Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az iTunes a rulez!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
most egy ideig ez lesz 😊
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Õvolt.Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Ez a pluginokkal egész használható lett. ICQ, MSN, IRC-t használom, egyszerûbb a három helyett 1.
viszont a free-s probléma itt is elõjött 😞
rosszul mondtam akkor, nem a @-al van vajom, hanem a (and) jellel. ALTGR+C. Erre jön a connection manager. Viszont elég gyakran használok (and)-et, így szívok vele. Nem lehet a connection managert valahogy kilõni?
shit happens
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
de már mind1
esetleg azt nem tudjátok, hogy a FREE verziót nem lehet-e céges környezetben használni, internet nélkül, belsõ hálózaton üzengetésre?
szóval van-e belõle szerver verzsion?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
nekem amúgy tetszik (valamennyire), különben nem lenne berakva
shit happens