Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
de az sem segített... :S
football without ultras is nothing
PS3/X360 user: Infernohun
érdekes, mert nekem is ugyan ez volt a gondom, még pár hsz-el korábban kértem segítséget, és nekem ezután mûködött...
don't give a fuck
sikerült eltüntetnem az asztlomról a lomtárat, ugy h kitöröltem a regisrtybõl azt a bizonyos kulcsot
elõtte exportáltam persze. most vissza szeretném állítani
megprobáltam beimportálni, root-ba is meg current userben is bennt van. elvileg. de asztalon semmi.
utána megprobáltam ugy, h engedélyeztem a mappákban, h mutassa az oprendszer számára fontos fileokat, nem volt recycled mappa.
utána futtattam a gpedit.msc-t, és az asztal felügyeletnél letiltottam a lomtár törlését, de semmi
mi az Istent csináljak, h visszakapjam a hõn áhított kukámat?
mellesleg a lomtárat üritgetni mégcsak tudám a lemezkarbantartó segítségével, de bonyolultabb, nembeszélve arról, h helyreállítani nem tudok
pls help!
köszi elõreis
football without ultras is nothing
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
winamp.com-on megtalálod a mindenkori legnépszerûbbek közt
Bár eddig, amíg nem találtam emg ezt a topikot, amjdnem így nézett ki az enyém is, mint az <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Légy jó, légy hű Magyar!
nem használtam még ezeket a wincustomize cuccokat (témákat, blindseket) ,mert tartottam hogy a progi amelyik kezeli az galibát okozhat az xp-nek. Felesleges aggódni vagy van-e negatív tapasztalat?
F.K.T.
.jpg)
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hemo: thx
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.