Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt van egy ilyen kész kimentett téma, de nem tudom mit kell vele csinálni. WB5-el vagy CursoXPvel lehet ezt valahogy használni?
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Telepítés:
- Programot feltelepíted (Fontos hogy a program feltelepítése után zárd be az ablakot és ha kéri ne indítsd újra, és zárd be az aktiváló ablakot!)
- windows\system32 -ben találsz két fájlt (wbload.dll, wbsys.dll), ezeket átnevezed: wbload.dll.old, wbsys.dll.old
- WindowBlinds könyvtárba bemész (Program Files\Stardock\...), itt a wbsrv.dll-t
átnevezed wbsrv.dll.old -ra
- Crackben található fájlokat bemásolod ide (WB könyvtár)
- Restart (újraindítás) )
- Mostmár mûködnie kell a proginak, de a system32-ben lévõ fájlokat visszanevezheted a régi nevükre
Volt akinek simán megcrackelve is ment...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
egyenlõre még nem merem kiadni, elég körülményes (nekem) ez a skin studio.
ikonokat viszont szívesen feltöltöm ha kell. (128x128.png)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
privát ment...
<#szomoru2>#szomoru2>

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
(Különben is még csak írni tudok, olvasni nem teljesen.)
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu