45528

résztvevő asztalok
jelentkezni a kép mellé írt szolid "versenyre" szöveggel lehet, szavazás majd

• tutituti
    régen voltam itt.
    Jelenleg gépelhalások vannak,ezért csak háttérmódosítás történt:

• grechjus
    köszönöm, sikerült
  • exodus2
    Teljes jogú admin már vistában sem voltál... Megkeresed a windows könytárban az explorer.exe-t, jobb egérgomb - tulajdonságok - biztonság - Szerkesztés gomb - majd kiválasztod a felhasználóneved, és engedélyezed a teljes hozzáférést. De lehet elég az is, ha a start button chargert rendszergazdaként futtatod. Jobb egérgomb az exe-jén futtatás rendszergazdaként.
  • grechjus
    rendszergazdaként vagyok bejelentkezve
    vagy valahol máshol kellene jogosultságot adni magamnak?
    bocsánat a hülye kérdésekért, de nem találtam sehol semmit h mit kellene csinálnom...
  • exodus2
    Jogosultságot adjál magadnak az explorer.exe írásához...
  • grechjus
    sziasztok!
    win7-en startgombot akarok cserélni de amikor kicserélem a startbutton chargerrel, akkor ott meg is jelenik a currentnél, hogy milyenre cseréltem, a tálca is eltűnik egy pillanatra majd visszajön, de ugyanazzal a startgombbal. ha újraindítom akkor se változik.
    ha valaki elmondaná hogy mit kellene csinálnom azt megköszönném.
  • Man19
    Magyarul, akkor most elmondtad nekem, hogy lehet kikapcsolni, de írtam, hogyha kikapcsolom, akkor amikor újraindítom a rendszert, akkor újra megjelenik... Én azt akarom, hogy eltűnjön végleg...
  • Hegi90
    szép
    Nekem is így nézett ki, amíg fent volt :)
  • precision
    Ubuntu 10.04 + elementary theme + elementary nautilus mod

• alcotb
    első dolgom ha újrarakom a rendszert...gec idegesítő tud lenni...
  • alcotb
    igen, ottan vagyon a belyállításoknáj. XD
  • alcotb
    opf
    Szerimte, kifejezetten kibaszottul gecire és kurvára fod íze van mindeGGYiknek...de a hatás az megvan...
  • Zanzy
    Jobb klikk, beállitások...? :)
  • Man19
    Tudja valaki, hogyan lehet végleg eltüntetni a nyelvi eszköztárt a tálcáról??? Kikapcsolom, de amikor újraindul az xp, akkor újra megjelenik... :S
  • Man19
    thx megjavult! :)
  • Panzeradler #41666
    Szerintem igen:D Kár, hogy csak 3 íz van nálunk még, nézegettem weblapjukat még monsterres kávé is van...
  • pxxl
    mindenki rá van mozdulva a monsterre? :)
    (ma már nekem is lecsúszott az adagom)
  • Panzeradler #41664
    Egyszerű :)

• Csibusz
    Elküldenéd nekem így a Wp-t ahogy átalakítottad:)?
  • Filep13
    Most
  • Uchiha Obito
    Hi!

Kompatibilitásban megelőzi a Linuxot a Mac szerintem, mivel Mac-re kijön egy csomó kereskedelmi program, ami sok mindenkinek munkához szükséges (CAD, Photoshop, Final Cut, Logic, és egyéb Adobe termékek, MS Office és egy rakás játék), Linuxra sajnos nagyon kevés játék jelenik meg natívan, és kereskedelmi Win/Mac program sincs rá, persze alternatívával helyettesíthető. DE! Ott a WINE, a CrossOver, vagy a VirtualBox, amelyek a Windows emulációjára szolgálnak, sok játékkal, programmal kompatibilisek (megjegyzem, WINE van Mac-re is)
  • pxxl
    ezt mondom én is
  • zolo
    Szerintem fölösleges, tálcán úgyis az aktuális állapotodban rakja ki nagyban az ikont, minek a tálca mellé is?
  • Lekvarostaska
    Pacsi!
    Olyan kérdésem lenne, hogy ha Ubuntut használok, akkor a programok ugyanúgy kompatibilisek hozzá? Lehet, hogy hülye kérdés, ha az bocsánat.. csak mert manapság majdnem minden program, játék windows-hoz készül.. szóval nem olyan mint a mac? A tudatlanságomért még egyszer bocsi (:
  • BBencze
    Ez egy MSN bug Win7-en, alapból nem teszi ki az ikonját az óra mellé csak ha átállítjuk a kompatibilitást.
  • pxxl
    minek? ha elindítod akkor a start menü mellett ott van az ikonja.
  • BBencze
    Kompatibilitást állítsd át Vistára.
  • Man19
    Tudja valaki, hogy win7 meg lehet-e csinálni, hogy ugyanúgy megjelenjen az msn ikonja a jobb alsó sarokban, mint xp-n? Valamiért win7 alatt valószínűleg hibásan működik...
  • Nasim
    Én Rocketdockot használok, mert egyszerűbb mint az OD. De Object Dock-al is ilyen volna.

• ocskoszilard
    én stardock objectdockot használok, de kb ugyanaz asszem
  • SimaSuna #41651
    én helyette a RunMe-t használom tegnaptól :)
  • kamilla6666
    Rocket Dock-ot ismeritek? szeretitek?
  • exodus2
    Csinálsz egy üres eszköztárat a tálcán, és azt behúzod az ikonok elé. Tálcán jobb egérgomb eszköztárak - új eszköztár. Tehát úgy fog kinézni, hogy start menü - eszköztár1 - indító ikonok.
  • Nasim
    Tudja valaki, hogy a Windows 7 tálcáján hogy kell középre tenni az ikonokat? Már láttam pár helyen.
  • berczely
    Hát a fekete nem fekete...nekem kicsit zavaró!pl a híd alja olyan fakónak hat!De biztos direkt ilyen csak az én szememnek nem tetszik!

Nekem így jobban tetszik!(bár nem jó háttérnek mert kicsi, de kipróbáltam!)
  • SimaSuna #41646
    Bridge
  • SimaSuna #41645
    melyik részre érted? :)
  • berczely
    Tyűű jó ez a WP csak érdekes ez a kontraszt!
    Elkérhetném?
  • SimaSuna #41643
    new desk :)
  • pxxl
    főleg ha totál más sorrendbe, és látszólag logikátlanul rakják egymás után a sazvakat. pl angol. borzasztóan primitív nyelv, és (gondolom a magyar bonyolultsága miatt) sztem nehéz rászokni arra az idétlen szórendre -.- meg a rohadt sok igeidő, aminek kb a 80%-át nem használja senki :/