Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alberto 15
<#fejvakaras>

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

cement
<#schmoll2>

respect to the man in the ice cream van

alberto 15
tudtok adni jó hátteres linket??

cement
legegyszerûbb ha beállítod a lomtárban hogy ne kerüljön semmi oda hanem egybõl véglegesen törlõdjön minden, és kész. én sosem használtam lomtárat emiatt

shad0w
hát te tök ügyes vagy, de én nem így töröltem ezért odakerült -.-

don't give a fuck

VinylToy
shift + del-lel törlök, így nem kerül a lomtárba semmi. np htx. bye

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

shad0w
jóval kevesebb mint gondoltam, 2 giga körül...

don't give a fuck

smici
és mennyi szennyes volt benne? 😄

Úgy érzed nyomott vagy?

shad0w
ment, köszi 😊

Amúgy megtaláltam benne az asztalról kitörölt lomtár ikont, és egy másik gépról visszaállítottam a regeditbe is a lomtárat így most újra mûködik 😊

don't give a fuck

nyami
htx

nyami
eszközök-> mappa beállításai-> nézet-> Az operációs rendszer védett fájljainak elrejtése - innen szeded ki a pipát

ezután látni fogsz egy RECYCLER nevû mappát közvetlenül azon a meghajtón ahol az oprendszered van (nálam ez C😊 - remélem innen már menni fog -.-

shad0w
Errõl jut eszembe. Én anno kilõttem regeditbõl a lomtárat de nem csináltam mentést, így nem tudtam visszaállítani... Azóta nincs lomtáram... Már legalább 10 giga cucc figyelhet benne amiket nem tudok törölni, mivel nem férek hozzá a lomtárhoz.

Megoldás? 😊 (win reinstallon kívül)

don't give a fuck

robotnyk
C:\WINDOWS\system32\logon.scr

ez a windows logo-s
nyami
na akkor kérdezek én is.

Hogy lehet parancsikont készíteni a képernyõvédõhöz?

okos, thc

football without ultras is nothing

nyami
kuvva rájsziszlö bint hogyan lehet kilõni?
htxvm, nemkér oltást

football without ultras is nothing

Dono
szevasztok! kellene egy kis help: a www.wincustomize-rõl letöltöttem egy suiteot a duragloss.suiteot.. na mot ezzel mit kell csinálni hogy mûködjön? pl help

AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD

cement
nekem ez mar tul minimöl

Serius
Az itt megjelõltet ne! töltsétek le,ez csak Angol nyelvü. #14899

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

Serius
Ja , és egyszerüen ,netezéskor kicsúsztatható,hogyne zavarjon,majd vissza is ha akarod,minden a beállitásaidon múlik😊

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

Serius
A magyarnyelvü file benne van csak át kell másolni. Utána csak jobb klikk és minden ikont beraksz ,igy az asztal szabaddá válik.

Serius

Serius
Az orogo/szofverbázisáról lelehet szedni SmartBar XP Beta 4.7 és úgy állitod ahogy akarod.

alberto 15
jobb oldalra hogy csináltad azokat?

Dono
lál

AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD

precision
szép

Bazinga!

jó estéket

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

nyami
<#zavart2>

Serius
Csak a szükségesekkel😊)<#worship>

psg5
azért megpakoltad rendesen😊

F.K.T.

psg5

nekem ilyen most
üdv mindenkinek

F.K.T.

Serius
Semmi extra😊<#wave>

Tufa
vki tud adni egy tört WB-t? az ittbeszúrtak már törölve lettek :/

jointeer
windowblinds

köcsög

alberto 15
style xp-s??

jointeer
ez a téma, hátteret pedig innen kerestem.

köcsög

alberto 15
téma linket plz, ez naon tetszik.

geri15
námrossz <# elismer>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

sweech

sweech

bens
hát, elég szép nagy. tölgyfa, funérozott, 4 fiókos 😄D

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

nyami
hardgamer-e vagy

alberto 15
szentem tök fölösleges ez a sok xar az asztalra

jointeer

köcsög

EmThor
kösz 😊 óra is konfabulatoros , gorgy clock vagy mi a neve, színt lehet változtatni, így belõve pont beillik csillagok közé ^_^

Aquir
szép az egész, szép az óra 😊<#eljen>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

EmThor

XenonIceX
szeretem az ikonokat😄

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Aquir
hát?<#idiota>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n