50
 • Andor PaPa
  #50
  szepike rulez. Végre valaki megmondta, hogy le kell szarni az egészet, mocskos rabló banda, mindig újat kell venni...
  Szerintem a játékgyártók vagy összejátszanak a hardvergyártókkal, vagy csak lusta parasztok optimalizálni a játék kódját. Egyébként leszarom, mert nem szoktam annyit játszani. De akkor is idegesít, hogy egy újabb grafikai programhoz már zsír új gép kell. De hát még mindig jobb, ha gépre költök, mintha szerencsejátékoznék, nyaralnék, vagy autót vennék belőle. BKV RULEZ!!!
 • skorpio7
  #42
  Stabilitásról csak annyit , hogy a haveromnak január óta van 600-as duronja , az op.rendszer - win.millenium és azóta egyetlen egyszer sem lett feltelepítve rá újból instabilitás miatt.Ellenben valamiért az én intel c466-os , abit alaplapos , asus TNT2-es konfigomon marhára instabil volt , egy hét után le is szedtem , mert annyira szar volt.
  Ennyit a konfig függő stabilitásról .
 • skorpio7
  #41
  Én a következő megjegyzést tenném az itt elolvasottakhoz !
  2,5 éve van gépem , tehát amikor vettem , még az Intel volt a király.Most is jó processzorokat gyárt , de bizony a fejlesztésekkel jól lemaradt , mert túlságosan elbízta magát az elsőség miatt.
  Na mindegy .Tehát az AMD procik pillanatnyilag sokkal jobbak és érdemes ezt venni ( júl. vagy aug.ban én is ezt fogom venni) .
  Miért van az , hogy az eladók előszeretettel ajánlják az intelt ???Nekem az ismerősöm számtech. boltban dolgozik és bizony ő is az intelt ajánlja .Érdekes módon , amikor közöltem vele hogy bizonyos tesztek nem ezt mutatják és majd ha nyáron fejlesztek , akkor AMD-t veszek nagyon nem győzködött tovább.
  Most nem tudom , de vagy nagy az intelből felhalmozott készlet? vagy az idők folyamán az intel tett ilyen hatást rájuk? vagy egész egyszerűen félnek az újtól? , én sem értem , hogy miért nyomatják még mindíg ennyire az intelt.
 • Pali
  #39
  Igazad van ezerrel.
 • Andor PaPa
  #37
  mz/x2 egy nagy balfasz. Nem a gyártó tesztjeire gondoltam, hanem a független bandák és a saját tapasztalataimra. Ugyanis teszteltem már AMD-t és Intelt is, sokat, és az AMD cuccokat jobbnak találom. Ha akarsz, vegyél Intelt. Leszarom. Az Intel az ilyen emberekből él meg. Leszarom. Én meg AMD-t veszek, amit te szarsz le. Ilyen egyszerű.
 • Pali
  #29
  mz/x2:
  Hát bameg, akkor vegyél magadnak Intelt. Ki mondta, hogy ne vegyél?

  veled v.mz/x2:
  Egyetlen pozitívumot tudnak felmutatni a Pentik, a hővédelmet, de a Palomino magtól kezdve már asem. Sajna a P4 a kamu proci. A P3 király proci, de ár/teljesítményben nem éri meg, a tesztek és miegymások szerint. De aki ragaszkodik hozzá, ám tegye, nem fog vele rosszul járni. Én viszont inkább veszek egy Duront, vagy ha több zseton lesz, akkor valami Athlon reinkarnációt. Oszt kész. Ki milyet szakít, olyat szagol.
 • Andor PaPa
  #26
  mz/x! Te még nálam is nagyobb állat vagy. Már nagyon tele van a hólapátom az olyan emberekkel, akik nem olvasnak teszteket, nem nézelődnek a neten, csak felmennek egy fórumra, ahol jól lefikáznak valamit, és örülnek mint majom a farkának. Szóval az AMD cuccok bizonyítottan jobbak, és ha AMD-s alaplapot veszel, akkor nem kell azonnal kidobnod a francba az új proci megjelenése után. Az intelnél már most is gáz van ebből.
 • Lez
  #25
  Hehe! És nem akadt rajta az irc? Szerintem azt P4 vagy TB alatt nem érdemes lekezdeni. :)
  "az Ali chipsetes A7A266 (DDR SDRAM-ot is fogad) ára is 40 ezer körüli, azonban ezt a legtöbb boltban csak megrendelésre szállítják"
  Ja az egyikben pl 3 hetet mondtak. A másikban 1-2 hetet, de az sem biztos. Na mindegy le van szarva a DDR, inkább veszek egy Abit KT7A-t és rakok bele kétszer annyi SDR-t. :)
 • diegho
  #16
  Epox8KTA3, AbitKT7-E, ASUS A7V
  én is most cserélem az enyémet mert meghalt(Aristo volt). Én Epoxot veszek, mert 266FSB-t is tud, igaz az Abit is, de az epox jobban tetszik.nézzél körül ezeken a címeken epox.com abit.com.tw asus.com.tw ha DDR-es kell akkor Asus A7A266.
 • Pali
  #2
  A múlt héten vettem memóriát. Micsoda pech :)