Global Operations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kene magyar szerver de PASS-szal! mert kulonben ozonlenek a nemetek!!
ez lenne a neve hogy a-jelszo-hungary a szervernek es akkor csak magyarok tudnanak bejonni!
ez lenne a neve hogy a-jelszo-hungary a szervernek es akkor csak magyarok tudnanak bejonni!
Ocsem....ez is tisztara CS....ugra-bugra ide-oda futok kozben probalom leszedni az ellent jatek az egesz...Nekem egyaltalan nem tetszik.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Figyelj koma te ugye viccelsz, ez a szerver be se jelentkezik.... Mar haromszor is ellenoriztem jot irtam e be.. 😊) 9999 ez a ping. LAN...
Na kb. 6kor én is ki fogom próbálni. Addig meséljetek a játékról, gépigény, eddigi tapasztalatok stb..
Inkább megvárom én is a CZ-t .Azt a két videót , amit eddig láttam a GO-ról , hát a nem igazán tudott megfogni .Maradok addig is WOLF-nál , ha már multi-ról van szó , bár az nem éppen egy stílus ezzel a programml . 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Csak multi van, szerencsére.. Egy kalap szar lenne ez a játék mesterséges intelligencia ellen
Hát lehet hogy a CZ jobb lesz de 1enlőre ez van 😉
Hát lehet hogy a CZ jobb lesz de 1enlőre ez van 😉
Na jól van letöltöm, csak nehogy leszóljatok, hogy úgy szidom a játékot hogy ki se próbáltam 😊
Singleplayer van benne egyébként?
Singleplayer van benne egyébként?
lehet en egy uberlama vagyok de nekem meg egy darab pisztolyt sem sikerult vennem 😞 nulla loveval kezdtem ez vmi bug?
Az előzetes videók, és a haverjaim elbeszélése után én nem töltöm le.. Fenének sem kell egy CS klón Q3as realitású sebzésekkel..
2 féle para, távcsövet lehet venni az 1ikre + 200as tárat. 2 féle puska mindettőre lámpa szerelhető. nemtom hányféle pisztoj, lehetrájuk rakni lámpát, lézert 1 forgótárasra még távcsövet is. AK távcsővel, m4a1 távcsővel, nagyobb tárral, hangtompítóval. mindenféle mesterlövész puska, sok fajta MP5, USP lámpával meg mindennel. Szal van minden!
Itt 1 kép a fullos m4a1ről:
Holnapra sok magyar játékost akarok látni az SG-ről!
Itt 1 kép a fullos m4a1ről:
Holnapra sok magyar játékost akarok látni az SG-ről!

Rengeteg fegyver van! ráadásul fel lehet extrázni őket mindennel! A pisztojra lézert, a könnyű és nehéz fegyverzetre távcsövet, Cmag-es(vagy mi a szösz) tárat ami mindössze 100 töltényt bír el 1szerre, vannak mindenféle gránátok, gázmaszkok meg 1 rakás király dolog

Most írtottam a hülye németeket 1 hangtompítós, C-mag-es, távcsöves M4A1-el 😄
Ajánlom hogy próbáljátok ki!

Most írtottam a hülye németeket 1 hangtompítós, C-mag-es, távcsöves M4A1-el 😄
Ajánlom hogy próbáljátok ki!
Nah, fel is tettem. Az upload/GlobalOperations_E3video könyvtárban található.
Letoltheto egy 8 perces E3 interview video.
(Este felteszem majd a supergasmez ftp-re, mert igen lassan csordogalt lefele)
Igertetes, bar ellenfelek nem voltak bemutatva.
A vegen elhangzik a buvos szo: karacsony 😊
Kicsinyket messze van ugyan, de inkabb varjunk, es legyen utos a game 😊
(Este felteszem majd a supergasmez ftp-re, mert igen lassan csordogalt lefele)
Igertetes, bar ellenfelek nem voltak bemutatva.
A vegen elhangzik a buvos szo: karacsony 😊
Kicsinyket messze van ugyan, de inkabb varjunk, es legyen utos a game 😊