Global Operations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na most hallhattál 😊
Ha lenne Cooperative az rlz lenne, amúgy én lanba próbáltam de nem fogott meg, talán azér mer nem voltunk elegen...
mutliban még elmegy, de a single sima team DM... nekem hiányzik belőle a felkészülés, az ellenség felkutatása..... csak elidul a csapat, aztán dirr durr
Riszpekk
1.aki még sose jáccott vele (de szidja, hogy valaki rá is figyeljen már végre...)
2.aki ugyan már jáccott vele (és talán neki is tetszik), de mivel mindenki isteníti, ő inkább szidja
3.akinek télleg nem teccik (ilyen nem sok lehet)

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
persze grafikailag jobb (leszámítva a mozgást), de ennyi
Riszpekk
Elindult a Global Ops HQ tört szervere!
IP: 62.201.70.163
A jelszó: gohqhu
MOHAA az év Single játéka, multiba meg szídják mint a bokrot!
a GO pedig egy Multira kiélezett játék..
nem értem én a te kopasz fejed 😉
Riszpekk
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Lehet,hogy nem álltalános,de mikor mindenkit kinyírtunk a kiscsákó leszedett engem is és elvett mindent...
Vitt mindent mint a makk hetes!😞(((((((
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ha esetleg valaki találkozik egy G.O.(front) CD borítóval, az legyen kedves vágja ide!
THX.
A többin meg 4-600ping volt szóval leszedtek még a gatyám is!😞((
Esetleg ha lesz valami ungarise vírcsaft akkor szívesen kipróbálnám...
http://www.megagames.com/cgi/download/download.cgi?action=download&category=trainers&mirror=1&search=GLOBAL.OPERATIONS.MISSIONS-UNLOCKER.CLASS.ZIP
Hogy mire jó azt ne kérdezd,mert nem tudtam letölteni...
amíg nincs bent senki, tök jó, de utána a modellek átlátszanak a falakon
van erre ismert megoldás???
Riszpekk
Bár az irányítást gyorsan kitanultam és a menürendszer sem okozott gondot , de kell alá a vas rendesen "single" módban is .Mindenestre a grafika olyan 2001-es színvonal , az AI az több mint siralmas , így inkább talán multiba lehet élvezetes? a game , de én ugye nem ezt nyomom .Marad a GR: Desert Siege , az legalább tartja az eddigi színvonalát .Mindenesetre addig nem törlöm le a GO-t , amíg az újabb vasat alá nem veszem .Talán úgy jobb lesz , bár ki tudja ...
"A BC a jobbik csapat jutalma."

Hónapok óta mindenféle faszságot szedek le a netről, mert nem volt mit! Beszarik a gépem, erre percenként jönnek ki a legCOOLabb játékok!!!
MEGŐRÜLÖÖÖÖÖK!!!!!