Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Wow... ez olyan mint a FilePlanet... Ott is kell regelni hogy egyszer használd a regisztrációt hogy leszedj egy file-t... <#wow3>#wow3>●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

Köszi.
respect to the man in the ice cream van
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Off: Engem igazából reggel zavar a túl fehár háttér!😊 5:30 kicsit vakít!😊
Valami közömböset... Illetve olyat ami sötét meg világos is egyszerre... 
Én mindig odavoltam a természetes háttérképekért. 
respect to the man in the ice cream van

PS3/X360 user: Infernohun
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Kiváncsi lennék rá, vagy csak azért mondod mert neked ilyen nincs? 
Csak a felsorolt városokat lehet beállítani! Javaslom a Budapest-Ferihegyet az folyamatosan küldi az adatokat...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?