Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
lathronos is kérlek :D!
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Itt van újra.

Olyan programot keresek, ami az mutatja hogy éppen mennyi a le és feltöltéstem. Tehát ilyen asztalra kitehetõ kis sebesség mérõt. Esetleg tudtok ilyet? köszi!
még a régi
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ez csak egy kis kitérõ amúgy is. <#smile>#smile>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A kinézetrõl meg csak annyit hogy fxce compositor bekapcs, innentõl tálcára tudsz átlátszóságot tenni, én picit kisebbre vettem mint a default, és olyan plugineket/itemeket használsz hozzá ami éppen neked kell és tetszik, alul pedig egy cairo-dock van.
Sok sikert!
Köszi a linkeket és a segítséget! :)
Viszont ha belefognál natur Arch-ba akkor tudok ajánlani install scripteket: aui, archinstaller
ezek valamelyikével azért könnyû felrakni arch ot is :)
Tudom hogy OFF, de mennyire nehéz felrakni, meg így megcsinálni az Arch-ot?

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
Az kurva nagy munka lenne. Az összes napot külön kéne fordítani, és variálni hogy egyforma távolságra legyenek egymástól. :)
Egy megjegyzés: Én a naptárat beleforgattam volna még a falra ragasztott képbe :P