Starcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Az mp össze van csapva!
A terran új egységei közül ki nem bírom a helliont és a reapert,meg a revanért és a marauderért se rajongok.A régi egységeket hiányolom.A protss az nagyon jó,de ott is hiányolom a régi egységeket elsõsorban.A stalker helyett jó nyugodtan maradthatott volna a dragoon.Az átalakítható stargate meg a warp prism a kedvencem.Ezek sc 1be is kellenének 😄
A zergnél,ugyancsak hiányolom a régi egységeket,viszont IMÁDOM A NYDUS WORMOT a creep tumort és az overlordot ahogy ontja a sárt 😄,hydralisk maradhatott volna a savköpetnél,sokkal jobb volt szerintem.A szárnyas zergling se épp a kedvencem.Az ultralisk végre nagyon jó lett,beillik a zerg horda közé meg le tud bujni a föld alá,szeretem is használni.Sc-ben elég kakukk tojás volt,amúgy a protossnál a reaver is az szerintem.Az új queent nagyon jó ötletnek tartom.A spine crawler helyett maradhatott volna a sunken colony ami ki tud mászni a földbõl,mint a spine crawler.Szeretem még a roachot mert tud mászni a föld alatt,több egység is tudhatná ugyanezt.Legalább ahol creep van.Sc-ben már nagyon hiányoltam ezt.
A grafika szép de lehetne kissé "férfiasabb",olyan mint valami rajzfilm.😊DE elmegy.
Az új hangok nagyon tetszenek,a háttérzene szar.Kivéve ha zenegépet hallgatod a hajófedélzetén.😄
A legjobb újítások:bármennyi egységet ki tudsz jelölni,több épületet ki tudsz jelölni,a rally pontok(dolgozók elkezdnek bányászni ha kristályhoz rendeled,a zerg tojásnak külön külön rally pontot tudsz adni),az épületeket is lehet ctrl+számal csoportosítani,mutassa a lazsáló dolgozókat,mutassa,hogy melyik szám alatt milyen csoport van,LEHET SZINT VÁLASZTANI JÁTSZÁS ELÖTT óóóó igen 😄. meg ilyesmik...
Szóval elég jó lett az sc2 szerintem.Kellemesen csalódtam.Nagyon írtozok az ilyen új generációnak szánt 3d-s csillogó-villogó stratégia játékoktól.
én aztmondom,hogy a két strarcraftból lenne egy tökéletes 😄
játékélmény az ízlés kérdése, ízlésrõl pedig már a görögök sem vitatkoztak 3ezer éve - ahogy a mondás mutatja😊 nekem jobban bejön a 2, de egyéni dolog.
MJ rulz Pink Team The Only One
csuszi: jovanna' csak erre: "és azért durvább mint az sc1" és az eladási statisztikákra reagáltam 😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ki kérdõjelezett meg bármit a mondandódból?😉
July sc2 beli eredményeire kíváncsi leszek ill. arra hogy a nagyobb nevek közül még hányan fognak átjönni
annyira eros a mezony kinnt Koreaban, hogy en azert kulon kiemelnek 2 fiatalembert... "Grrrr"-t... az 1ik talan a volt valaha legerosebb Non-koreai Protoss! Egyeduli nem koreai OSL gyoztes! ez azert nem semmi! Meg kiemelnem a Francia kuloncot Elkyt is (allanodan extrem napszemuvegben jatszo srac) nem volt rossz o" sem!
Milyen durva, hogy Zeus meg Goodfriend is ugye majdnem nyert OSL-t oszt utana beleszurkultek a mezonybe (meg sokaig jatszottak) 😞 (bar Zeus jol nyomta tovabbra is parosban)
regi Grrrr interju az inyenceknek^^
off: dró abszolute kedvenc meg mindég, de nagy kaszter es/vagy tank+stun (pl. tiny, ogre magi, kentaur) parti lettem 😊
Tanusíthatom Lammer úrról, hogy tényleg nagy terranbuzi, és drowranger buzi. (vagy ez utóbbi már nem?)
Tényleg, sc2-t kipróbáltátok-e?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
(nem nezem meg a tobbi videot csak errol jut eszembe->😉
amugy par helyen tiltjak a HOLD lurkert... ugy magyarazzak ki, hogy nincs termeszetes hold gombja a lurkernek onnaloan... en ha rendeznek komolyabb versenyt engednem, mert szerintem leggombhamozas... ha mar tobb unittal jelolod ki(pl. over aminek van) akkor miert ne? raadasul abszolut terran lover vagyok (innen tudja mindenki testkozelbol is elo" lanokrol miegymas) 😄 es igen, tudom mekkora karokra kepes 1-2 control MM ellen 😊
mondjuk Violetak listajaban van par ilyen video amit fentebb linkeltem... oktatas tenmaga tecso"-re felteve 😄 hoax-e?
Ugy latszik Floridaban akkor ezek most "tenyleg" komolyan veszik a temat (?) 😄
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
amugy meg tudom ajanlani ha komolyan gondolod Jaedong fele burrow tatkikat 😊
Klikk
Csak a Dark Archonoktól kurvára félek meg a Science Vessel is kemény,a High Templar is eléggé idegesítõ de azt kiszedi a queen.
ha jol szethuzod a hydrakat akkor a reaver csak 3-2-1 hydrat ol meg (minnel jobb a mikrod!) es a sok hydra DPS-e joval nagyobb, mint a reavere. Azt ugye plane jo tudni, hogyha sikerul "elnyujtanod" a reaver szkarabeuszat, akkor kevesebbet sebez... Ezt konkretan a gyors vultureoknal lathatod, hogy meg egy vulture sem hal meg ha ugyes vagy (bar ez teged nem erdekel zergkent, de jo ha tudod)...
Most nemrég kezdtem el multizni Zergel de a Protossal legtöbbször levernek föleg egy tapasztaltabb játékos és mindig ugyanazzal a stratégiával: fast expansion,utána egybõl corsair.Nyírják az overlordjaimat aztán jönnek a reaverel+shuttle egy halom corsair fedezi a shuttlet.Az én légierõm a közelébe se tud érni és amig azzal harcolok elõkészítnek egy tucat carriert és végem.
Ez ellen tud valaki valami jó stratégiát?
Mondjuk egye elég jó strtégiát fejlesztettem ez ellen,bár lehet,hogy már ismert.Elsõre bevált,bár másodszor egy tapasztaltabb játékosnál nem jött be.Mondjuk neki sok zealotja,dragoonja és archonja is volt.
Na szóval a stratégia az hogy ilyenkor általába a fõbázis magaslatát elég késõre rakják körül cannonal,vagy csak nagyon kevéssel.Én azt csináltam,hogy amig a õ a reaverel és a corsairokkal szórakozott a expansionjaimon addig én hamar kifejlesztettem az overlordok gyorsaságát és szállítási képességét (+közben speed a zerglingeknek,lõtáv és speed a hydrának)és csináltam jópár zerglinge meg max 1 tucat hydrát és az overlordokkal átszállítottam a protoss fõbázisára és a nexus mellé lepakoltam öket.Elöször kinyírtam a zealotokat meg 1 reavert aztán pylonokat és a stargatet aztán a többit az egységeimre bíztam.Nem telt el 2 perc és az ellenfél kilépett.<#vigyor3>#vigyor3>
már egy csomó fórumot átolvastam, de mindenhol ugyanazt írják megoldásnak, nálam egyik sem jó
ha elindítom a játékot, a gépem azon nyomban szarrá fagy, semmire nem reagál. a háttérben meg ilyen hülye lépéseket(?) lehet hallani
Resolution exp. 5.1 az angolt indítja el, de azt is a régi, kicsi felbontásban. Mit csinálok rosszul?
Si vis pacem, para bellum.
Azt kérdezi melyik az az épület amivel gyorsítani lehet az egységgyártást erre mondod neki IGEN<#eplus2>#eplus2>
Next PC upgrade: 2022
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a terránoknál melyik az az épület vagy upgrade amivel gyorsabb egység gyártást tudok elérni?
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
Láttam van hozzá » StarCraft-BroodWar HunCraft szinkronos magyarítás is.Ennél azt írják eredeti kell hozzá.Ez mennyire igaz ?Warezzal nem is mûködik tényleg?