Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
messzendzser ? hát ja .. abba is van 80 kontaktom azthittem arra gondolsz ,de nem ez 1 WLAN , 1 FIRE WIRE , 1 Gigabit , 1 integrált , 1 nem integrált és az inVitel :]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
felpakoltam a galériába egy pár ilyen képet .. és megemlíteném (Pxy biztos tudja) de a devIant4rt-ról vannak a képek

Pyx
miaza sok kapcsolat, ésa win messenger? nahát ehh!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

[HUN]PAStheLoD
jah tényleg van galeszom is , sose használtam _MÉG_ 😛

[HUN]PAStheLoD
hoopsz bocs a méret miatt

ezt a képet tegyed fel a galériádba kérlek !
vagy mondd meg honnan van !
shotgunos nincs ? ;P

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

[HUN]PAStheLoD

qwert

Tetsuo
A Samurize nem tölti be a Gyõri idõjáráshoz a képet (napsütés v felhõs stb..) csak a N/A felirat látható egy sematikus ábra elõtt.
Viszont az aktuális szám adatokat mutatja.
Hol kell beállítani, mert a config editben nem lehet (szerintem).

/alul a kis grafikonokat sem mutatja. 😞

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

NaNoKuTyA

\':..:\'

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

NaNoKuTyA
cép

\':..:\'

Devids Pro
szép a háttér
Pyx
nem birtam a sok gagyiságot, sry:

Pyx
gondolom hexeditorral

mivel irod át a startot???
olyan játékokkal jáccok, amivel a szememet élesitem 😊

sasszemem van

Dzsini
19es a monitor, de az 1280+ ezek az apró ikonok nekem bántóan picik.. (betettem háttérképnek megnézni)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

cSuwwi
próbáld ki 19-es vagy nagyobb monitoron 😊

shit happens

Pyx
sokat játszol... 😊

Dzsini
1280, apró ikonok... nem fájdul meg a szemed?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

most ilyen:

lekicsinyitettem, az eredeti sokkal szebb azt itt nézétek meg(akinek szélesávuja van):

CoolStuff
Az új böngészõtõl van, hmert nem tudja rendesen kezelni a / \ jeleket...

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

The Garrett
gratulálok belinkelted vagy 4x 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

A start-ot h tom átírni????
HA tudod keress meg légyszi
CoolStuff
ár=már

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
NA így ,ár jobb!😉)))

CoolStuff

CoolStuff
Mé nem megy vazzeg???

CoolStuff

CoolStuff

cement
perszeö, ne mondj nem igazat 😄dDDD

respect to the man in the ice cream van

Dzsini
ja, warblade enyim, a többivel leginkább anyum játszogat 😊 (meg néha én pár percekre...)

cement
Dzsininek csupa akciójátékai vannak 😄DDDD

Pyx
warblade rulla!

mukika
😮))

látom te sem vagy nagy quake fan 😄DDDDDDD

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

cement
#3912-re ment 😊

cement
Szép a háttér 😄

Dzsini
igen, megették a feliratokat 😊

tomsolo
sok a kékalga jobboldalt! 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

VinylToy
Holnap piros bötüs ünnep 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Dzsini

semmi extra...

mukika
eccerü, de nekem most ez nagyon teccik! 😮))

VinylToy
Régen dolgoztam a Samurize-val, így beletelt vagy 2 órába, mire a tesómnak összedobtam ezt...

Azt hiszem magamnak is csinálok valamit, kicsit belevettem megint magam 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

ayden
Én meg most szimplán lusta vagyok keresni olyat ami teccik😊

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

Korábban használtam a StyleXP-t vagy ThemeXP-t (már nem is emlékszem a neévre pontosan) csak az volt a bibi, hogy az egyik regcleaner progi folyton kinyiffantotta, így aztán inkább lemondtam a csili-wiliról...

Z
"Hogy néz ki az asztalod?"

Melyik?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

ayden
Nem csúnya az csak túl alap😊

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.