Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD
\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
respect to the man in the ice cream van
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
mondjuk itt keresel, letöltöd, kibontod, rákatt és beteszi
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
- Replacer
- uxtheme.dll>2. változat
- Replacer
- uxtheme.dll>
És most mit kell letöltenem vagy nem értem a lényegét....gondolnám egy rakat skint feltesz aminek a lényege, hogy nem kell külön progi...de sehol semmi, pedig jól csináltam.
vagy én értelmeztem félre valamit?
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Légy jó, légy hű Magyar!
kössz szépen <#eljen>#eljen>
Légy jó, légy hű Magyar!
AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
tgtsoft
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Ezt honnan tudom letölteni(magyarul)?
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
egyik kedvenc oldalam
Bazinga!
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
don't give a fuck
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Úgy érzed nyomott vagy?
don't give a fuck