Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
én meg 5.1 -es hangfalon hallgatom, ha késõ van akkor meg van egy jó kis régi studio fülhallgatóm ami szól mint az állat 😄

Balumann
😄
nem szivesen fejtem ki, hisz úgyse hinnéd el (de azért mondhatok egykét dolgot)
Budapest zenei szakközépiskolába járok, és szolfézs és zeneszerzés szakon vok, és zongorát is tanulok 7 éve, és ének szakra is fogok menni valószínü 😛
(a többit nem mondom inkább, hogy hol énekeltem mert azt már mondom hogy úgse hinnéd el 😄). (ja és hangtechnikát is tanulok (hangmérnöki, hang terjedés, mikrofon, hang kultura, hangtörténelem, hangfelvételtan, studioteknika, minden ami a zenével kapcsolatos) 😛

EmThor
amúgy fülessel nyomom nagyrész, szal ekvalézerrel hallok különbséget, állítólag erõsítõvel meg nagy hangszóróval lehet igazán hallani a lényeget, melyik jobb... szal az én véleményem nem mérvadó 😊 csak kb. olyan oltás meg technikai blabla ment 3 oldalon át a prohardware fórumban, hogy melyik a jobb és 2centivel, hogy szörnyû volt 😄

mila69en
nem állt szándékomban😊)) csak egy kérdés volt kiváncsi vagyaok..

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

EmThor
nenene lécci jetaudio miatt ne vesszetek össze, több oldal ilyen veszekedést olvastam prohardware oldalon. fölösleges.

mila69en
kicsit off
aha és mit zenélsz? ha megkérdezhetem és min?😄D csak nem számgépen😊)

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Balumann
na jó talán a DVD lejátszás, ami nagoyn kell egy gyors zenelejátszóba... 😄

Balumann
Magyarul csak annyi hogy nem tud többet szinte amit a Winamp pluginekkel ne tudna, viszont nem skinezhetõ és nem lehet letenni ilyen nagyon kis sávra amivel 80%-al kevesebb memóriát foglal kb. és gyorsabb legyen... Mind1 nekem mit hallgatsz, végülis a 2. legjobb lejátszó az is 😛

Balumann
én meg zenész vagyok, és tapasztaltam hogy nem szól jobban (ha nem kapcsolod be az ilyen szar torzító efekteket akkor meg ugyan azt éred el minta winampal. Midi mûvelõ meg winamphoz is van, csak külön plugin kell 😛

mila69en
nekem ne akard bemeséni hogy nem szól szebben... nagyon vájt fülü vagyok szal... sokkal de sokkal midikkel meg csodát mûvel

Balumann
egyetértek, király 😄

Balumann
Nem szebb a jetaudio egyáltalán, több efektet tud, de csak torzítja a hangot (lehet szebbnek tûnik az ilyen igénytelenebb zenéknél, de akkor is...).
De ha Winamp-al gond van a hangokkal akkor a pluginezhetõség nem csak a skinre szól, annyi hang plugin van hozzá hogy meg se lehet számolni, és kodektõl is függ... Én maradok annál az biztos 😄
A bblean-él meg nem tok rájönni hogy kell berakni a másik betütipust. 😞 Átírtam az extencions.rc fájlba ott hogy egy másik betütpiust jelenítse. Próbáltam hogy kiterjesztéssel írni, az nélkül, próbáltam átnevezni a TTF-rõl .fon -ra, nem megy 😞 (mindnél átírtam)

EmThor
<#worship>

cement
ez elég nice <#eljen>

respect to the man in the ice cream van

mila69en
lehet hogy jobban skinezhetõ... nekem a hangzás többet számít😊

EmThor
ma leletem egy weboldalon, leszedtem hátteret meg betûtípust, de nagyon csecse

EmThor
winamphoz kerestem plugint, 32 bites kódolásra, jó tudom, fülessel úgyse hallom, de kicsit ekvalézert is piszkáltem + akkor ez a szoftveres plugin talán dob rajta vmit 😊 jobban skinezhetõ a winamp mint jetaudio na 😊

többi maradt, style cserélve + stylemaker leszedve. idõjárás plugin mióta yahoo oldala megváltozott nem jó, az hiányzik, de konfabbal nem rondítok, meg az se zabál ramot legalább 😉

The FlashBack
van még mit alakítani rajta😛

mila69en
hát izé...😊)

geri15
nc

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Jancsik
ok 😊

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

hen-tes
meg egy normális hátteret? :o)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Jancsik
mi nem tetszik? majd felrakok windowblindset ha valaki belinkelné...
meg ikonokat

bertino
respect <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hen-tes
hátez izé :S

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Köszi!
Objectdockkal szenvedek mostanában, full verzióban a Sysstats minden indulásnál kiír egy hibaüzenetet, hogy hiányzik egy dll, amikor pedig be van rakva (illetve 2 dll van berakva, de mind2 kell, különben nem megy) és nem jeleníti meg a dockokat. Ráadásul miután betöltöm az utolsó theme-t tökéletesen megy, pedig nem változtattam semmit.
Jancsik

Balumann
<#wilting>
Nem tom, sajna infot nem adtak hozzá, és még játékba sem láttam nagoyn ilyen fegyvert 😄
Vagy a SWAT 4-be ilyen van? <#nemtudom> Na mind1
Inkább a csodálatos asztaloamt nézzézek <#whatever><#whatever> 😄

EmThor
sokkal jobb! <#eljen>

Üdv!

Bocs hogy beleszólok de az nem AirSoft??

Ez meg egy SIG 552 ha minden igaz...

Pás!
nxfn
meg úgy sokmindent o.O

nxfn
mékhozzá G36os, vagy nemértekhozzá <#bohoc>

Balumann
és lehet rá lézert szerelni ott a helye <#finom>

Balumann
😄

nxfn
ez akkor is softairgun marad :|

Balumann
lol hangerõ xD

Balumann

Na javítottam <#lookaround>

nxfn
szépes <#bohoc>

robotnyk
ikonok nagyon jók
mila69en
na most végeztem vele, ilyen lett

EmThor
nekem bbleanbar-on tehát a blackbox tálcán, amink van, azon jó az msn...

Balumann
az a baj hogy nem, mert azért állítottam be az object tray-t mert az MSN-t nem írta ki :S
Megpróbálom hogy a sima tálcáról leveszem a nem aktív ikonok elrejtétést, de az se nagyon lehet mert az MSN aktív és úgy állítotam be hogy ne rejtse el, mégis elrejtette a bblean, nem tom :S

nxfn
biztosra veszem, hogy soft airgun-.-

EmThor
lehet bekavar a 2... nem értem én sem!

Balumann
de nem tudom miért, a bblean nem jelenít minden tray-t <#zavart2> De az a legjobb hogy az object dock se 😄 Nézd meg az object dock tray-én is mások vannak meg a bblean-én is 😄D

EmThor
zsír. objectdock tray jobbra alul már felesleges, mert fenn is van bblean-ben. <#eljen>

Balumann
elõbb ügyvédet kéne szereni <#wilting>

<#dumcsi>

cement
jóóóóóó <#eljen><#eljen><#eljen>

respect to the man in the ice cream van

EmThor
mi az hogy? nagyon is! 😊