Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jóak, de egyébként én felhagytam ezekkel a progikkal vagy mikkel, nem használok semmit, kivan téve vagy 7 ikon, a parasztnak( nekem ) az is elég <#eplus2><#idiota>

Sheva
most így néz ki

csak a lomtárat nem tüntettem még el 😛

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

jóaz 😄

Prorams ? 😮

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sheva
hátha neki ez tetzsik <#nemtudom>

bertino
csupa ingyom-bingyom <#nyes>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

:|

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

alph4
Letöltöttem egy régebbi Vistás theme-t a 4.6-hoz, majd meglesem. Az is hasonlónak tünt.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Tufa
Ez az alap Windows Vista skin. oO

csuhi
thx!

Akos 001

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

nyami
csuhi
khm... mély tisztelettel kérhetnék egy linket a wallpaperhoz? 😄

EmThor
áttértem windowblinds-re, 2-3 reboot, fekete képernyõ, nyomkodtam össze mindent, aztán elindult 😊 wizard theme ownz! öm, memót alig eszik, max 2 mega, procit semmit, de óra mellett ott a windowblinds ikonja, ki lehet kaparni onnan? thx

2 hete linkeltem be<#papakacsint>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Maxtreme
Nem mondod. Azhittem lila :-D

nyami
olyan ezüst fémes :c

Maxtreme
Most ilyen:

M@TriX
jah, nekem az a "világító" piros x jön be a legjobban 😉
jó lesz 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Sheva
királyak

cement
<#eljen>

respect to the man in the ice cream van

M@TriX
WindowBlinds 5 preview:
Kep 1.
Kep 2.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

nyami
nyami
nekem eltûnt... de örökre 😄 kitöröltem a regedit.exe-bõl <#wilting>

Sheva
na sikerüpt köszike már xcsak azt kéne megoldani h a lomtár ikon eltûnjön az asztalról <#szomoru1>

EmThor
mekkvan: http://www.themexp.org/listings.php?type=vs&view=date&page=3

EmThor
style xp lehet marad.. litestep kilõve?! amúgy meg jó stlye xp themek az officion kívül? thx

M@TriX
A DesktopX szerintem nem valami jó program, nem elég mélyen integrálódik. Persze használni lehet csak mondom. 😊 WindowBlinds & StyleXP a király 😊

EmThor
style xp-m van de semmi extra, memóriát mongyuk alig eszik szal ok! desktop xp vagy windosws blinds? vagy más? thx elõre is

nyami
nem, objectdock a program neve

Sheva
ezt is ugyanúgy DesktopX-el tudom berakni h mûködjön?

nyami
egyébként objectdock

nyami
faq

Sheva
nos vki elmondja h olyan nagyobb és királyabb ikonokat h tudok berakni? <#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

Sheva
kira nagyon <#smile>

Mészy
Ez nagyon komolyan néz ki!

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Sheva
engem az érdekelne h az ikonokat h lehet odatenni és honnan vannak? <#smile>

Akos 001
<#eljen>
a hátterek honnan vannak?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Falconer
Kéne az alsó háttér is 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

ivjoe
Métnemszép?
M@TriX
pl:

M@TriX
ezaz! rátapintottál a lényegre 😊 és köszönöm az elismerést 😊

Pyx
macnek szép, de a mac nemszép 😉

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

M@TriX
volt nekem elvontabb deskem is most az áttekinthetõség az elsõ

M@TriX
hát azért profi megvalósításban elég ritka...
aminek az a neve az egy dolog, de ami úgyis néz ki...

M@TriX
amúgy 3 szoftverrel hoztam össze a dolgot: WindowBlinds, LogonXP és RK Launcher

itt a havernak van egy MAC laptopja, az volt a minta 😉

Crem
amúgy jól meg van csinálva a MAC. csak már kicsit lerágott!😄DD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

M@TriX
sztem elég jó 😊, amúgy MAC (Win)Design 😊