Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
respect to the man in the ice cream van

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Szépekö ?
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

"vessetek a mókusok közé" :)
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
asszem simple calendar a neve, már nemtom
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"vessetek a mókusok közé" :)
AMD Atlon XP 2100+@2009MHz|Giga-byte GA-7VAX|Samsung 512MB DDR/333MHz RAM|MSI Gef Ti4200 8xAGP VTDI|SB LIVE 5.1!|CREATIV INSPIRE 5300|MAXTOR 120GB|SAMSUNG 757NF|SAMSUNG CD-RW|Pioneer DVD-ROM
AMD Atlon XP 2100+@2009MHz|Giga-byte GA-7VAX|Samsung 512MB DDR/333MHz RAM|MSI Gef Ti4200 8xAGP VTDI|SB LIVE 5.1!|CREATIV INSPIRE 5300|MAXTOR 120GB|SAMSUNG 757NF|SAMSUNG CD-RW|Pioneer DVD-ROM

HTX! Tudom...😄