Global Operations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
a HOHAA multija rossz!
Na most hallhattál 😊

Ha lenne Cooperative az rlz lenne, amúgy én lanba próbáltam de nem fogott meg, talán azér mer nem voltunk elegen...
FREAK
én még sose hallottam rosszat a MOHAA multijától

Riszpekk

FREAK
multiban csak a demo-t, a teljest single-ben

mutliban még elmegy, de a single sima team DM... nekem hiányzik belőle a felkészülés, az ellenség felkutatása..... csak elidul a csapat, aztán dirr durr

Riszpekk

Goodwill
multiban csak az szidja mint a bokrot:

1.aki még sose jáccott vele (de szidja, hogy valaki rá is figyeljen már végre...)
2.aki ugyan már jáccott vele (és talán neki is tetszik), de mivel mindenki isteníti, ő inkább szidja
3.akinek télleg nem teccik (ilyen nem sok lehet)

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

FREAK
én öreg CS-s voltam, kb egy éve kezdtem el megunni, de szerintem a GO sajnos meg se közelíti

persze grafikailag jobb (leszámítva a mozgást), de ennyi

Riszpekk

FREAK
szerinted az év autója minden évben a LEGJOBB autó???? 😊))))))

Riszpekk

Lazarus
Magyar szerver Start!

Elindult a Global Ops HQ tört szervere!

IP: 62.201.70.163
A jelszó: gohqhu
Lazarus
Találtam egy gyors külföldi szervert ahová másolt CDvel is be lehet jutni!

IP:159.153.229.28
Lazarus
Ezt komolyan gondolod?

MOHAA az év Single játéka, multiba meg szídják mint a bokrot!
a GO pedig egy Multira kiélezett játék..
nem értem én a te kopasz fejed 😉
FREAK
mondjuk multiban még mindig inkább mohaa (bár vannak arcade dolgai), de a single ezerszer jobb a GO-ban

Riszpekk

FREAK
azért egy fokkal értelmesebb, bár ez is egy nagy hulladék

Riszpekk

Crem
CDKEY: 5000-0000000-0000000-5021

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Azt hiszem multiban megvárom,amíg összejön egy magyar TEAM ...
Lehet,hogy nem álltalános,de mikor mindenkit kinyírtunk a kiscsákó leszedett engem is és elvett mindent...
Vitt mindent mint a makk hetes!😞(((((((

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Jó ez!😊))

Lazarus
Namégeccer!
Lazarus
Itt 1 kép.. mongyuk ez nem borító, ráadásul elég vacak is 😞

Lazarus
Érdekes én is pont ezt kerestem tegnap 😊
Crem

Ha esetleg valaki találkozik egy G.O.(front) CD borítóval, az legyen kedves vágja ide!

THX.

Crem
Hát a megagamesen nem hiszem,hogy lesz kulcs generátor...

Lazarus
A nevéből ítélve csak egy csíter progi 😞
Crem
Nekem csak 2 server írta ki a (helytelen kulcsot)...

A többin meg 4-600ping volt szóval leszedtek még a gatyám is!😞((

Esetleg ha lesz valami ungarise vírcsaft akkor szívesen kipróbálnám...

Crem
Ezt találtam...

http://www.megagames.com/cgi/download/download.cgi?action=download&category=trainers&mirror=1&search=GLOBAL.OPERATIONS.MISSIONS-UNLOCKER.CLASS.ZIP

Hogy mire jó azt ne kérdezd,mert nem tudtam letölteni...

Lazarus
Azt lenne még jó megtudni hogy a CDkulcsot utólag hogyan lehet megváltoztatni?
Crem

Lazarus
Kösz szépen!
Crem
Mail ment...

Lazarus
nem értem.. mér nem jelenik meg ez a kép? Asszem uw sux...
Lazarus
Kell háT!!!!!
Crem
Kell még a crack?

Lazarus
Ez itt a reklám helye:

Dikkma
Ez miért baj..? 😛
Egyébként ha a mohaa nem tetszik, erre hogy vagy képes ránézni?
FREAK
nyomja valaki Kyro II-vel?

amíg nincs bent senki, tök jó, de utána a modellek átlátszanak a falakon

van erre ismert megoldás???

Riszpekk

Lazarus
valaki nyomjon már 1.1es Crack-et!!
Lazarus
Én se tudok lanba jáccani 😞 Help plz
magus
03/29/2002 Tony Hawk 3 FairLight
jajj de kéne😊

Nem tudom mit nyavogtok..Tök jó lett.Mondjuk az tuti hogy nem fognak sokan megvalni miatta a cs-töl , de annak mas oka van, nem a game hibas.Sokan nehezen fogadják el az uj dolgogat es inkabb le anyazzak.
zplayer
teny hogy nem single playre terveztek.. Szerintem multiban kiraly ha van egy ertelmes officer is a hatterben
skorpio7
Hát tényleg kár volt leszedni a Rip-et is . 😞
Bár az irányítást gyorsan kitanultam és a menürendszer sem okozott gondot , de kell alá a vas rendesen "single" módban is .Mindenestre a grafika olyan 2001-es színvonal , az AI az több mint siralmas , így inkább talán multiba lehet élvezetes? a game , de én ugye nem ezt nyomom .Marad a GR: Desert Siege , az legalább tartja az eddigi színvonalát .Mindenesetre addig nem törlöm le a GO-t , amíg az újabb vasat alá nem veszem .Talán úgy jobb lesz , bár ki tudja ...

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Dikkma
Azért kap fél centi helyet a polcon.
Megvan a megoldas a vegen 50XX helyett 5021 kell es akkor mukodik.
Megvan a megoldas a vegen 50XX helyett 5021 kell es akkor mukodik.
Nekem se fogadja el a cd-keyt.Nem tud valaki egy helyeset mondani?
Próbáltátok már a játékot? Mert nekem az info fájlban lévő cd-key nem jó (5000-000000-0000-5027)
Kész vagyok bazz!!!

Hónapok óta mindenféle faszságot szedek le a netről, mert nem volt mit! Beszarik a gépem, erre percenként jönnek ki a legCOOLabb játékok!!!

MEGŐRÜLÖÖÖÖÖK!!!!!
skorpio7
Ja igen ... csak azért kérdezem , mert ha igen , akkor elég lesz letölteni a RIP-et is belőle .Csak már jó lenne tudni , hogy mennyi file-ból is áll pontosan , mert elég gyanús nekem , hogy az utolsó file darab is a szokásos méret ( 2,9 MB ) , holott ez mindíg kisebb szokott lenni .Addig nem merem elkezdeni , amíg valaki nem mond egy pontos file darabszámot ( 43 ??? ) .Egy kissé le van maradva e tekintetben az isonews , amúgy meg így fogalmaznak egy külföldi játék hírek site-on "...tactical first-person shooter..." , talán akkor mégis nyomható magában .

skorpio7
Egy kérdés ... a játék magában is játszható ( gondolok itt pl. a Rouge Spear-re ) vagy csak szigorúan online action game .?

skorpio7
Hát persze ... 3 napig gépem sem volt , anélkül meg elég nehéz ugye játszani . 😊

Krinyo
Skorpió nemvoltál ám ig2zni >:|

skorpio7
Remélem mostmár a helyére kerül a topic . 😊

skorpio7
Csak az játék iránt érdeklődők kedvéért ... MEGJELENT !

03/26/2002 Global Operations FairLight