Starcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont problémám is akadt,ez a szín problémára megoldásos parancsfile.
taskkill /f /IM explorer.exe
cd "C:\Program Files (x86)\StarCraft"
StarCraft.exe
c:\Windows\explorer.exe
Tehát ezen kicsit javítottam mert nekem a D-n van a starcraft,na és explorert rendesen kilövi és újraindítja de a starcraft.exe-re azt írja ki hogy nem tudja mit csináljon vele,meg nem értelmezhetõ stb...Szóval a starcraftot nem indítja el.
Viszont ha felteszel virtual pc-t (xp-sp3-al) akkor ott is tudod futtatni jó grafikával. Legalábbis mikor portablet csináltam akkor jó volt.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
taskkill /f /IM explorer.exe
cd "C:\Program Files (x86)\StarCraft"
StarCraft.exe
c:\Windows\explorer.exe
én már észre sem veszem😊
Nosztalgiázni támadt kedvem a 2 megjelenése elõtt, keresgéltem és 4.99$-ért meg lehet venni a battle chest cd key-t. kb 5 perc alatt küldik a kulcsot.
W7 alatt van kis grafikai gondom, néha érdekes árnyalatok jelennek meg, gondolom a 256 szín miatt?? (összes állókép érdekes, videókban itt-ott) ötlete valakinek? Sp3 kompatibilitás, 256 szín módban már próbáltam ugyanaz.
Valahogy onnan kiindulva megtalálhatók ezek azt hiszem.
Vegre Flash ujra tronon!44 mar kijart neki... elbuktazott par dontot az utobbi idoben :S
Dév: Uberloal az a 8 bites SC 😄DDDADASD
+ kjk konyveim mind megvoltak, csak meg kellett valnom toluk... + az OSSZES cherubionos lapozgatos... most visszasirom... kene ujra az osszes khmmm mondjuk digitalisan(marmint a harcos kepzelet)...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
http://subba.blog.hu/2010/06/02/kaland_jatek_kockazat_5
Nyáron, július végén-augusztus elején megyek Kupuszinára és Apatinba barátnõm rokonaihoz. Ha arrafelé laksz és megoldható hogy el tudsz jönni érte, akkor akkor én biztos tudok vinni xD
Esetleg még a pick pack pont johet szoba, amit valami hatar kozeli varosba kered (szeged).
aki tisztában van ezekkel valószínüleg hallott róla már, de biztos ami biztos ide belinkelem 😊
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
legalábbis a media martkba szarra-hugyra leakciózott lapos monitorom tud ilyet.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Új monitorom miatt feltettem ezt a ResolutionHack-et, így már játszhatóbb de rengetegszer szétcsúszik a kép és kifagy. Nincs más megoldás hogy normálisan játszhassak? Az átvezetõkbõl pl. nem látok semmit sem, teljesen szétesik a kép.
MJ rulz Pink Team The Only One
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Elõre is köszi.
Köcce
Nem csoda, hogy a következõ meccset a vesztes ilyen hamar feladta egy nagy mosoly közepette.
Nagyon csalódott voltam az idei MSL döntõ után. Most már értem, miért nagyobb a presztízse az OSL-nek.
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!