Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a rar kicsomagolva ---> style XP nem ismeri fel, hogy az egy visual style
a mappa kicsomagolva benne a resource/themes/ ----> style XP nem ismeri fel, hogy az egy visual style
De tetszik😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Style XP megnyit---> Új téma felvétele Dokumentumok\glossy_updated---> és csak két mappát lát
és kezd felbaszni!
segítsem már aki megis tudja csinálni pls
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
jön Stly XP új téma felvétele
megyek a dok-ba...
kiválasztom a mappát
--->üres!!
Tallózd be neki azt a könyvtárat ahová kicsomagoltad, letöltöttem én is, ha nem megy továbbra sem nyomok egy screent 😄
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
ki van csomagolva a rar
de styleXP nem talál benne olyan filet ami neki kéne...
nincs tehát továbbra sem voilá...
Aztán szépen fogod a stylxp-d, rákattintasz a stílusok fülre majd jobb oldalon lent az új stílus hozzáadásánál betallózód.
Voilá ;-)
mert StyleXP ben nem tudom "bahívni"
ha meg bemásolom a C:\Windows\Resources\Themes\-be nem történik semmi!
a délelõttöm ezzel ment el😊
pl
ip
De elegáns😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
WB5 király volt amikor 1x mûködött, aztán utána újra indítttam a gépet és azóta még most se megy 😄 most kb. 8x instaláltam újra (1 vagy 2 hete) és minden hacket meg cracket kipróbáltam, átneveztem, és nem lett jó) több leírást is próbáltam
Most marad a Style XP, sztem nemsokára kijavítják ezt a WB hibát <#pardon1>#pardon1>
Nem baj, a Style XP legalább gyors és mûködik rendesen, nem foglal annyi memót se. És legalább átlátszó a tálca meg a startmenü <#rolleyes>#rolleyes>
akkor várok amíg lesz normális verzió, addig várok
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
aztán 2 perc után észrevettem az asztalt is körülötte, és az is jó 😄DDD
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
ezt ajánlom