Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3. desktopok
+egy foto pixxel -nek 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
http://facebook.com/musicleander
http://alexandru-r-ghinea.deviantart.com/art/Windows-7-Logon-Reworked-173492022
http://facebook.com/musicleander
#42409: Kösz még1x! 😊
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Tudsz linkelni egy tölthetõ verziót? (Nem vagyok lusta Googlezni, de azt se tudom milyet keressek 😄)
Segítségre lenne szükségem. Következõ a gondom: újra lett rakva a gépem, most nem én csináltam és akadt egy kis probléma a téma váltásnál, ugyanis akárhányat kipróbálok (olyanokat is amik eddig mûködtek) a háttér cserénél több nem történik. Próbáltam a letöltött telepítõvel és próbáltam a Tulajdonságok/Témák-nál is. Aki tud valami megoldást az írjon plz.
Elõre is köszönöm!

kb egyszer hallottam ezt a dalt és rosszul maradt meg a "lyrics" 😄
Bazinga!
\" A múltad ne határozza meg aki vagy, de legyen része, akivé válni akarsz\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Vistám van
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
...az asztal tetszik...mindegy miért<#idiota>#idiota>
...és +1 mert jó csaj vagy <#buck>#buck>... van pasid?<#hehe>#hehe>
...
egyébként az atw hirdetési rendszere miatt van az átirányítás
+ bonus hasonló stílusban
btw valami nem okés a topikkal, folyton valami hiba van :S
All hail the double x!
jobb alsó sarokban a 3 ikon micsoda??
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
<#eljen>#eljen>
csak hogy ne legyen OFF:

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
munkahelyen: csak IE6 támogatott.. többi tiltott gyümölcs
itthon: firefox-ot megszoktam már, nekem kényelmes, és nem zsúfolom tele szarásig addonokkal, így pont az van fent ami kell
Win telepítésnél kell ugye az IE hogy letöltsem a foxot.. 😊)
PDA-n: értelemszerûen CSAK Opera mini!! Verhetetlen.
A többit nem igazán használtam soha. Chrome-ot, safarit nem is láttam még, vagy talán egyszer de az se az vót...
Operát próbáltam régebben, kb 10 percig, semmi emlékem nem maradt, talán olyasmi, hogy nagyon letisztult, professzionális felület volt és minimalista. de ez csak kósza emlékkép.
Igazából nem annyira érdekel mi van fent, amire kell arra kiszolgál a fox, nem nagyon éreztem, hogy lassú lenne, még indításnál sem. (mondjuk azt meg amúgy is leszarnám, hogy milyen gyorsan tölti be magát, nekem utána legyen gyors, a lapok meg a képek betöltésénél)
Anno a NetScape Navigatort is próbáltam.. 😊)) az hogy eltünt..