Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Szeptemberi asztal
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Ezzel a hát.képpel semmi rossz szándék nem volt, csak egyszerüen jól néz ki, mint kép, a smiley-k pedig nem az a kimondott röhögõ smiley-k voltak, igen, az egyik kicsit gonoszkodó, de a másikkal jeleztem, hogy tudom, hogy annyira nem vicces. Ha síró pofát teszek oda, azzal sem változik semmi. <#pardon1>#pardon1>
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ilyen stílusú wp-kre ha tudsz dobnál linket? thanx
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
"Hogyan tudom elmenteni amit látok, az asztalom képét?
Printscreen gombot pont erre találták ki..."
Eredetileg nem erre találták ki <#vigyor5>#vigyor5>
Amúgy tényleg jó lett a FAQ 😊
don't give a fuck