Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
megy 1 poros zongora vagy mi<#banplz>#banplz>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
én nem látok semmit... S E M M I T
kivéve a: "ez meg a nem virtuális asztalom ha érdekel valakit 😛" szöveget
de még piros
???
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
le volt tiltva, van egy olyan bejegyzés, hogy Témák
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
meg aztán nem tetszik és ha megint leszedem ugyan ezt lesz a vége, vagy nem?😊
Nem tudna vki segíteni abban hogy hogyan írná ki nékem az idõjárást a gép
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Powerball!!!
Aztán leszedtem éés most úgy néz ki a win mint ha 98 lenne és a témáknál nincsenek a rendes xp témák, se a kék se az ezüst. Nekem az utóbbi kellene. Hogy tudom vissza aplikálni?
Vagy most durva voltam?
http://nfol.extra.hu
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
na az tényleg durva volt 😄
Bár azota még sürübben magátol is mosogat 😊
igaz tegnap elött épp talátam haverral egy dobozka oktober végi rakottkrumplit a hütö mögé leesve 😊 csak akkor ismertük fle amikro öntöttük ki, mert zöldes fehéres szine volt, ilyen vattacukor style 😊
Aki hülye, haljon meg.
Amugy mosogatni is k*rva jol tud 😊 ja meg takaritani 😊 (és ezek mellet nimfo is 😊 )
Érteni kell hozzájuk.... 😊 Idomitani... 😊
Aki hülye, haljon meg.
azért az asszonynak is van elönye😉
Aki hülye, haljon meg.
Igy néz ki 3-4 nap után az asztalom 😊 Témába vág nem ? <#mf1>#mf1><#vigyor2>#vigyor2><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#wave>#wave><#nevetes1>#nevetes1>
Aki hülye, haljon meg.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?