Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VinylToy

Ez volt az utolsó hogy a Samurize-val bármit is csináltam, kész nem kellenek ezek a csicsák, ezt még feltöltöm és befejeztem, ezentúl Style XP, és Deviantart-os háttérképek... 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Dzsini
így van 😊 ezért jó nekem most már a tril irckliense... topicot váltani tudok, parancsokat az is ismeri (van klikkre kick+ban is 😉 ), rendes logot ír, DCC - ha nagyritkán kell - megy.. másra nemkell 😊 és legalább ugyanúgy néz ki mint a többi messengerfelületem 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

cSuwwi
mi a szarnak modemblitztõl kezdve a back orifice-ig minden marhaság. aki kimerészkedik az irc-re, annak van tûzfala is, ezek a "játékok" már nem sok mindenre jók.
Mondjuk 3-4 éve, még jókat hülyültünk a haverokkal ezekkel a progikkal. 😊

shit happens

jaja, nekem netzem van, néha vannak baromságai, de eléggé átirtam már magamnak, és igy korrekt.....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

cSuwwi
tudom, írtam régebben én is scriptet a mirchez, de a scream pont azt tudja, amire szükségem van, semmi felesleges hülyeséget, mint a NetZ és társai...

shit happens

azt te magad is meg tudod csinálni, olyan egyszerû scriptelni ezt a progit hogy hihetetlen

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Pyx
kiprobáltam, tényleg nem rossz, kár hogy csak win messengert kezeli... alapbol törlöm
háttered is jo! 😊
#4036:

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

QuippeR
kicsit sötétebb winamp jobban menne hozzá, nem?
egyébként szép.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

QuippeR
elvileg a mbm-ban be kell állítani, hogy melyik (logikai) szenzor melyik az alaplapon valóban rajta lévõ szenzorral egyezzen meg. nekem most nicns fent, úgyhogy nem tudok semmi konkrétat mondani.

utána a samurize-ban már csak be kell pipálni a project tulajdonságai fülön (a config toolban), hogy indítsa el automatikusan az mbm-et, és az mbm mutatóban kiválasztani a (logikai) szenzort. de nem vagyok biztos abban, amit most elmondtam, mivel nekem régi alaplapom van, így nem tudok hõmérsékletet mérni.

cement
Háttér szerintem nagyon is jó

respect to the man in the ice cream van

ALCATELGOD
Az én asztalom az ilyen (nem szép, de nekem jóó)

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

shaba23
ezt de szépen mondtad :I... Kínai?
QuippeR
beállítod a szenzorokat, project tulajdonságaiban beklikkeled, hogy mbm indítása, és akkor el sem kell neked indítani, hanem majd a samu a háttérben megteszi.

shaba23
a motherboard monitort csak föltelepítem és elindítom és a samurize automatikusan használja? mert ezt olvastam, de nekem nem csinált semmit 😊
cSuwwi
Nálam Scream van a kezdetek óta, abban meg nincsenen különféle rajzok, stb. Csak egy pár új parancs, hogy ne kelljen mindig gépelni, meg egy normális menü, meg nemutolsósorban magyarul van (bár ez lényegtelen).
Ha valakit ki kell vágni a csatiról, akkor nem bannolok, majd kickelek, hanem 1 kattintással mindkettõt. A régi mircekben ilyen alapból nem volt. Mind1.

shit happens

Például egy adott szerver operátorai, ircopjai, adminjai. Õk nem csak beszélgetnek, hanem rendet tartanak. (Yo esetben.)

[HUN]PAStheLoD
ki az aki nem "csak beszélget" IRC-en ? 😊
max. még néha XDCC de ahhoz aztán végképp nemkell script..
már 10 csatornánál is fárasztó mindre bejoinolni , meg esetleg BNC-n keresztül 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
balaton ?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

bazz, ez sokkal jobb mint amit én csináltam 😞(

Dzsini
jahogy scriptelt mirc... úgy igen, én inkább csak beszélgetek, oda nemkellenek mindenféle csudaszkriptek úgyhogy nálam csak a tril fut

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

QuippeR

QuippeR
mit nem tudsz? ha felteszed a kérdésed ide, vagy a Serious Samurize topicba, akkor megpróbálok válaszolni. aztán majd vizsgaidõszak után asszem összeütök egy samurize oldalt, meglátjuk...

QuippeR
Ha ADSL-ed van, akkor Perfmon mutatót kell csinálnod. Ott kiválasztod a hálózati kapcsolatokat, és asszem RAS vagy PPoE kapcsolat az ADSL. Nyers küldési ill fogadási sebesség van. Ha nem ADSL, akkor egyszerûen Hálózati forgalom mutató. Ha esetleg egy router is be van iktatva, akkor nem tudod csak az internetes forgalmat mérni...

Egyetértek, mircet 4éve használok eXtreme scripttel.. 😉

cSuwwi
rengeteg mindet használok egész nap, és eléggé lehúzza a gépet, úgyhogy meggondolom mit teszek fel a gépre. a 768MB-ból kb. 100MB szokott szabad lenni. A photoshop és a dreamweaver nagyon zabálja a memóriát. :/

shit happens

cSuwwi
hát úgy õszintén, nem tetszik. a sima mIRC-et már évek óta használom, scriptelve, és megszoktam.
a trilliant csak - mint mondottam - az icq helyett használom, mert az icq nem jön be, de sajnos kell. (meg amúgyis kevesebbet eszik)

shit happens

Nekem Desktop Sidebar van, az is korrekt módon kezel mindent - kinek mi jön be...

http://gaborszantai.co.uk/

Dzsini
mit nem tud a trill irc kliense amire szükséged van? 😊

cSuwwi
Short Samurize Leírás (link)

Szvsz, nem túl bonyolult. Én kb. 1 óra alatt rájöttem szinte minden apróságára, leírás, meg minden nélkül. (Na jó, az angol faq-ját azért átnéztem)

shit happens

de pl. a külföldi ismerõseim csak MSN, nagyon ritkán ICQ, mIRC pedig csak a multiplayereknek van...

http://gaborszantai.co.uk/

cSuwwi
a trillianon szvsz szar a mirc kliens azért. 😊
az icq-t meg nem szeretem, mert túl van bonyolítva.

shit happens

Dzsini
mirc + trillian? minek? 😊

Tetsuo
shaba ha találsz vmit engem is érdekelne, sok bajom van a Samurizével, pedig ez a legjobb ilyen progi.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

hú baz, ugyis a filmekröl volt szó belenéztem a Halálos kitérõ c. filmbe... húbazeg akkora para, 5 percet belenéztem, és villanyt kellet kapcsolnoma tök sötét szobába

shaba23
mit kell ahhoz konfigolni, hogy az upload/download mûködjön?
vagy van errõl vmi leírás vhol (ha lehet, akkor magyar)
cSuwwi
mondjuk így végignézve, megy az irc, az dc, a fórumon is ottvagyok, illetve még a trillianon keresztül az icq is. (nem lehet mondani, hogy offline user vagyok) 😄

shit happens

cSuwwi
nemö!

shit happens

cSuwwi
a böngészõ egész nap megy, mivel multitaskos, inkább nem lövöm le, de meg van nyitva vagy 6-7 ablak egyszerre.
a winamp automatikusan indul a windowsal, és egész nap megy.
A dreamweaver szintén, a photoshop szintén, ezek alap dolgok.
A bsplayer csak akkor szokott menni, ha filmet nézek. Most akartam egy filmet megnézni és már elindítottam a bsplayert, de közben még benéztem az SG-re, és csináltam egy shotot. Ennyi... 😊
Na megyek is filmezni 😊

shit happens

shaba23
bonyolult programozói elõképzettség nélkül konfigolni?
baz degyors vagy

a proci hõmérsékletéhez meg ilyenekhez asszem a motherboard monitor nevü progi kell, hogy ez kezeli e a töbit is arol nemtok

cSuwwi
a hardverinfóhoz kell a motherboard monitor is. A tv mûsornak mennie kellene alapból, az idõjárást szintén konfigolni kell.

shit happens

nem érted/vagy én fogalmaztzam szarul/ a kérdést: mér nézel/hogy nézel filmet miközben winampon zenét halgatsz, dreamweaverrel honlapot szerkesztesz, s közbe sg fórumozol? 😛

shaba23
Valakinek leszedtem a samurize konfigját, de nem megy az órán kívül semmi. sem a tvmûsor, sem az idõjárás, valamint a hardveres cuccokat sem írja ki(tudom, hogy ehhez kell vmi progi, de nemtom, hogy mi)
azt gondoltam, hogy a tv, idõjárás, az automtikusan mûxik, hiszen a konfig tulaja beállította azt...de mégsem...mi lehet a gáz?
cSuwwi
winampon alapból nem nézek filmet, az zenére készült, a filmlejátszás csak egy extra feature, a bsplayer amúgyis 1000x jobb filmlejátszására, mint a winamp.

A hátteret meg kb. 20 percet látom naponta, vagy még annyit se. Csak most szedtem le mindent, hogy látszódjon a háttér 😊

shit happens

bsplayeren mit nézel? ha megy a winamp, akkor a bsplayer fölösleges vagy nem?😊
A háttér nagyon lehangolo, valami vidámab kéne a muinka mellé nme?

cSuwwi
Nálam most ilyen. (Így néz ki kb. napi 10 órában, amíg dolgozom). Csak most nem megy a vírusírtó :|

shit happens

hmhm szép a hátér, csak ne lene beborulva, meg a sok ikon elnyomja a háteret, egyébként jó

Aktuális asztalkinézetem..

ezingyenes v crack is köll?