45528
-
#41681 régen voltam itt.
Jelenleg gépelhalások vannak,ezért csak háttérmódosítás történt:
-
grechjus #41680 köszönöm, sikerült -
exodus2 #41679 Teljes jogú admin már vistában sem voltál... Megkeresed a windows könytárban az explorer.exe-t, jobb egérgomb - tulajdonságok - biztonság - Szerkesztés gomb - majd kiválasztod a felhasználóneved, és engedélyezed a teljes hozzáférést. De lehet elég az is, ha a start button chargert rendszergazdaként futtatod. Jobb egérgomb az exe-jén futtatás rendszergazdaként. -
grechjus #41678 rendszergazdaként vagyok bejelentkezve
vagy valahol máshol kellene jogosultságot adni magamnak?
bocsánat a hülye kérdésekért, de nem találtam sehol semmit h mit kellene csinálnom... -
exodus2 #41677 Jogosultságot adjál magadnak az explorer.exe írásához... -
grechjus #41676 sziasztok!
win7-en startgombot akarok cserélni de amikor kicserélem a startbutton chargerrel, akkor ott meg is jelenik a currentnél, hogy milyenre cseréltem, a tálca is eltűnik egy pillanatra majd visszajön, de ugyanazzal a startgombbal. ha újraindítom akkor se változik.
ha valaki elmondaná hogy mit kellene csinálnom azt megköszönném. -
Man19 #41675 Magyarul, akkor most elmondtad nekem, hogy lehet kikapcsolni, de írtam, hogyha kikapcsolom, akkor amikor újraindítom a rendszert, akkor újra megjelenik... Én azt akarom, hogy eltűnjön végleg... -
#41674 szép
Nekem is így nézett ki, amíg fent volt :) -
#41673 Ubuntu 10.04 + elementary theme + elementary nautilus mod
-
#41672 első dolgom ha újrarakom a rendszert...gec idegesítő tud lenni... -
#41671 igen, ottan vagyon a belyállításoknáj. XD -
#41670 opf
Szerimte, kifejezetten kibaszottul gecire és kurvára fod íze van mindeGGYiknek...de a hatás az megvan... -
#41669 Jobb klikk, beállitások...? :) -
Man19 #41668 Tudja valaki, hogyan lehet végleg eltüntetni a nyelvi eszköztárt a tálcáról??? Kikapcsolom, de amikor újraindul az xp, akkor újra megjelenik... :S -
Man19 #41667 thx megjavult! :) -
#41666 Szerintem igen:D Kár, hogy csak 3 íz van nálunk még, nézegettem weblapjukat még monsterres kávé is van... -
#41665 mindenki rá van mozdulva a monsterre? :)
(ma már nekem is lecsúszott az adagom) -
#41664 Egyszerű :)
-
#41663 Elküldenéd nekem így a Wp-t ahogy átalakítottad:)? -
Filep13 #41662 Most
-
Uchiha Obito #41661 Hi!
Kompatibilitásban megelőzi a Linuxot a Mac szerintem, mivel Mac-re kijön egy csomó kereskedelmi program, ami sok mindenkinek munkához szükséges (CAD, Photoshop, Final Cut, Logic, és egyéb Adobe termékek, MS Office és egy rakás játék), Linuxra sajnos nagyon kevés játék jelenik meg natívan, és kereskedelmi Win/Mac program sincs rá, persze alternatívával helyettesíthető. DE! Ott a WINE, a CrossOver, vagy a VirtualBox, amelyek a Windows emulációjára szolgálnak, sok játékkal, programmal kompatibilisek (megjegyzem, WINE van Mac-re is) -
#41660 ezt mondom én is -
#41659 Szerintem fölösleges, tálcán úgyis az aktuális állapotodban rakja ki nagyban az ikont, minek a tálca mellé is? -
#41658 Pacsi!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha Ubuntut használok, akkor a programok ugyanúgy kompatibilisek hozzá? Lehet, hogy hülye kérdés, ha az bocsánat.. csak mert manapság majdnem minden program, játék windows-hoz készül.. szóval nem olyan mint a mac? A tudatlanságomért még egyszer bocsi (: -
BBencze #41657 Ez egy MSN bug Win7-en, alapból nem teszi ki az ikonját az óra mellé csak ha átállítjuk a kompatibilitást. -
#41656 minek? ha elindítod akkor a start menü mellett ott van az ikonja. -
BBencze #41655 Kompatibilitást állítsd át Vistára. -
Man19 #41654 Tudja valaki, hogy win7 meg lehet-e csinálni, hogy ugyanúgy megjelenjen az msn ikonja a jobb alsó sarokban, mint xp-n? Valamiért win7 alatt valószínűleg hibásan működik... -
#41653 Én Rocketdockot használok, mert egyszerűbb mint az OD. De Object Dock-al is ilyen volna.
-
#41652 én stardock objectdockot használok, de kb ugyanaz asszem -
#41651 én helyette a RunMe-t használom tegnaptól :) -
kamilla6666 #41650 Rocket Dock-ot ismeritek? szeretitek? -
exodus2 #41649 Csinálsz egy üres eszköztárat a tálcán, és azt behúzod az ikonok elé. Tálcán jobb egérgomb eszköztárak - új eszköztár. Tehát úgy fog kinézni, hogy start menü - eszköztár1 - indító ikonok. -
#41648 Tudja valaki, hogy a Windows 7 tálcáján hogy kell középre tenni az ikonokat? Már láttam pár helyen. -
#41647 Hát a fekete nem fekete...nekem kicsit zavaró!pl a híd alja olyan fakónak hat!De biztos direkt ilyen csak az én szememnek nem tetszik!
Nekem így jobban tetszik!(bár nem jó háttérnek mert kicsi, de kipróbáltam!)
-
#41646 Bridge -
#41645 melyik részre érted? :)
-
#41644 Tyűű jó ez a WP csak érdekes ez a kontraszt!
Elkérhetném? -
#41643 new desk :)
-
#41642 főleg ha totál más sorrendbe, és látszólag logikátlanul rakják egymás után a sazvakat. pl angol. borzasztóan primitív nyelv, és (gondolom a magyar bonyolultsága miatt) sztem nehéz rászokni arra az idétlen szórendre -.- meg a rohadt sok igeidő, aminek kb a 80%-át nem használja senki :/