Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Steven Olds készítette.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

alcotb
boccs, tudom fasz kérdés, de nem tudja valaki megszerezni azt a képet ami ezen a képen van?

Minden ugyanaz másképpen.

blackparty
Most ilyen nyugis 😊

alcotb

SimaSuna
ha kell a LP plus szólj 😊
SimaSuna
homemade dock az az én saját alkotásom. azt sehol se fogod megtalálni 😊
Jim Morrison
nekem is 2.1, csak a launcher pro nem plus 😄 gyorsan fel is teszem meg a homemade dockot.
Koszi ! 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SimaSuna
Android 2.1
Launcher Pro Plus.
HomeMade dock
egyedi betütipus.

Vodafone 845 😊
Jim Morrison
android? alap tema vagy alternativ?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Manó313
nice 😊

\" A múltad ne határozza meg aki vagy, de legyen része, akivé válni akarsz\"

SimaSuna
a telefonomon így 😊

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

tenkenorman
Rise Against<#eljen>

http://www.tenke.hu

Littlepig13

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

atila4
wp-t pls

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

pxxl
5perces

All hail the double x!

Hegi90
Ezekkel a dockokkal csak annyi a bajom, hogy órákba telik, mire úgy csinálod meg, hogy normálisan nézzen ki, és mûködjön. Milliószor kényelmesebbé lehetne tenni, ha ikonpakkokat is lehetne témákként felvenni, egy-egy programhoz pedig a név-hasonlóság alapján ajánalana ikonokat...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Nah, ilyenre emlékszem, de sosem használtam😊
popzu
valaki nemtudná nekem ezt a témát megszerezni? http://windows7themes.net/yellow-windows-7-spongebob-theme.html

Hayni
Én sokat használtam régen, és én nagyon hiányoltam win7bõl :/
Rocketdock-kal ugyanez eljátszható..

Malakai: Jó tudni, 8 év xp használat után😄 Amúgy meg nem volt rá szükségem, ami kellett gyorsindítás-ba ment, most win7 alatt meg felesleges.
Malakai
Helyette Rocketdock, Objectdock, vagy társaik tényleg ajánlott, nem olyan másodperces, mint a képernyõ széléház ráncibálni egy könyvtárat, de tényleg jó kis programok és jobban egyénire is szabhatod õket.

Én speciel ObjectDock Plus tabdockját csipem, példaként meg akkor már berakom a sajátot. Win7, háttér napiban cserélõdik, jópár ugyanilyen stílusú kép - szín, meg figura cserélõdik - fent meg a tabos dock, ami csak akkor ugrik másik ablak elé, ha ott tartom egy darabig az egeret (hotspot beállítás).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

csiter
Automatikusan elrejthetõ volt! üres volt az asztal de szinte mindent egy kattintással elértem.
Azért köszi a segítséget.

Malakai
Ilyen volt:

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Nem fura az, tényleg volt ilyen funkciója winnek (xp, vista), ha egy könyvtár, vagy a sajátgép ikonját a képernyõ széléhez húztad egy toolbart készített belõlle. Ez viszont tényleg ki lett véve, W7-ben már nincs, maradnak a külsõ programok.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Fura egy xp-d volt.. Szerintem Rocketdock, vagy objectdock nevû alkalmazásokra gondolsz. Keress rá neten.
csiter
Hali!
Egy kérdésem lenne hozzátok.
Most raktam fel a win7-et elõször. Szeretnék kétoldalt lebegõ eszköztárakat kitenni . XP-nél csak ki kellet húzni az ikont az asztal széléig és kész is volt, de WIN7-nél nem tudom hogy kell ezt.
Ha van valami ötleted írj!

Manó313

AnarchoiD
Koszi a valasz(okat)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Bocs félreolvastam.. sok a rizsa..
alcotb
küldtem üzeneted benne egy rdiveinfo nevû gadgett-el...

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

AnarchoiD
Koszi de egyik sem az amit en kerdeztem, kenhetem a hajamara a hdd-k homersekletet amikor a SZABAD HELY kellene

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

bboyatty
WP-t ha tudsz dobj. Köszi.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Speedfan, HDSentinel, stb.
AnarchoiD
Segitseg kellene, faternek keresek proggit ami asztalon kiirna neki a hdd-i szabad helyet , rainmeter bonyolult neki, es az 5 hdd-jen kivul amit anno a gepebe szereltem, azota vett 5db usb -s kulso diszket is .. szoval van egy rakat meghajtoja 😉 tudna vki ajanlani ilyen softot ? (win7 gadgeteit nezegettem de csak olyat talaltam ami 4 et mutatott meg maxx, az keves)

setuh
ez a hatter 1680x1050 be elerheto vhol?<#vigyor>

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Malakai
1.9 az aktuális stabil és mennie kellene, nem magában a win az oka, ha nem települ.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

xridergabo
hát nekem van egy ilyenem: Stardock ObjectDock Plus 1.90 de már a telepítés elõkészítésénél megadja magát

Malakai
Pedig megy az objectdock win7x64 alatt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

xridergabo
Szeretnék énis ilyen lenyílós rocketdockot, de 64bites Win7-re nemigazán akar feltelepülni az opbjectdock plus. Tudna nekem mondani valaki egy másik módszert amivel meg tudom oldani?

Manó313
new:

bertino
http://wallbase.net/

nem olvasom a topikot, de hátha van, aki nem ismeri.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

VRSDM
akkor itt is jónak kéne lennie
kb. 7-8tól fölfelé már alig van szemmel észrevehetõ különbség.
simán a képfeltöltõ site újrakódolása lesz a ludas.

u dont have to listen anybody else but me

Amúgy,az asztalomon tökéletes az átmenet. Lehet,hogy PNG-ben szebb lenne,mert JPEG-be mentettem. (De PS-ben maxra húztam a minõséget..)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

morcosqtya
ez fotózásnál (azaz inkább fényképezésnél) is eléggé zavar... (mobilok kamerái hulladékok)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Neszójjábe' <#gonosz3>

pxxl
naon fasza az átmenet a kék fény és a fekete háttér között <#idiota>

All hail the double x!

Régen raktam már képtet..😄

SimaSuna
ez feltétlen kellett -.-