Starcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

starcraft 1 16:4 aranyu kep felbontasu patch...tudtok ilyet?
Hawk06
Feltöltöttem az összes replayt,aki kiváncsi rá és tudna segíteni abban,hogy jobb játékos legyek<#zavart1> küldjön egy pm-et.

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Hawk06
Ja meg immortal,megint egy kakukk tojás.

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Hawk06
Az Sc2 campaign nagyon jóra sikerült szerintem,jó hangulatos és élvezhetõ.Nagyon tetszett.Nagyon jó,hogy volt olyan küldetés is ahol saját döntést hozhattál.DE hiányoltam legalább 3 olyan klasszikus sc küldetést,amilyenek voltak az elsõ campaignban.Olyant ahol nem kell siess semmi miatt,nyugis,teljesen kifejlesztheted a kedvenc fegyvereidet,stb stb stb.Az sc2 campaing során szinte semmit nem upgradeoltam 😄,egyedül amikor Zeratul emlékeit néztem vissza.Na akkor upgradeoltam a védõpajzsot a protossoknak.Aztán ennyi.
Az mp össze van csapva!
A terran új egységei közül ki nem bírom a helliont és a reapert,meg a revanért és a marauderért se rajongok.A régi egységeket hiányolom.A protss az nagyon jó,de ott is hiányolom a régi egységeket elsõsorban.A stalker helyett jó nyugodtan maradthatott volna a dragoon.Az átalakítható stargate meg a warp prism a kedvencem.Ezek sc 1be is kellenének 😄
A zergnél,ugyancsak hiányolom a régi egységeket,viszont IMÁDOM A NYDUS WORMOT a creep tumort és az overlordot ahogy ontja a sárt 😄,hydralisk maradhatott volna a savköpetnél,sokkal jobb volt szerintem.A szárnyas zergling se épp a kedvencem.Az ultralisk végre nagyon jó lett,beillik a zerg horda közé meg le tud bujni a föld alá,szeretem is használni.Sc-ben elég kakukk tojás volt,amúgy a protossnál a reaver is az szerintem.Az új queent nagyon jó ötletnek tartom.A spine crawler helyett maradhatott volna a sunken colony ami ki tud mászni a földbõl,mint a spine crawler.Szeretem még a roachot mert tud mászni a föld alatt,több egység is tudhatná ugyanezt.Legalább ahol creep van.Sc-ben már nagyon hiányoltam ezt.
A grafika szép de lehetne kissé "férfiasabb",olyan mint valami rajzfilm.😊DE elmegy.
Az új hangok nagyon tetszenek,a háttérzene szar.Kivéve ha zenegépet hallgatod a hajófedélzetén.😄
A legjobb újítások:bármennyi egységet ki tudsz jelölni,több épületet ki tudsz jelölni,a rally pontok(dolgozók elkezdnek bányászni ha kristályhoz rendeled,a zerg tojásnak külön külön rally pontot tudsz adni),az épületeket is lehet ctrl+számal csoportosítani,mutassa a lazsáló dolgozókat,mutassa,hogy melyik szám alatt milyen csoport van,LEHET SZINT VÁLASZTANI JÁTSZÁS ELÖTT óóóó igen 😄. meg ilyesmik...
Szóval elég jó lett az sc2 szerintem.Kellemesen csalódtam.Nagyon írtozok az ilyen új generációnak szánt 3d-s csillogó-villogó stratégia játékoktól.

én aztmondom,hogy a két strarcraftból lenne egy tökéletes 😄

csuszi
durvább anyagilag😉
játékélmény az ízlés kérdése, ízlésrõl pedig már a görögök sem vitatkoztak 3ezer éve - ahogy a mondás mutatja😊 nekem jobban bejön a 2, de egyéni dolog.

MJ rulz Pink Team The Only One

TurboX
+1😊

csuszi: jovanna' csak erre: "és azért durvább mint az sc1" és az eladási statisztikákra reagáltam 😉
Lammer
Jobban belegondolva en aze ilyenkor(linked) ugy lennek koreai 😄 vagy legalabbis joak lenne kint elni ^^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

csuszi
nem is rád reflektáltam, hanem melléd teeee😊
ki kérdõjelezett meg bármit a mondandódból?😉

TurboX
a számok terén teljesen felesleges a két játékot összehasonlítani (nem is lehet), 10 év alatt nagyon sokat változott a világ de ebbe most ne menjünk bele. én inkább az egésznek a "kultuszáról" beszéltem amihez igaz, az egyik elengedhetetlen tényezõje a pénz de nem a leghangsúlyosabb (persze ez nézõpont kérdése, én mint rajongó amiben a szórakozási lehetõséget látom, te mint üzletember aki profitálni szeretne). értem mire gondolsz de hidd el másról beszélünk.
csuszi
bár ha belegondolok hogy 3 millánál járt 6 hét alatt. akkor az évvégi 4milla nem is elég, lehet lesz az 5 is.

csuszi
...és azért durvább mint az sc1...

csuszi
pénz beszél. ha más nem blizz szépen belenyúl a zsebébe és lefizeti õket, kifizetnek ezeknek pár tízezer/százezer dodót és a másik kezükbe meg tejel a nép milliókat, százmilliókat. durván 4milla lesz év végéig, és azért durvább mint az sc2, mert az sok év alatt érte el a 10milliót, így leárazva nem volt akkor bevétel/nyereség, mint most full throttle áron az sc2. 4millával szorozzuk csak be a 60-70dollárt. nem kevés zseton.

TurboX
apropó. azért az ehhez hasonló videók végignézése után hihetetlen hogy milyen magasságokig elment egy játék, jobban belegondolva én már örülnék ha a második rész csak fele ilyen eredményes lenne. ki a franc gondolta 99-ben hogy majd 10 évre rá szinte életforma lesz belõle koreában. nagyon jól tükrözi ezt az egészet a videó végén emily cho (kezdetben egy kívülálló) 3 mondata, amit alig bír elmondani.

July sc2 beli eredményeire kíváncsi leszek ill. arra hogy a nagyobb nevek közül még hányan fognak átjönni
Lammer
<#eljen><#eljen><#eljen>

annyira eros a mezony kinnt Koreaban, hogy en azert kulon kiemelnek 2 fiatalembert... "Grrrr"-t... az 1ik talan a volt valaha legerosebb Non-koreai Protoss! Egyeduli nem koreai OSL gyoztes! ez azert nem semmi! Meg kiemelnem a Francia kuloncot Elkyt is (allanodan extrem napszemuvegben jatszo srac) nem volt rossz o" sem!

Milyen durva, hogy Zeus meg Goodfriend is ugye majdnem nyert OSL-t oszt utana beleszurkultek a mezonybe (meg sokaig jatszottak) 😞 (bar Zeus jol nyomta tovabbra is parosban)

regi Grrrr interju az inyenceknek^^

Lammer
vegigtoltam kotelezo modon... nem volt rossz veguliZS! de varom mar az elso >>igenyes<< UMS palyakat hozza, mert az eddigiek max jopofa probalkozasok 😊

off: dró abszolute kedvenc meg mindég, de nagy kaszter es/vagy tank+stun (pl. tiny, ogre magi, kentaur) parti lettem 😊

csuszi
fav game lett. sc1, cod 1;uo;2, hg:l(patchelve😊), nfs porsche, sc2. 10en százév alatt nem sok, csak azért írom, hogy nem aggatom rá minden másodikra hogy kedvenc.

TurboX
egy kis nosztalgia az emlékezetes pillanatokról.. azok a rucik te jó isten.. 😊
Egy csecsemõnek minden új 😛

Tanusíthatom Lammer úrról, hogy tényleg nagy terranbuzi, és drowranger buzi. (vagy ez utóbbi már nem?)

Tényleg, sc2-t kipróbáltátok-e?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Lammer
szivesen 😊

(nem nezem meg a tobbi videot csak errol jut eszembe->😉
amugy par helyen tiltjak a HOLD lurkert... ugy magyarazzak ki, hogy nincs termeszetes hold gombja a lurkernek onnaloan... en ha rendeznek komolyabb versenyt engednem, mert szerintem leggombhamozas... ha mar tobb unittal jelolod ki(pl. over aminek van) akkor miert ne? raadasul abszolut terran lover vagyok (innen tudja mindenki testkozelbol is elo" lanokrol miegymas) 😄 es igen, tudom mekkora karokra kepes 1-2 control MM ellen 😊

Hawk06
Ide akart menni.

Hawk06
Kösz,egyuttal megtanultam a lurker stoppingot is,ott volt valahol a kapcsolodó videók közt.😄

Lammer

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Lammer
az igy kompjuter ellen fun, de egy elo" jatekos ellen sajnos nem lesz effektiv 😊

amugy meg tudom ajanlani ha komolyan gondolod Jaedong fele burrow tatkikat 😊

Klikk

Hawk06
Kösz a tippet.Amúgy még rájöttem valamire,csak harcoló egységekkel nem tudok nyerni.Kell legalább 12 queen és minden támadáshoz Defiler min 2.
Csak a Dark Archonoktól kurvára félek meg a Science Vessel is kemény,a High Templar is eléggé idegesítõ de azt kiszedi a queen.

Lammer
masshydra es mapcontrol + szkordzsok hogy mikrozzon meg menekuljon a corsairekkel elole es hydrakkal meg jo mikroval es pozicionalassal agyonvered oket! Esetleg hogy fuszerezd 1-2 quennel lassithatod is az osszefogott corsairjeit 😊 jah es az expekre nem art 1 spore colony 😊

ha jol szethuzod a hydrakat akkor a reaver csak 3-2-1 hydrat ol meg (minnel jobb a mikrod!) es a sok hydra DPS-e joval nagyobb, mint a reavere. Azt ugye plane jo tudni, hogyha sikerul "elnyujtanod" a reaver szkarabeuszat, akkor kevesebbet sebez... Ezt konkretan a gyors vultureoknal lathatod, hogy meg egy vulture sem hal meg ha ugyes vagy (bar ez teged nem erdekel zergkent, de jo ha tudod)...

Hawk06
Feltöltök párat.Amúgy ráébredtem,hogy mi a hibám.Abba kéne járjon az eszem,hogy a játék elején a bányászandó helyek min. 80%-át el foglaljam.Fõleg Zerg playerként.Minél több exp-em van annál,könnyebb lessz a késöbbiekben a játék.Aztán már jöhet carrier corsair valkyre tank akármi mert már végük. 😄

csuszi
nem ártana repet beszúrnod, hogy az okosok segítsenek.

Hawk06
Sziasztok
Most nemrég kezdtem el multizni Zergel de a Protossal legtöbbször levernek föleg egy tapasztaltabb játékos és mindig ugyanazzal a stratégiával: fast expansion,utána egybõl corsair.Nyírják az overlordjaimat aztán jönnek a reaverel+shuttle egy halom corsair fedezi a shuttlet.Az én légierõm a közelébe se tud érni és amig azzal harcolok elõkészítnek egy tucat carriert és végem.
Ez ellen tud valaki valami jó stratégiát?

Mondjuk egye elég jó strtégiát fejlesztettem ez ellen,bár lehet,hogy már ismert.Elsõre bevált,bár másodszor egy tapasztaltabb játékosnál nem jött be.Mondjuk neki sok zealotja,dragoonja és archonja is volt.
Na szóval a stratégia az hogy ilyenkor általába a fõbázis magaslatát elég késõre rakják körül cannonal,vagy csak nagyon kevéssel.Én azt csináltam,hogy amig a õ a reaverel és a corsairokkal szórakozott a expansionjaimon addig én hamar kifejlesztettem az overlordok gyorsaságát és szállítási képességét (+közben speed a zerglingeknek,lõtáv és speed a hydrának)és csináltam jópár zerglinge meg max 1 tucat hydrát és az overlordokkal átszállítottam a protoss fõbázisára és a nexus mellé lepakoltam öket.Elöször kinyírtam a zealotokat meg 1 reavert aztán pylonokat és a stargatet aztán a többit az egységeimre bíztam.Nem telt el 2 perc és az ellenfél kilépett.<#vigyor3>

szívesen 😊
Köszönöm!Mûködik!
én úgy csináltam meg, hogy nem a starcraft mappájába, hanem egy külön mappába telepítettem, volt benne egy olyan, hogy hunscbw.mpq, azt átneveztem Patch_rt.mpq-ra és bemásoltam a starcraft gyökérkönyvtárába (elõtte érdemes mindkét fájlról biztonsági másolatot létrehozni), tökéletesen mûködik, magyar minden
Rosszul írtam a HUNCraft magyarosítását raktam fel.
Sziasztok!Nekem az lenne a problémám hogy felrakom a HUNCraftot,elinditom és folyton hibaüzenetet kapok hogy nem talál valamilyen fájlt(pedig eredeti).Tudnátok valami megoldást mondani?Elõre is köszönöm.
nekem a chaoslanuncherrel jó lett, igaz, csak ablakban futattható rendesen, de nekem megfelel

link
rodzsi
Én se tudom a szineket vissza állitani, sõt a resolution expander se megy, állandoan hibát ir ki valami error, és arra a megoldása se javit a dolgon. Hogy is kell .bat nevü fájl-t létrehozni???

nekem ez nem mûködik

már egy csomó fórumot átolvastam, de mindenhol ugyanazt írják megoldásnak, nálam egyik sem jó
ha elindítom a játékot, a gépem azon nyomban szarrá fagy, semmire nem reagál. a háttérben meg ilyen hülye lépéseket(?) lehet hallani
SC+BW+szinkron.
Resolution exp. 5.1 az angolt indítja el, de azt is a régi, kicsi felbontásban. Mit csinálok rosszul?

Si vis pacem, para bellum.

Fehercsoki
Igen.

CharrDen
3500 Ft. Én 6 éve 200 forintért vettem, csak azóta elvesztettem valahogy 😞

grebber
LOL mi igen?

Azt kérdezi melyik az az épület amivel gyorsítani lehet az egységgyártást erre mondod neki IGEN<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

Fehercsoki
Meg lehet még venni a starcraft 1t,cd galaxisnál 2800 ft körül van.

#3764: Igen.

underground2
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a terránoknál melyik az az épület vagy upgrade amivel gyorsabb egység gyártást tudok elérni?

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

CharrDen
Sziasztok! Esetleg van valakinek véletlen egy nem-használandó sima starcraft 1es serial key, amit használhatnék battle-netre?<#vigyor><#vigyor0>

grebber
Értem akkor felteszem soha nm játszottam még vele és most hogy kijött a 2 végre ki kéne próbálni az 1-et <#banplz>

Fehercsoki
Mûködik😄 Fõleg most hogy levették a védelmet,de elõtte is jó volt.Csak azért írják mert olyan kedvük volt meg mégsem írhatják hogy nyugodtan használhatod warezzal is.

grebber
Még egy kérdés valahol csak válaszolnak végre:

Láttam van hozzá » StarCraft-BroodWar HunCraft szinkronos magyarítás is.Ennél azt írják eredeti kell hozzá.Ez mennyire igaz ?Warezzal nem is mûködik tényleg?

Fehercsoki
Levették a védelmet,pont mint a warcraft 3 esetében,szóval nem kell.

grebber
Az 1.16-os patchez létezik crack?

Fehercsoki
Úgy csináltam.De mind1 megcsinálom manuálisan😄 Illetve most felraktam másik gépre starcraftot,DE kb. 5 secig telepíti és 70 megát pakol fel aztán meg nem talál valami filet és nem indul el...