Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )

Minden ugyanaz másképpen.
Minden ugyanaz másképpen.
Koszi ! 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Malakai: Jó tudni, 8 év xp használat után😄 Amúgy meg nem volt rá szükségem, ami kellett gyorsindítás-ba ment, most win7 alatt meg felesleges.
Én speciel ObjectDock Plus tabdockját csipem, példaként meg akkor már berakom a sajátot. Win7, háttér napiban cserélõdik, jópár ugyanilyen stílusú kép - szín, meg figura cserélõdik - fent meg a tabos dock, ami csak akkor ugrik másik ablak elé, ha ott tartom egy darabig az egeret (hotspot beállítás).

(\__/) ( X.x) ( } . { )
Azért köszi a segítséget.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egy kérdésem lenne hozzátok.
Most raktam fel a win7-et elõször. Szeretnék kétoldalt lebegõ eszköztárakat kitenni
Ha van valami ötleted írj!
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
kb. 7-8tól fölfelé már alig van szemmel észrevehetõ különbség.
simán a képfeltöltõ site újrakódolása lesz a ludas.
u dont have to listen anybody else but me
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
All hail the double x!