Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
persze, a kivetítõs.

ahova vetíti a keybordot, néha le kell törölni a helyet...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

HiPPoNaX
:]]]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

jó csak te egy 0.000000000000000000001ms-al elöbb nyomtad az elküld gombot én még az elöbbihez küldtem 😊

__|__ ________(*)________

HiPPoNaX
mondom, yzdock (esetleg objectdock)

MOSTAN MEG ILLEN:::

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

igen és õõõõõõõõõõ ezt csak a talisman-nal lehet megcsinálni??
mert én most a style xp lelkes használója vagyok és nehéz lenne átálnom 😞 😊

HiPPoNaX
YzDock nevu progit probald akkor ki pl.

igen lehet vele inditani...

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

nekem a kép jobb oldala teccik <#buck><#hehe>

ja és az mi ott lent?? az a címsor(vagy nemtommi) az aktív vagy csak egy kép? mert ha azzal lehet indítani proguikat az nagyon nagyon kéne ... ez ilyen mac-es cucc

burkusdió
nájszos

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Sil3nt
hmm, nagyon szép...

NEKEM MOST ILLEN:::

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

I.C.ram
Tud valaki olyan billrõl, ami könnyen tisztítható?
Aquir
deviantart

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Big Daddy
Mi az a DA?<#conf>

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Cicero
És a keyboard hol van? Az asztalon nem? <#idiota>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Big Daddy
Már rájöttem.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Big Daddy
Ércsüg mi.Az az alsó sor ikon az objekt doc,vagy mi?Nekem bejövõs.

Crem
"ércséteg "

Nehezen, de értem!😄DDD

MeaCulpa

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

tomsolo
keressek vissza bontatlan DA desktopokat innen? <#ravasz1>
sazl kb annyi melo van azokat feltenni mint ebben.... de különben SE ez a lényeg hanem kinek milyen...ENNYI.

ezt ércséteg meg!😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Crem
Figy: Nem sértésként írtam amit írtam, hanem észrevételként...
De látom mimóza lelkednek fáj a kritika.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Nos igen...

Akkor lenne igazán egyedi szerinted, ha a Wp-tõl kezdve az iconokig mindent saját maga csinálan meg az ember...😊 Ami igaz is, de akkor csak évente 1 x tudnék asztaltémát cserélni...

Amse
Nem is😊400+Áfa volt.Tök legálisan.Még blokkom is volz róla😊

Frank99
sztem asztalról volt szó, nem holmi keyboardról...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

CsuTi
szokásosan

Hö? Ha 30-35 éves koromban ilyen szellemi szintet fogok megütni, akkor valószínüleg öngyi leszek. Ha nem szeretnél véleményt hallani ne tedd be a képed ide, ilyen 1xerû.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

magus755
Nézetek már kicsit a topicban és akkor beszéljetek de amugy meg szarok rá mit mondtok remélem érthetö volt!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

tomsolo
"egyediség one..."

ennek a kijelentésnek kicsit ellenmond ahogy a DA- ról letépett wallpapereket és desktopokat hype-oljátok....

nem asztaltervezõ topik ez sry...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Cicero
Igen a hülyeség határai... <#eplus2>

Crem
1,Az asztal tartalmát tekintve nem sok eredeti programod lehet!😄DDD
2, Nem rossz az asztal, de van egy apró hibája... http://www.lighttek.com/images/alpine.jpg

egyediség one...

magus755

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Crem

😊

Láma!
😄DDD

Crem
loptad?😊

Amse
off:
enyim 500ft volt.és maximálisan elégedett vagyok vele😊

nekem chicony van ugyanilyen... maximálisan elégedett vagyok vele, soha semmi baj...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Nekem is ilyenre fáj a fogam... de még mindig rohadt drága. (Már a jó minõségûek).

<#eljen><#eljen>

Crem
off:

5 éves és még mindig bírja!😄

Microsoft <#worship><#felkialtas>

én meg egy bevásárló központban vettem labtec rádiós egeret, bill.-t 8e ftért sõt rögtön kettõt vettem na min1 <#hehe><#eplus2><#integet2>

cSuwwi
az F gombos hozzárendeléshez csak program kell, bármilyen billentyûzettel megy. btw, én hatért vettem anno majdnem ilyet feketében, rádiós egér+bill. 😊 na mind1

shit happens

mikike
inkább innen válogatnék

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

mikike
1millió gombos nem ergonómikus bill.-t

van egy olyan topic ami különmösen a hoyg néz ki az Íróasztalod-ra specializálódott<#ejnye1><#nyes><#vigyor5>

Cicero
Bocs nemértelek... <#fejvakaras><#hehe>

mikike
én meg olyat nem mint a tied

VinylToy
hurrááá, akkor ne vegyél.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Cicero
Heh... én ezzel nem akarok felvágni... <#fejvakaras> Csak ajánlom figyelmetekbe mert marhajó. Én nem vennék "no name" billyentyûzetet meg egeret...<#vigyor1>

Mellesleg ték.