Starcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Tegnap begyujtottem a regi legenda Remastered verziojat, ez minden penzt megert. Ehhez keresnek jatszo pajtasokat illetve keresem egy regi baratomat Takedat, ha magadra ismersz vagy ismeri valaki jelezz.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Az esemény ideje alatt az alábbiakat szerezhetjük meg a különböző Blizzard játékokban:
StarCraft Remastered: StarCraft 20. évfordulós kezelőfelület skin
StarCraft II: StarCraft 20. évfordulós kezelőfelület skinek és portrék
Diablo III: Dominion’s Revenge Pet (Battlecruiser témájú pet)
Overwatch: Sarah Kerrigan Ghost skin Widowmaker számára
World of Warcraft: Szalutálás animáció
Heroes of the Storm: StarCraft 20. évfordulós portrék
Hearthstone: StarCraft témájú Tavern Brawl és 3 Kobolds & Catacombs kártyacsomag
Persze lehetne úgy is, hogy a battle-neten vásárolt, vagy oda beregisztrált példánnyal rendelkezők kedvezményt kapnak, de az meg a régebbi példányok birtokosaival szemben nem fer.
Szerintem a Blizz azért szeretne vele pénzt is keresni <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2017.04.19. 19:30:34
Regards,
Ez még nem a remastered.
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
Feltettem a SC-t és a BW-t, valamint a legfrissebb 1.16.1-es patch-t, ezekre a magyarítást, a magyarítás patch-t az 1.16.1-hez és Windows 7 alatt nem indul a játék magyarul (StarCraft mûködése leállt).
Angolul mindezekkel együtt elindul 😊 Valaki tudja futtatni a szinkronos StarCraft-ot Windows 7 alatt? Hogy? Köszönöm
Szeretnénk együtt játszani gépek ellen, de úgy hogy egymás mellett induljunk. Sajnos TvB-ban vagy Melee-ben random dobálja le a kezdõpozíciókat, csak UMS alatt lehet fixet beállítani ekkor viszont a gép nem mozog..
Erre van valami megoldás?
Kipróbáltam a wDetectort.
A replayt tényleg klasszul elmenti, de mikor indítom akkor feljön egy ablak, amit le kell okézni, majd utánna indul a játék. A numerikus billentyût pedig hiába nyomom, nem dob fel semmit, csak ugyanazt a koreai szöveget ismételgeti.
Nem tudod mi lehet a gond?
Volna pár kérdésem a játékkal kapcsolatban.
Melyik a legerõsebb faj?
Protossnál érdemes légi jármûveket építeni?
A CPU throttle-t pipázzam ki?
Másodszor,van egy koreai program ami észreveszi a csalást:wDetector a neve.
Leírás:
"wDetector is a new anti-hack that seems to work pretty good. Only problem is it's mostly in Korean, but it supposedly detects automine, autobuild, multicommand, and nogrouping (not using hotkeys to move large army). A message also is displayed at the beginning of the game to show you are running it (can be disabled by editing the 0).""wDetector.ini" file and setting the Intro value to 0)."
1.Töltsd le.(a fejlécen kattints a pirossal írt wDetector írásra,leszz egy olyan kék írás,hogy "wDetector_v223.zip".Arra kattints rá és tölti.)
2.Csomagold ki ahová tetszik.
3.A wLoader.exe-vel indítod.Magától el is ment minden egyes replayt és dátum/idõ szerint elnevezi õket.
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
másikról majd valaki okosabb.
MJ rulz Pink Team The Only One
Ti hogyan szúrjátok ki a hackereket, csalókat?
Játszottam a BGH pályán 3 vs 3-at. Alig kezdtünk el játszani, máris kiírta egy srác, hogy a lila játékos csal és kilépett. A többiek azonnal követték a példáját. Nem telt el 2 perc sem.
Csak néztem ki a fejembõl, hogy mi van, aztán másnap jött a következõ eset.
Volt kreálva egy game.
A neve 1 vs 1 only noob LT.
Vagyis 1 vs 1 a Lost Temple pályán, csak kezdõknek.
Mivel elég noob vagyok rögtön felléptem, köszöntem (Hi). A másik játékos visszaköszönt, majd kiírta go és indított. Aztán rögtön az a felirat fogadott: rest in piece (vagyis nyugodjak békében).
Kicsit néztem, hogy mekkora itt az önbizalom, de sebaj, gondoltam.
Aztán elindult a játék: Terran vs Terran.
Az 5. percben azt hittem, rosszul hallok: Nuklear launch detected!
Upsz!
Rászkenneltem az ellenfél bázisára és mit látok?
4 factory, 3 helyen expel, starport stb. minden, ami kell.
Közben folyamatosan irogatott ilyeneket, hogy: meg fogok halni, ideje kimúlnom stb. Mindezt angolul.
Mondanom sem kell, kikaptam, de bántott a dolog.
Mivel rendszeresen nézem a Proleague-t, eszembe jutott, hogy pár napja volt a Sea.Really vs ByBaby meccs. Aki ismeri õket, az tudja, nem kispályások, remek Terranok. Megnéztem újra a meccset. Az 5. percben volt 3 Factoryja Sea.Reallynak, 2 helyen expelt. Azonban se Starport, se más egyéb.
A csóka neve egyébként: "kitana." volt.
Jobban szeretem mert több az esély a gyözelemre 😄
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
az én életem elsõ battle netes meccse egy 3v3 volt és mindhárman zergek voltunk és nyertünk, és nagyon jó volt.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Az elsõ mecss:
2 vs 2 Lost Temple
Terran-Protoss vs Terran-Protos volt a felállás.
A Protos társamat villámgyorsan lerohanták, de maradt egy probe-ja, és még a bázis nagy részét is meghagyták. A Nexus-t is.
Erre a srác áthozta a probe-ot és elkezdett épületeket pakolni a bázisomra, amit én nem értettem. Késõbb jöttem rá, hogy szándékosan akadályozta a Starport, Factory stb fejlesztését. Akkor lett gyanús, mikor elkezdtek üzengetni 3-an egymásnak és röhögtek. Azt hiszem, németek voltak.
A másik meccs:
3 vs 3 BGH
A felállás nem számít, de a lényeg:
Kb. fél óra alatt levertünk 2 ellenfelet és az egyik társammal már ott sorakoztunk, hogy lerohanjuk a 3. - még megmaradt - versenyzõt. A mi 3. társunk eközben ketté osztotta a seregét, és elhelyezkedett mindkettõnk bázisa körül. Nem értettem, miért teszi ezt, de nem gondolva bele, megtámadtuk a 3. ellenfelünket. Ekkor a szövetségesünk villámgyorsan szétszedte mindkettõnk bázisát. Ennek mi értelme volt? Szegény társam be is írta: "idiot" és rögtön kilépett.
Hihetetlen mekkora gyökerek vannak a világon.
Köszi, kipróbálom.
Si vis pacem, para bellum.
Si vis pacem, para bellum.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Tegnap játszottam a Battle.neten az elsõ résszel és kb. 20 perc után mindig megszakadt az internet kapcsolatom. Kellett kb. 2 óra, amíg visszatért a net. Megint játszottam 20 percet, megint megszakadt.
Ma délelõtt megint ez történt.
Routert nem használok.
A net 4 megás.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
Elõre is köszönöm.
A zene egyebkent fenomenalis! 😉 A zergnek az a lappango stilusu ambientes trackje meg libaborost jatszik nalam ^^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
NaDa<#eljen>#eljen>
nem bánnám ha Jaedong is átmászna
...és 10 alkalomból 8-at azért vesztek el mert nem fedezek csak a játék elején egy keveset....scout...scout...SCOUT!!!Megér 4 tucat hydrát.
Erõsen jók a quennek szerintem,mindig van nekem min 6...aztán parasite detected.Jobb mintha megölnéd az ellenség uniját,meg ha olyan az ellenfeled bekküldi a bázisodra,hogy megöld,-1unit.És 6 queen sok parazitát lepakol😄.Aztán "Plague" jó bõséges adag.Majd mehet a zerg horda.