3856
Starcraft
-
Abore #3776 Köszönöm!Működik! -
RAMyMamy #3775 én úgy csináltam meg, hogy nem a starcraft mappájába, hanem egy külön mappába telepítettem, volt benne egy olyan, hogy hunscbw.mpq, azt átneveztem Patch_rt.mpq-ra és bemásoltam a starcraft gyökérkönyvtárába (előtte érdemes mindkét fájlról biztonsági másolatot létrehozni), tökéletesen működik, magyar minden [segítségért köszönet takysoftnak! :)] -
Abore #3774 Rosszul írtam a HUNCraft magyarosítását raktam fel. -
Abore #3773 Sziasztok!Nekem az lenne a problémám hogy felrakom a HUNCraftot,elinditom és folyton hibaüzenetet kapok hogy nem talál valamilyen fájlt(pedig eredeti).Tudnátok valami megoldást mondani?Előre is köszönöm. -
RAMyMamy #3772 nekem a chaoslanuncherrel jó lett, igaz, csak ablakban futattható rendesen, de nekem megfelel
link -
#3771 Én se tudom a szineket vissza állitani, sőt a resolution expander se megy, állandoan hibát ir ki valami error, és arra a megoldása se javit a dolgon. Hogy is kell .bat nevü fájl-t létrehozni??? -
RAMyMamy #3770 nekem ez nem működik
már egy csomó fórumot átolvastam, de mindenhol ugyanazt írják megoldásnak, nálam egyik sem jó
ha elindítom a játékot, a gépem azon nyomban szarrá fagy, semmire nem reagál. a háttérben meg ilyen hülye lépéseket(?) lehet hallani -
Romeo One #3769 SC+BW+szinkron.
Resolution exp. 5.1 az angolt indítja el, de azt is a régi, kicsi felbontásban. Mit csinálok rosszul? -
#3768 Igen. -
#3767 3500 Ft. Én 6 éve 200 forintért vettem, csak azóta elvesztettem valahogy :( -
#3766 LOL mi igen?
Azt kérdezi melyik az az épület amivel gyorsítani lehet az egységgyártást erre mondod neki IGEN -
#3765 Meg lehet még venni a starcraft 1t,cd galaxisnál 2800 ft körül van.
#3764: Igen. -
#3764 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a terránoknál melyik az az épület vagy upgrade amivel gyorsabb egység gyártást tudok elérni? -
#3763 Sziasztok! Esetleg van valakinek véletlen egy nem-használandó sima starcraft 1es serial key, amit használhatnék battle-netre? -
#3762 Értem akkor felteszem soha nm játszottam még vele és most hogy kijött a 2 végre ki kéne próbálni az 1-et -
#3761 Működik:D Főleg most hogy levették a védelmet,de előtte is jó volt.Csak azért írják mert olyan kedvük volt meg mégsem írhatják hogy nyugodtan használhatod warezzal is. -
#3760 Még egy kérdés valahol csak válaszolnak végre:
Láttam van hozzá » StarCraft-BroodWar HunCraft szinkronos magyarítás is.Ennél azt írják eredeti kell hozzá.Ez mennyire igaz ?Warezzal nem is működik tényleg?
-
#3759 Levették a védelmet,pont mint a warcraft 3 esetében,szóval nem kell. -
#3758 Az 1.16-os patchez létezik crack? -
#3757 Úgy csináltam.De mind1 megcsinálom manuálisan:D Illetve most felraktam másik gépre starcraftot,DE kb. 5 secig telepíti és 70 megát pakol fel aztán meg nem talál valami filet és nem indul el... -
#3756 hat, egy exe-vel illene tudnia h mit kell csinalnia.. sztem nem talalja, ellenorizd az utvonalat, legegyszerubb ha bemasolod a helyere a te starcraft mappad pontos helyet -
#3755 Értem köszi.Nem baj ha kisebb lesz.
Viszont problémám is akadt,ez a szín problémára megoldásos parancsfile.
taskkill /f /IM explorer.exe
cd "C:\Program Files (x86)\StarCraft"
StarCraft.exe
c:\Windows\explorer.exe
Tehát ezen kicsit javítottam mert nekem a D-n van a starcraft,na és explorert rendesen kilövi és újraindítja de a starcraft.exe-re azt írja ki hogy nem tudja mit csináljon vele,meg nem értelmezhető stb...Szóval a starcraftot nem indítja el. -
#3754 hat, nativ felbontasban jatszhatsz vele, ami azzal jar h minden pixel 1 helyet foglal, amitol bizonyos ertelemben szebb lesz, mert nem nyujtja ki, viszont ennek megfeleloen minden sokkal kisebb lesz. -
#3753 Csak a felbontas lesz nagyobb. -
#3752 És úgy szebb lesz? -
#3751 hivatalosan nem letezik. nem-hivatalosan letezik pl a starcraft resolution expander amivel 1080p-re is fel lehet nyomni, de bnet-re igy nem tanacsos belepni elvileg -
#3750 Köszi,de felbontást meg többi grafikai beállítás akkor nem létezik? -
#3749 2-t olvass lejebb pl -
fawcet #3748 Ezért van xp és win7 a gépemen egyszerre. Xp warcraft, starcraft, generals, stb.
Viszont ha felteszel virtual pc-t (xp-sp3-al) akkor ott is tudod futtatni jó grafikával. Legalábbis mikor portablet csináltam akkor jó volt. -
#3747 Felraktam win7re a starcraftot,és nagyon furcsák a színek:S Lehet valamit tenni vele?Illetve nem találtam semmiféle grafikai beállítást,még felbontást sem,lehetséges hogy nem is lehet állítani? -
Nuki #3746 engem jobban idegesít, ha diablo 2-ben fordulnak ki a színek, amire átmeneti megoldás ugyan van, de néha nagyon zavaró tud lenni :( -
#3745 a szinekre egy megoldas: csinalsz egy uj szoveges file-t .bat kiterjesztessel, belemasolod ezt a szoveget, aztan futtatod (nem tul humanus megoldas, ne nagyon legyen fontos futo programod a hatterben ha ezt csinalod:), a masodik sor atirando a te sc mappad utvonalara), aztan onnan futtatod :
taskkill /f /IM explorer.exe
cd "C:\Program Files (x86)\StarCraft"
StarCraft.exe
c:\Windows\explorer.exe -
Nuki #3744 sajnos ez nekem is van, nem tudom hogy lehetne kijavítani -
#3743 Na igen nem egetverő gond. -
#3742 ha csak a menüben ill. az átvezetőknél jelentkezik, pillanatok kérdése amíg megszokod
én már észre sem veszem:) -
#3741 Csao
Nosztalgiázni támadt kedvem a 2 megjelenése előtt, keresgéltem és 4.99$-ért meg lehet venni a battle chest cd key-t. kb 5 perc alatt küldik a kulcsot.
W7 alatt van kis grafikai gondom, néha érdekes árnyalatok jelennek meg, gondolom a 256 szín miatt?? (összes állókép érdekes, videókban itt-ott) ötlete valakinek? Sp3 kompatibilitás, 256 szín módban már próbáltam ugyanaz. -
Nuki #3740 Tekintsük NEM wareznak, hisz neked már megvolt egyszer ;)
Valahogy onnan kiindulva megtalálhatók ezek azt hiszem. -
#3739 JESSSSSSSSSSSSSZ!444!4!NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGY
Vegre Flash ujra tronon!44 mar kijart neki... elbuktazott par dontot az utobbi idoben :S
Dév: Uberloal az a 8 bites SC :DDDDADASD
+ kjk konyveim mind megvoltak, csak meg kellett valnom toluk... + az OSSZES cherubionos lapozgatos... most visszasirom... kene ujra az osszes khmmm mondjuk digitalisan(marmint a harcos kepzelet)... -
Nuki #3738 hátha van aki értékeli ezt :)
http://subba.blog.hu/2010/06/02/kaland_jatek_kockazat_5 -
#3737 innen bukni basszus... expel kicsit elkésett:(