en(mi) talaltam(tuk) ki mielott kileptem volna de ne zavarjon, lol³ ) -
#1582 azert az franko, hogy 300X leirtam neked is, hogy nekem NEMJO A PENTEK(meg akkoris amikor a retard privatos probalkozasaiddal bombaztal engem)
jah es kit hibaztatok? elmeselhetned...
ps: hat igen EMBEREK NELKUL nekem is meglehet PERCEK ALATT a PONTOS IDO esatobbi -
Nuki #1581 egészen és igen érdekes, a megbeszélés napján - pár percel kilépésed után megvolt a PONTOS IDŐ és az ÁLTALAD megbeszélt hely, sőt ide le is írtuk, sőt láttad.
most miért mást hibáztatsz?
áttesszük más időre, ennyi. -
#1580 jo hat akkor koszonom szepen...
vegulis johogy en kezdtem el szervezkedni es en MINDIG ragaszkodtam ahhoz, hogy mindenki ottlegyen...
hat okes..
-
Nuki #1579 #1563
használd a keresőt -
#1578 na akkor a szervezo urak mikorra is talaltak ki, hogy lesz osszerofi?
(nekem most ugrott a pentek is totalba... delelott is!)
-
#1577 áutszájdereknek kuzs