3856
Starcraft
-
#1656 hat ha tenyleg sc2 lesz ebbol, es melto lesz az egyhez akkor megint sc kocka leszek :D -
#1655 BIZTOS? :P
"2007.05.03" hir replays.hu-n :P -
#1654 vagynem! :) ma délutáni fejlemény -
#1653 ez ma ezer eves teny :p
-
#1652 uj fejlemények!
itt -
Nuki #1651 az ital nem elég trendy :P -
#1650 szobeli?(!) lol!
azért mindennek van határa :DDD
szobeli majd juniusba' lesz, addig simán lehet tolni párat.:) -
#1649 jo akkor majd visszaterunk szobeli utan a temara...
jo tanulast!!!!!!!!!!4
-
#1648 há' még hátra van a legföbb, az egyetlen, az igazi, the chosen one...kémia emelt szinten!
meg honlap lesz progi dehát keddtöl lehet nyomulni. talán egy kicsi vasárnap is belefér, habár nem lenne értelme, mert sokáig tart visszarázodni a "normális" keretek közé. -
#1647 namivan hogy sikerult?
meseljetek!
(mostmar tudtok jonni gyakorolni??? latjatok milyen rendi vótam? egy szot sem szoltam, hagytam tanulni a fiatalsagot ^.^)
-
#1646 majdnem, én vizipipába :)
holnap vizipipa világnap gyertek ki ti is!!! -
#1645 ennyi energiátok van érettségi után? én ilyenkor már rég italba folytottam a mentális leterheltséget. -
#1644 ez kész:D -
#1643 jesszus, már egy sz@r crack is kétezer forint? -
#1642 2000 forint vedd meg -
Domasi #1641 szépjóestét!!!
nagyon szépen megkérnék valakit h küldjön egy alapverziós starcraft cracket!!!!
mer én nemtaláltam sehol egy használhatót....:S
előre is köszi!
[email protected] -
Imter #1640 Hali^^
Megtudnátok mondani, hogy a broodwar kampány pályái melyik nagyobb fájlban vannak betömörítve?
Kerestem, de nem találtam :S -
Nuki #1639 nekem maksz pont kell, hogy a felvételimen megjelenjen, a többi nem számít =) -
#1638 És persze köszönöm a jokivánságokat, nélkületek nem ment volna, oohhh... -
#1637 hát a legnehezebben tul de a nehezén mégse (értse aki akarja)
de ürülök magamnak, mostmár könnyebb lesz. csak nehogy megint 79pontos matek érettségit irjak... (khm...80tol ötös...) -
Nuki #1636 #1633 megkaptam, és már töltöm is vidáman, hátéiksz ^^
#1634-35: köszi, aránylag jól ment, én az érvelés részt választottam és teleírtam az előre kiadott rendelkezésre álló lapokat (olyan 3,5 oldal) :)
számomra ez a legnehezebb:P (beee)
btw: de várom már az orosz vizsgámat !!!4444 najónemis, hülye kapitalista angolom lesz :D -
#1635 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd
[kamu 1utterzest szinlel]
najonemazertszurkolok...
---
kez es labtorest az E.gg) fiataljainak! -
Spica #1634 nincs a magyarral semmi baj. csak a tanárral meg az oktatással. de valóban régebben még sokkal szarabb volt..
glhf az egg érettségizőinek holnapra meg holnaputánra stb. tudom persze, hogy egyikőtök se olvassa hanem alszik már és matekbukással álmodik. holnap ha megkapjátok az agyfárasztó szövegértéses marhaságot ne meneküljetek azért ki :D -
#1633 jajjne az olyan luzer... :C
ez a parszor elkuldheto kinszenvedes...
namindegy felraktam... :C
([email protected] es
[email protected] elvileg elkuldve...) -
Nuki #1632 ahogy bence-san mondja, TVN big-file... :P -
#1631 nekem8 csak felvetettem mint tárhelyet... -
#1630 milyen ftp? :P
most nem osztom meg a gepet :P -
#1629 TVN xd
vagy ftp-re, ahogy eddig:D -
#1628 ha adsz olyan tarhelyet ahova lehet pakolni 219 megas videokat(1 darabban!444), akkor felrakom -
Nuki #1627 igazad van -> /on
szóval hol vannak azok a zerg videók, Gábor!!!
(#1616) -
#1626 vannak kivételek is:) -
tbundy #1625 szerencsére nem minden tanár ilyen, volt egy költő magyar tanárom (Székely Ákos), Ő teljesen új megvilágításban tanított anno (13-14 éve kb). verseket sem kellett megtanulni(azt mondta minek, ha egyszer már ki van nyomtatva). vers/műelemzésnél, meg ha egy elfogadható magyarázatot írt vki egy műre(a mű mondandójára, ha volt :P), akkor azt elfogadta, csak azt várta el, h gondolkodjon el a nebuló a művön, és a véleményét mondja el róla összeszedett formában.
/on -
#1624 Én csak arra a történetre emlékszem amikor egy srácnak még élő költőről kellett verset elemeznie, konkrétan távoli rokonok voltak, felkereste és megkérdezte mit gondolt amikor a verset írta, egyest kapott:) erre mondtam én azt, hogy akkor ennyi, köszönjük magyarirodalom és nyelvtan. -
#1623 pontosan... mai tanitasban nincs rugalmassag...
(es akkor kepzeld el mi volt tobb mint 10 eve nalunk... meg meg regebben :()
-
#1622 A magyar belemagyarázás a köbön és verseket jo olvazsgatni, csak az a rossz, hogy "na, mit gondolt a költö?" hát a**dat, be volt szivva mikor ezt irta, még önmaga sem emlékszik a versére, nemhogy még tudja, mit gondolt bele....(és volt szipuzott vers)
De hüjüljön meg a diák, a tanár ugyis mádt képzel bele, mint mi...
És ez a szar benne.Ezt utálja mindenki, még énis -
#1621 "magyart mint tárgyat mindenki utálja mint a szart"
"énis. (:"
grat ismet -
Nuki #1620 ezzel én is hasonló véleményen vagyok, bár nem nézem le azt aki meg tud élni abból hogy írkál verseket... vagy fene tudja mit csinál:D (A.K.A.:életművész ;)
ott egyetemen nem is mondják(remélem:), de ha nem vágom rá hogy Petőfi Sándor mikor született ha megkérdeznek itthon, vagy akármi, akkor tényleg az vagyok :\ -
#1619 ki mondja?:) na mindegy, eléggé offba mentünk, de véleményem szerint a magyar az nem szakma, ott van csomo minden, aminek tényleg értelme van, akár biosz vagy kémia vagy földrajz, amiket én sose tanultam csak érdekelt néha, de elismerem hogy szakmák. -
Nuki #1618 énis. (:
de ne mondják azt rám hogy szakbarbár.. érted? :) -
#1617 BME-re? hát oda pont hogy csak ugy járhatsz! a BME a müszaki egyetem röviditése müszaki pedig a szöges ellentéte a bölcsésznek! :)
majd itt szembesülsz vele hogy a magyart mint tárgyat mindenki utálja mint a szart:)