Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
respect to the man in the ice cream van
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Amúgy megtaláltam benne az asztalról kitörölt lomtár ikont, és egy másik gépról visszaállítottam a regeditbe is a lomtárat így most újra mûködik 😊
don't give a fuck
ezután látni fogsz egy RECYCLER nevû mappát közvetlenül azon a meghajtón ahol az oprendszered van (nálam ez C😊 - remélem innen már menni fog -.-
Megoldás? 😊 (win reinstallon kívül)
don't give a fuck
football without ultras is nothing
htxvm, nemkér oltást
football without ultras is nothing
AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD
\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD
\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD
AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
köcsög
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]