Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ahova vetíti a keybordot, néha le kell törölni a helyet...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
__|__ ________(*)________
MOSTAN MEG ILLEN:::
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
mert én most a style xp lelkes használója vagyok és nehéz lenne átálnom 😞 😊
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
ja és az mi ott lent?? az a címsor(vagy nemtommi) az aktív vagy csak egy kép? mert ha azzal lehet indítani proguikat az nagyon nagyon kéne ... ez ilyen mac-es cucc

NEKEM MOST ILLEN:::
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Nehezen, de értem!😄DDD
MeaCulpa
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
sazl kb annyi melo van azokat feltenni mint ebben.... de különben SE ez a lényeg hanem kinek milyen...ENNYI.
ezt ércséteg meg!😄
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
De látom mimóza lelkednek fáj a kritika.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Akkor lenne igazán egyedi szerinted, ha a Wp-tõl kezdve az iconokig mindent saját maga csinálan meg az ember...😊 Ami igaz is, de akkor csak évente 1 x tudnék asztaltémát cserélni...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
ennek a kijelentésnek kicsit ellenmond ahogy a DA- ról letépett wallpapereket és desktopokat hype-oljátok....
nem asztaltervezõ topik ez sry...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
2, Nem rossz az asztal, de van egy apró hibája... http://www.lighttek.com/images/alpine.jpg
egyediség one...
😊
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
5 éves és még mindig bírja!😄
Microsoft <#worship>#worship><#felkialtas>#felkialtas>
shit happens
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Mellesleg ték.