220
Global Operations avagy a reális modok leendő királya?
-
#124 Ez miért baj..? :P
Egyébként ha a mohaa nem tetszik, erre hogy vagy képes ránézni? -
#123 nyomja valaki Kyro II-vel?
amíg nincs bent senki, tök jó, de utána a modellek átlátszanak a falakon
van erre ismert megoldás??? -
#122 valaki nyomjon már 1.1es Crack-et!! -
#121 Én se tudok lanba jáccani :( Help plz -
#118 03/29/2002 Tony Hawk 3 FairLight [xx/47]
jajj de kéne:) -
Nark #117 Nem tudom mit nyavogtok..Tök jó lett.Mondjuk az tuti hogy nem fognak sokan megvalni miatta a cs-töl , de annak mas oka van, nem a game hibas.Sokan nehezen fogadják el az uj dolgogat es inkabb le anyazzak. -
#115 teny hogy nem single playre terveztek.. Szerintem multiban kiraly ha van egy ertelmes officer is a hatterben -
#114 Hát tényleg kár volt leszedni a Rip-et is . :(
Bár az irányítást gyorsan kitanultam és a menürendszer sem okozott gondot , de kell alá a vas rendesen "single" módban is .Mindenestre a grafika olyan 2001-es színvonal , az AI az több mint siralmas , így inkább talán multiba lehet élvezetes? a game , de én ugye nem ezt nyomom .Marad a GR: Desert Siege , az legalább tartja az eddigi színvonalát .Mindenesetre addig nem törlöm le a GO-t , amíg az újabb vasat alá nem veszem .Talán úgy jobb lesz , bár ki tudja ... -
#113 Azért kap fél centi helyet a polcon. -
Kulinpapa #111 Megvan a megoldas a vegen 50XX helyett 5021 kell es akkor mukodik.
-
Kulinpapa #110 Megvan a megoldas a vegen 50XX helyett 5021 kell es akkor mukodik.
-
Kulinpapa #109 Nekem se fogadja el a cd-keyt.Nem tud valaki egy helyeset mondani? -
_Roger_ #108 Próbáltátok már a játékot? Mert nekem az info fájlban lévő cd-key nem jó (5000-000000-0000-5027) -
Lantee #107 Kész vagyok bazz!!!
Hónapok óta mindenféle faszságot szedek le a netről, mert nem volt mit! Beszarik a gépem, erre percenként jönnek ki a legCOOLabb játékok!!!
MEGŐRÜLÖÖÖÖÖK!!!!! -
#106 Ja igen ... csak azért kérdezem , mert ha igen , akkor elég lesz letölteni a RIP-et is belőle .Csak már jó lenne tudni , hogy mennyi file-ból is áll pontosan , mert elég gyanús nekem , hogy az utolsó file darab is a szokásos méret ( 2,9 MB ) , holott ez mindíg kisebb szokott lenni .Addig nem merem elkezdeni , amíg valaki nem mond egy pontos file darabszámot ( 43 ??? ) .Egy kissé le van maradva e tekintetben az isonews , amúgy meg így fogalmaznak egy külföldi játék hírek site-on "...tactical first-person shooter..." , talán akkor mégis nyomható magában . -
#105 Egy kérdés ... a játék magában is játszható ( gondolok itt pl. a Rouge Spear-re ) vagy csak szigorúan online action game .? -
#103 Hát persze ... 3 napig gépem sem volt , anélkül meg elég nehéz ugye játszani . :) -
#102 Skorpió nemvoltál ám ig2zni >:| -
#101 Remélem mostmár a helyére kerül a topic . :) -
#100 Csak az játék iránt érdeklődők kedvéért ... MEGJELENT !
03/26/2002 Global Operations FairLight [xx/38] -
#98 Ha csinálok szervert hogy tudok belépni? -
#97 A qrva életbe hogy nemlehet bejutni a szerverre.
Sok buzi külföldi -
#96 de a fegyok azok télleg jók.A többi senkit nemérdekel :D
Miaza TO?
:DD -
#95 Ehh.
Nem akarom elvenni mások kedvét tőle, így nem is szólom le, a lényeg hogy egy fegyverek terén felturbózott TO, semmi más, és iszonyú a netkódja.
A TO ráadásul még ingyenes is..
Ha kijön akkor gondolom megszerzem, aztán felkerül a polcra és annyi. -
#94 Mégiscsak hazahoztam -
#93 hat szerintem jatszhatatlan olyan bugos! -
#92 Nem hoztam haza :(((((((
Mondjuk a HL is jó volt a Pista szerveren.. -
#91 Ez jobb mint a cs :D -
#90 Ahogy jólesik :) -
#88 Levették a jelszót :( Nem lehet bejutni.. -
#87 Én megyek de akkor legyen ott valaki :D -
#86 dede
-
#85 Nem jön senki nyomatni a gamezt? -
#83 nekem most 9999es ping van, és üres... -
#82 mos mivan?
mér állt le? -
#81 bazz -
#80 ja, csak kár hogy tele van :) -
#79 Magyar szerver!!
IP: 193.6.183.50
Pass: webdesign
Most teszteltem ADSL 20-50 Ping -
#78 csa all.
Kéne csinálni egy servert azt menni ölni :D
Mer a többi mind passos vagy time out os.
-
#77 A jó ötleteket össze guberálták és raktak bele 1 rakás felszerelhető fegyvert. Ki kell próbálni!