220
Global Operations avagy a reális modok leendő királya?
-
#23 Magyar szerver? Mondj néhány IP-t plz! -
#19 Inkább megvárom én is a CZ-t .Azt a két videót , amit eddig láttam a GO-ról , hát a nem igazán tudott megfogni .Maradok addig is WOLF-nál , ha már multi-ról van szó , bár az nem éppen egy stílus ezzel a programml . :) -
#18 Csak multi van, szerencsére.. Egy kalap szar lenne ez a játék mesterséges intelligencia ellen
Hát lehet hogy a CZ jobb lesz de 1enlőre ez van ;) -
#17 Na jól van letöltöm, csak nehogy leszóljatok, hogy úgy szidom a játékot hogy ki se próbáltam :)
Singleplayer van benne egyébként? -
#16 Na egy restart utan mukodott, csak nem talaltam el a tuszig :)) -
#15 lehet en egy uberlama vagyok de nekem meg egy darab pisztolyt sem sikerult vennem :( nulla loveval kezdtem ez vmi bug? -
#14 Az előzetes videók, és a haverjaim elbeszélése után én nem töltöm le.. Fenének sem kell egy CS klón Q3as realitású sebzésekkel.. -
#12 Itt 1 gyors szerver klán szerver!
206.190.89.62:28672 -
#11 1szerűen nem lehet letenni!
És még a grafika is szép..
-
#10 2 féle para, távcsövet lehet venni az 1ikre + 200as tárat. 2 féle puska mindettőre lámpa szerelhető. nemtom hányféle pisztoj, lehetrájuk rakni lámpát, lézert 1 forgótárasra még távcsövet is. AK távcsővel, m4a1 távcsővel, nagyobb tárral, hangtompítóval. mindenféle mesterlövész puska, sok fajta MP5, USP lámpával meg mindennel. Szal van minden!
Itt 1 kép a fullos m4a1ről:
Holnapra sok magyar játékost akarok látni az SG-ről! -
#9 Rengeteg fegyver van! ráadásul fel lehet extrázni őket mindennel! A pisztojra lézert, a könnyű és nehéz fegyverzetre távcsövet, Cmag-es(vagy mi a szösz) tárat ami mindössze 100 töltényt bír el 1szerre, vannak mindenféle gránátok, gázmaszkok meg 1 rakás király dolog
Most írtottam a hülye németeket 1 hangtompítós, C-mag-es, távcsöves M4A1-el :D
Ajánlom hogy próbáljátok ki! -
#8 Gyerekek ez Gamma Rulez!!!
Legalábbis a Béta verziója!
Töltsétek le ti is innen -
#7 Nah, fel is tettem. Az upload/GlobalOperations_E3video könyvtárban található. -
#6 Letoltheto egy 8 perces E3 interview video.
(Este felteszem majd a supergasmez ftp-re, mert igen lassan csordogalt lefele)
Igertetes, bar ellenfelek nem voltak bemutatva.
A vegen elhangzik a buvos szo: karacsony :)
Kicsinyket messze van ugyan, de inkabb varjunk, es legyen utos a game :)
-
#3 http://www.globalopsgame.com/ -
#1 Elolvastam ezt a cikket: http://kapocs.trefort.net/cikkek/cikk.pl?listazas=globaloperation&type=e
Nagyon kiváncsi vagyok, mi lesz belőle. Addig is a StrikeForce-szal gyakorlok.