Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez volt az utolsó hogy a Samurize-val bármit is csináltam, kész nem kellenek ezek a csicsák, ezt még feltöltöm és befejeztem, ezentúl Style XP, és Deviantart-os háttérképek... 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mondjuk 3-4 éve, még jókat hülyültünk a haverokkal ezekkel a progikkal. 😊
shit happens
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
shit happens
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
háttered is jo! 😊
#4036:

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
egyébként szép.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
utána a samurize-ban már csak be kell pipálni a project tulajdonságai fülön (a config toolban), hogy indítsa el automatikusan az mbm-et, és az mbm mutatóban kiválasztani a (logikai) szenzort. de nem vagyok biztos abban, amit most elmondtam, mivel nekem régi alaplapom van, így nem tudok hõmérsékletet mérni.

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Ha valakit ki kell vágni a csatiról, akkor nem bannolok, majd kickelek, hanem 1 kattintással mindkettõt. A régi mircekben ilyen alapból nem volt. Mind1.
shit happens
max. még néha XDCC de ahhoz aztán végképp nemkell script..
már 10 csatornánál is fárasztó mindre bejoinolni , meg esetleg BNC-n keresztül 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
shit happens
a trilliant csak - mint mondottam - az icq helyett használom, mert az icq nem jön be, de sajnos kell. (meg amúgyis kevesebbet eszik)
shit happens
http://gaborszantai.co.uk/
Szvsz, nem túl bonyolult. Én kb. 1 óra alatt rájöttem szinte minden apróságára, leírás, meg minden nélkül. (Na jó, az angol faq-ját azért átnéztem)
shit happens
http://gaborszantai.co.uk/
az icq-t meg nem szeretem, mert túl van bonyolítva.
shit happens
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
vagy van errõl vmi leírás vhol (ha lehet, akkor magyar)
shit happens
a winamp automatikusan indul a windowsal, és egész nap megy.
A dreamweaver szintén, a photoshop szintén, ezek alap dolgok.
A bsplayer csak akkor szokott menni, ha filmet nézek. Most akartam egy filmet megnézni és már elindítottam a bsplayert, de közben még benéztem az SG-re, és csináltam egy shotot. Ennyi... 😊
Na megyek is filmezni 😊
shit happens
shit happens
azt gondoltam, hogy a tv, idõjárás, az automtikusan mûxik, hiszen a konfig tulaja beállította azt...de mégsem...mi lehet a gáz?
A hátteret meg kb. 20 percet látom naponta, vagy még annyit se. Csak most szedtem le mindent, hogy látszódjon a háttér 😊
shit happens
A háttér nagyon lehangolo, valami vidámab kéne a muinka mellé nme?

shit happens