Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oks akkor letöltöm 😊

cement
van benne...

respect to the man in the ice cream van

avant browsert próbáltad? mert ezt a slimbrowsert le se töltöm, ha nincs benne olyan elõugro ablakokat blokolo izé

cement
Jo hat, mindennel kiralyabb...

www.flashpeak.com

slimbrowser joó?

shaba23
valaki belinkelne egy JÓL megcsinált igényes samurize configot? Csakhogy megnézegessem, hogy mit merrehogyan és csináljak vmit a saját szájízem szerint.
köszi
cement

Mine 😊

cement
Szép!

saját, sorry így is kicsinyítve van...

http://gaborszantai.co.uk/

Ha valakit érdekel, akkor dobtam össze egy -s wallpapert...

1280×960 wallpaper

http://gaborszantai.co.uk/

Garcia

semmikül nincs rajta, csak a hátteret csináltam én

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

cement
büdös komisz kölök

nesze

[HUN]PAStheLoD
óhh micsoda csalódás , pedig megint egy kiadós "büdös kölök" szövegre számítottam
na én a saját tapasztalatomat adtam más "szájába" mer én url-ekbõl a HTTP://- ra meg néha a www. re és a .com (azaz a TLD) re emléxem 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

cement
De én tudom hogy Garrett ezt nemrég töltötte le, mert nemrég jött divatba a CoD-hoz a Q3A minimizer... És amint látod csak 1 darab Q3 engine-es jateka van a CoD szal...

Na mind1 en ezen nem akarok veszeknedni mondom...

[HUN]PAStheLoD
szegény start menü-t kiírtottad rendesen 😊
a háttér tényleg jobb mint az elõzõ , annak a színvilága szerintem "túl tolakodó" volt , magyarán fikazöld 😄D
DeviantArton tényleg nagyon szép WP-k vannak 😛

[HUN]PAStheLoD
ez a kedvenc topikom , mer itt én lehülyézhetek mindenit (persze ez nem az én véleményem de itt már kaptam a fejemre hogy én mekkora köcsög vagyok .. persze ez most lényegtelen) a lényeg hogy garett tuti nemtudja hogy honnan szedte le a Q3minimizer-t lévén mióta van q3 rá 3 hónappal már kijött az 1. verziója (de lehet hogy csak 2 hét volt ) és lényegében ha 1x letöltöd aztán berakod valami bekáp kacatba (kiírod cd-re, winyón tartod...) akkor a pontos URL-t totál felesleges megjegyezni ... és szerintem õ is a Google-t használná ismét ha szüksége lenne rá .. mint ahogy szerintem teszi is ha szüksége van vmire 😛

VinylToy
vagy nem 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

VinylToy
Honnét van iken 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
mivanmivan?

Pyx
épp most láttam ezta wpt da-n ^^

VinylToy
Haggyyyáááá 😄

Pyx
türhetöbb 😊

VinylToy

Gyors váltás 😄D

cSuwwi
nem lenne ez amúgy rossz, de ez a hányászöld szín valahogy nem az igazi...

shit happens

VinylToy
Már nekem se 😄

Pyx
nemgyerebe, sry 😊

VinylToy

De majd változik, szerintem napról napra, mert találtam nagyon cool háttérképeket, és a samurize konfig is készülget 😄

cement
Dzsini Dzsini... Azt hittem hogy egy admin tud kulonbseget tenni de nem... A "rohangáltatás" fogalom magyar anyanyelvunkben azt jelenti, hogy én megkérlek téged arra, hogy keress rá nekem a google-ben és utána add ide az eredményt... A konkrét letöltési hely pedig azt jelenti hogy Garrett valoszinuleg mar reg tudta es tudja (es nem a google-ban talalta valszleg) hogy honnan lehet leszedni, és megkértem arra, hogy ossza meg velem.
Ennyi

Dzsini
"Nem azt kértem hogy rohangáljanak (3975)" vs. "Hát én inkább konkrét letöltési helyet kérnék. (3962)"

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

cement
Amúgy thx precision ;]

cement
Nem azt kértem hogy rohangáljanak, nem lehet megérteni? Most pl. Precision is magátol linkelte ezt ide be, nem én kértem... én csak Garrett-ot kérdeztem hogy honnan van... Muszáj mindenkinek ezen lovagolni?

[HUN]PAStheLoD
loál 😄DD

QuippeR
egy idõ után azt fogod észrevenni, hogy mindig letöltés nélkül maradsz, mert az emberkék megunják, hogy a te ügyeid után rohangáljanak

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

precision
ÁZ! 😊

Bazinga!

Dzsini
precision search engine 😉

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

precision
quake 3 engine minimizer download”: 1–10., összesen: kb. 952 találat. (0.21 másodperc) (google)

1. találat: klikk

Bazinga!

cement
akkor letoltes nelkul maradok ennyi.....

Dzsini
nem szeretet kérdése, és nem google kérdése. _bármelyik_ keresõ kidobja neked a megoldást 1 másodpercen belül. mi lesz, ha nem lesz ott valaki aki képes helyetted begépelni egy keresõbe valamit? :o)

cement
igen ez így van... mind1 nem kivánok errõl veled vitát nyitni...... te szereted google-t, én nem ez van mindenki másmilyen, ha mindenki ugyanazt szeretné, unalmas lenne a világ

Dzsini
igen, végülis ANNNNNYIRA utálatos dolog beírni, hogy quake 3 engine minimizer download - és az elsõ feldobott linkre rányomni... vagy tényleg nem tudod kezelni

Pyx
lustaság powah 😊

cement
lolz... használni tudom, csak utálok azzal keresgélni....

Dzsini
pedig illik megtanulni a használatát, egy (vagy több) rendes keresõ majdnem készség-szintû használata nélkül nemnagyon lehet eléldegélni a neten...

cement
Hát én inkább konkrét letöltési helyet kérnék... Google sux, utalom

[HUN]PAStheLoD
google.com

[HUN]PAStheLoD
hát igen , de az élet se "puhább" :/

cement
Garrett aztat a Quake3Engine minimizert honnan is lehet leszedni? Sokszor hallottam mar rola csak nem tudtam honnan lehet megszerezni...

The Garrett

mos így. nem méret nemnagy csak széles 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

cement
Durva háttér Pas 😊