Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ottto
Nekem csak a hátterem macskás 😊))))

A filmbõl szedtem ki.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Magnificat
Nekem úgy megtetszett valakinek a Shrek 2-es macskás háttere, hogy arra váltottam én is

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

csabawarchief

mukika
enyém:

robotnyk
Ottto
kira. thnx

Meggymag
Ezt összemixeled a Style XPvel és kb így fog kinézni mint az enyém... Kb 1 napot szarakodtam vele míg kb gusztusosra tudtam varázsolni mert bár letöltöttem csomó theme-t ikonokat(háttterem már volt) de kb a 90%a nekem baromira nem jön be és sztem abszolút nem igényes. Ez z ezüstes szín nekem nagyon bejön és erre még rátettem egy lapáttam amikor a Winampot is ezüsté varázsoltam és így már aszondom, hogy elfogadható a számomra is.. Valahogy ezek a színes csili-vili dolgok nem jönnek be. Dehát ugye különbözõek vagyunk. Viszont örömmel vettem észre, hogy nem lassítja a betöltést ill a gépezést szal hála istennek nincs negatív hatása eddig..

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Meggymag
ikonok
tálca meg egyebek szal maga a theme...
2 fajta létezik ebbõl a háttérképbõl:
1. fajta
2. fajta

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Ez a "ChaNinja" nevû Style XP téma.Nekem is most ez van fent 3 napja.

"vessetek a mókusok közé" :)

Nekem légyszi a háttérkép likjét add meg.

Ottto
Mindenre. Startmenü, tálca, ikonok, háttérkép, stb.
Full themet szeretnék!

Meggymag
de mire? 😊 mármint a háttérképre?

Ottto
Ez teccik!
Linket plz.

Meggymag

M0Dair
😄DDDDDDD

csabawarchief
nem félsz ettõl a gürüszemütõl? 😄

ati2002

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

robotnyk
szörpi 😊
Magnificat

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

Magnificat
Amúgy meg nem irka-firka:
mûködés közben

Magnificat
Nincs nagyobb asztal, meg a szobám is kicsi :-((
Az 5.1-et akkor pakolom szét, ha kell, akkor az egyik hátsó a TV-re, a másik pedig az ágyam szélére kerül...:-DD
Arni nem kényelmetlen, mert ha sokat írok, akkor berakom az ölembe :-DD. Világ életemben így szoktam meg. Az egyedüli gond a hûtés, meg a kábeldzsungel a gép mögött (bill, egér, 6 hangszóró, monitor, nyomtató, internethez 2 kábel, 3 tápkábel+1 táp....)

robotnyk
nagyon komoly vazze 😄DDD
cement
haatlol 😄D nemk tudom hogy fersz el itt, talan egy picivel nagyobb asztal nem artana 😄 billentyuzetet erdekesen hasznalod 😄

respect to the man in the ice cream van

M0Dair
😊) Haverom is ilyen...Na maradjunk a témánál!
Bye!

ScoobyDoo
De ez csak baszogatni tud....kiszúr vkit, aztán a földig baszogatja, de a téma lezárva.

M0Dair
Hagyd a fenébe!
Csak megszólt az új reg miatt, de nem tudta, hogy a régit bannolták!😄
Észrevettem már, hogy ami a szívén, az a száján, szal np!😊

ScoobyDoo
Megint baszogat vagy mi? Egyébként nincs itthon. Valszeg csajánál netel úgytünik.... 😄 Azt csak feltételeztem, nem tudom, hogy tud-e privizni, de majd beszélek vele.

M0Dair
Látom átvetted báttyádtól a helyet, mert az elõbb kaptam privit tõle!
Vagy külön gépe van?
A múltkor aszondtad nem tud privit írni még, megtanult?...

csabawarchief
király, nem nehéz igy gépelni? 😊

M0Dair
Néha elkell egy kis segítség!😉
Egyébként már végigvittem mindet a tokán kívükl, szal most csak hülyülök benne...😊)

ScoobyDoo
bizony!

😄😄😄😄DDD

Pyx
Cheatek, crackek mindenhol

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

M0Dair
jaja, de a gép borításán az az irka-firkáknak láccó cuccok is hárdak!😄

Aquir
wow
sok jó dolog kis helyen is elfér... 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Pyx
Loál hangrendszer!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

ScoobyDoo
Frankón be van zsúfolva, legjobban az 5 hangszóró a monitoron üt! 😄

M0Dair
😄DD Jól el van rendezve az 5.1!😉

Magnificat
Hogy hogy néz ki az asztalom?
Asztalom
A háttérkép látszik. Még WindowBlinds van rajta, de más semmi

Aquir
már ott voltam de köszi, nézem õket 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
mmmmm..
amit láttam közül a ljobb
néztem is egy ideig...

M0Dair
Rohattul teccett nekem is, azért volt a hátterem!😊
Asszem Kaliforniaia a kép!

Aquir
igen cép a kocsi ebben a fényhatásban
milyen jól süt a nap...

M0Dair
jaja, hexeditorral lehet átírni a start gombot!

Aquir
pofás darab

M0Dair
Nekem az így nézett ki:

M0Dair

csabawarchief
😊

Aquir
Yep

nem mer minél szánalmasabb annál jobb 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]