51
koko nesze KO
  • mateos
    kOKO 1.0
  • Corel
    Valahol azt hallottam, hogy ezen a hétvégén félmarathon fut, valószinüleg a Nike-on. :-)

Nem tudom ez most mit jelent, megtanulta, hogy vannak erősebbek is és "szégyen a futás, de hasznos", vagy, hogy az igazi futástól a marathontól, még "fél".:-D

Na jó, csak gondolkodtam.
  • Frank99
    Aztán gyühet a DIAZ!!!
  • Frank99
    Hát engem talán ki tud ütni :-))
  • Coine
    már mondta, hogy folytatja
  • Coine
    Állítólag még ebben az évben boxol vkivel.
  • Corel
    Igen KOKO elfelejtette becsülni az ellenfelet, de most már biztos tanult az esetből. De még nem veszett el semmi, esetleg a veretlensége.
  • adacsa
    kössz.
  • Laalee
    utobbi a valoszinu
  • adacsa
    LÁTTAD A MECCSET vagy csak gyakorolsz gépelni?
  • Viking
    Egyszeru: tul keveset bokszolt... Tobb meccset kellett volna neki szervezni... Nezd meg hany meccse volt az argentinnak, hany kokonak, aztan rajohetsz, mi itt a hiba...
  • fucko
    Jaj de rossz ez a sok kamu!!!!Mindenki csak védi azt a kis síró pityogót közben meg arra senki nem gondol hogy esetleg az Argentin gyerek 100-szor jobb volt.Mindenki leirja azokat a nevetséges kifogásokat amit már a meccs után is elmondtak,de attól még az tény marad hogy Koko az első leterítés után még rendben volt(ahogy azt ő is megmondta)utána már lefagyott a mosoly az arcáról,komolyan vette és mégis szétszedte a kis füstös gyerek.Azonkívül elárulta az argentin már a meccs előtt hogy az 5-6. menetben veszi igazán komolyra.Erre nem lehet kifogást felhozni igyhát meg sem említik.
    Valaki érveljen már egy normálisat Kovács István védelmében!

Ui:Amugy mint emberrel semmi bajom Kokoval,csak szerintem már megérett neki a vesztés.
  • adacsa
    kinek irtad "kis pöcsök"?
  • mikike
    hát igen
    könnyelmű volt

de ez nem csak az ő hibája
    nem készítették fel rendesen
    míg ide nem jött még a nevét sem tudták Cahagonnak
    addig Juan volt...
    aztán kiderült hogy Julio

ti sem tudtátok kis pöcsök
  • Coine
    ez a suli hol volt ?
  • adacsa
    gyerünk KOKO állj a talpadra!!!
  • Laalee
    jo iskola... :)
  • Razgon
    Igen, kicsit elfrenkizte a dolgot. Chacon meg kifigyelte a rést, és benyomott rajta egy nagyot. Ha vigyáz, Chacon nem tudott volna mit kezdeni vele. Hibázott. Tanul majd belőle.
    Remélem, hogy az országban uralkodó közbunkóság nem veszi el majd a kedvét a folytatástól.
    Gyerünk Koko!
  • Laalee
    öt valsztottak meg europa legjobb boxolojanak...
  • Csacsis
    Eggyetértek!!!!!!!!!!!
  • Razgon
    Én továbbra is büszke vagyok Kokóra. Hibázott, és kikapott. Mindenki hibázik. Azonban, ha egyáltalán észrevette valaki, akkor vállalta, hogy hibázott. No ez az, amit rajta kívül egyetlen közszereplő sem tett meg az utolsó öt évben...

Remélem, hogy kap még lehetőséget a bizonyításra.
    Gyerünk Koko!
  • Coine
    ez max. a te mentalításod, nem kell mindenkire kivetítened...
  • Fabesz
    Majd 32 éves korodban idézd fel ezeket a kijelentéseidet!!
  • Laalee
    az anyad nem?
  • The Fallen God
    Szerintem hibás is volt KOKO meg nemis. Abban vétlen volt hogy már annyira felspannolta a nézősereg, hogy kezdte félvállról venni a dolgot. Abban viszont vétkes hogy saját meglátásom szerint lebecsülte az ellenfelét. Másrészt aki olyan primitív hogy emiatt megútálja szegény KOKOt hát... Minden ember hibázik s mivel ő is csak egy ember ezért vele is megeshet, sőt meg is esett. Nem hiszem hogy bárki is tökéletes lenne ebben a szar világban de ez egy másik topichoz tartozik.
  • [Red]
    ez mennyire egy genny topik...
    sose hitte magát istennek, a média istenítette minjdig.. az hogy meccs közben meg el-elvigyorodik, azt mint ahogy mondta, nem is érzékeli, csak az idegesség miatt van..
  • Coine
    whazzeg, nem varza, hanem verza...
  • Coine
    +cserébe azt kapod amit adsz.....oda-vissza, vica-varza :)
  • Coine
    Én normális ember vagyok csak ti idegesítettetek fel, de már nem érdekel+politika ilyen...
  • Lteebee
    Coine-ból előtört a jóérzésű ember.
  • Coine
    Ehhez nem szólok hozzá, sztem István 1 nagyszerű sportember és tetszik a hozzáállása és a jelleme is.
    Menjen a jó ********-ba ez a topic.
  • Piquet
    en nem vagyok koko fan, de ez eleg stupid hozzaallas
  • Assassin
    Fucko:a neveddel meg magaddal javasolnánk egy kis fakultatív programot...
  • Lteebee
    Jaja. Gyíkok!
  • Laalee
    mivan markigyulolkodtetek magatokat a politikaban most kerestetek valaki ujat?
  • fucko
    KOKO istennek hitte magát de most megkapta!! hehe ideje is volt már egyébként teljesen megérdemelten kapott egy nagy fulest aztán aludt. még a ringben is csak vigyorogtál de legalább a fules kijozanitott téged meg remélem az egész magyar népet is. és rájonnek hogy koko sehol nincs csak amator szinten.