Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A filmbõl szedtem ki.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
tálca meg egyebek szal maga a theme...
2 fajta létezik ebbõl a háttérképbõl:
1. fajta
2. fajta
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
."vessetek a mókusok közé" :)
Full themet szeretnék!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Az 5.1-et akkor pakolom szét, ha kell, akkor az egyik hátsó a TV-re, a másik pedig az ágyam szélére kerül...:-DD
Arni nem kényelmetlen, mert ha sokat írok, akkor berakom az ölembe :-DD. Világ életemben így szoktam meg. Az egyedüli gond a hûtés, meg a kábeldzsungel a gép mögött (bill, egér, 6 hangszóró, monitor, nyomtató, internethez 2 kábel, 3 tápkábel+1 táp....)
respect to the man in the ice cream van
Csak megszólt az új reg miatt, de nem tudta, hogy a régit bannolták!😄
Észrevettem már, hogy ami a szívén, az a száján, szal np!😊
Vagy külön gépe van?
A múltkor aszondtad nem tud privit írni még, megtanult?...
Egyébként már végigvittem mindet a tokán kívükl, szal most csak hülyülök benne...😊)
sok jó dolog kis helyen is elfér... 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Asztalom
A háttérkép látszik. Még WindowBlinds van rajta, de más semmi
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
amit láttam közül a ljobb
néztem is egy ideig...
milyen jól süt a nap...
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Frankón be van zsúfolva, legjobban az 5 hangszóró a monitoron üt! 😄