Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
uff.
ne azzal akard elérni, hogy odafigyeljenek rád, hogy csupa nagy betûvel írod a mondandód. sokakat irritál - köztük engem is.
szerkeszt.
"szerkeszthetek..."
emellett: akos szabályzatot idéz: a NAGYBETÛS írásmód KIABÁLÁSNAK minõsül. A hosszas kiabálás fejfájást okozhat és kiválthatja a többi forumozó ellenszenvét... Ezért csak indokolt esetben kiabáljunk. Kösz.
- és akkor komolyra véve: milyen célból kell neked házat szerkeszteni?
KÖSSZI
KÖSSZI
igazából akkor lett volna helyes a prioritási sorrend, ha azt veszem elõre, hogy nem látom értelmét, miért kéne külön topikba tenni az számgép asztalos képeket - és mivel vélhetõen mások sem nagyon látták értelmét, szépen be is halt az a topik...
... de szerintem ez már annyira túl van ragozva 😊
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
valahogy mindig sántított a dolog 😞
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
sem a topic cime, sem az alcime nem jelöli, hogy csak desktopra/wallpaperre vonatkozik a téma.
de még a faq-ban sincs ilyen irányú kikötés...
Az asztali képeknek itt van a helye.
cd tartók köszi - sajátkezûleg barkácsoltam a nyáron ;-)
Ittvan még 1x aki nem látta volna:
számítgógépasztalom
virtuális windows asztalom 😊
Jaja, jó kis hangfal ez a Btech, csak jól kikell találni hogy hova kell helyezni, meg az erõsítõ is külön van és mindig állítgatható a mély is meg minden 😛
asztalomról van egy milánói makarónis, sörös, monitoros kép, de azt most hagyjuk 😊
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
firss winfos... megmutassam<#buck>#buck><#idiota>#idiota>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
😄DDDDD