Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor tunál segíteni?????
ház építése céljából keress egy építészt. azok erre valók... tudnak 3d modellt készíteni archicad-ban/nemetschekben/autocad-ben; de némelyikük képes még cerkával is rajzolni, szabadkézzel tömegvázlatot készíteni (!!!)... sõt, talán mûszaki tartalommal is jobban fel tudják ruházni a házat, mint te magad, emellett a hatóságoknál szükséges engedélyezést is rájuk bízhatod...
uff.

ház átépités céljábol akarok terveket készíteni.És bocs a kiabálásért,de nem tudtam a jelentését
mit nem tudsz? helyesen írni? vagy nem tudod kikapcsolni azt a fuckin'crazy caps lock-ot?

ne azzal akard elérni, hogy odafigyeljenek rád, hogy csupa nagy betûvel írod a mondandód. sokakat irritál - köztük engem is.

bOCS DE KEZDÕ VAGYOK NEM TUDOK .............
szerkezet.
szerkeszt.
"szerkeszthetek..."

emellett: akos szabályzatot idéz: a NAGYBETÛS írásmód KIABÁLÁSNAK minõsül. A hosszas kiabálás fejfájást okozhat és kiválthatja a többi forumozó ellenszenvét... Ezért csak indokolt esetben kiabáljunk. Kösz.

- és akkor komolyra véve: milyen célból kell neked házat szerkeszteni?

HAHO LEGALÁBB MONDJÁTOK MEG HOL ÉRDEKLÖDHETEK
KÖSSZI
kÉREM SEGITSETEK.kÉNNE NEKEM EGY 3D RAJZPROGRAM AMIVEL SZERKEZTHETEK EGY HÁZAT,VAGY "HÁZSZERKEZTÕ PROGRAM)
KÖSSZI
nem, ez így ebben a formában nem teljesen igaz.
igazából akkor lett volna helyes a prioritási sorrend, ha azt veszem elõre, hogy nem látom értelmét, miért kéne külön topikba tenni az számgép asztalos képeket - és mivel vélhetõen mások sem nagyon látták értelmét, szépen be is halt az a topik...

... de szerintem ez már annyira túl van ragozva 😊

mila69en
<#eljen> tökéletes

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Annyira nem tetZik <#vigyor2>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Értem, szóval ha nem megy a topik akkor tegyük be mindenhová ami pörög és az jó lesz<#idiota>. Hmm akkor én nem is folytatom tovább<#pias>

robotnyk
és miért õõõõõõ? 😄
tudom, hogy van saját topikja, de félévente ha egy hsz érkezik... kutya sem látogatja... mellesleg imho tök felesleges erre külön topikot fenntartani...

Ööö nem rossz ;-)

robotnyk
köszi 😊
Mert van saját topikja 😄DDD (#17466)

köszi. már le is cseréltem, mert sajnos nem tudtam hozzá igazán yo megjelenésbeli ablak-szineket választani. :-/
valahogy mindig sántított a dolog 😞

gnar killer
tökéletes <#eljen>

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

miért ne lenne?
sem a topic cime, sem az alcime nem jelöli, hogy csak desktopra/wallpaperre vonatkozik a téma.
de még a faq-ban sincs ilyen irányú kikötés...

Szép wall<#eljen>

És van értelme ebben a topikban?

Munch
Uhh na tudod mikor bírnám nézni egész nap a körböl a kiscsajt... 😄

cement
wp verynice (Y)(Y)Y(Y)(Y)Y(Y)Y(Y)Y(Y)

respect to the man in the ice cream van

robotnyk
állati mód szét lett barmolva... pláne mivel csak linkként nyomtuk be.

Emberek miért barmoljátok szét a topikot az ide nem illõ fényképekkel?<#wow3>
Az asztali képeknek itt van a helye.

EmThor
nem baj ha nagy a rend.

csak virtuálba is meglegyen 😉

építész vagyok sry... dzsuvában nem tudok élni :-P

precision
túl nagy a rend 😛

Bazinga!

nyami
(Y)

hangfal a szoba ellenkezõ végében... (2*10m ezüstözött rézkábel :-P)
cd tartók köszi - sajátkezûleg barkácsoltam a nyáron ;-)

Balumann
tényleg jól néz ki, a hangfalat kicsit hiányolom 😛, de a CD tartók kurva jó <#wilting>

fsgh
Szép!😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Balumann
ez a bblean style maker-t szerintem meglehetett vóna kicsit egyszerübben is csinálni :/

Balumann
az meg egy orgona, de azért porosodik, mert olyan hangja van mint egy nyekergõ harmonikának 😛 (régi már)

Balumann
nekem meg a kép helyett olyan van itt hogy zöld háttér és a hotlink nem engedélyezett január 23-ig, de ha rákattintok megjelenik nagyba
Ittvan még 1x aki nem látta volna:
számítgógépasztalom
virtuális windows asztalom 😊
Jaja, jó kis hangfal ez a Btech, csak jól kikell találni hogy hova kell helyezni, meg az erõsítõ is külön van és mindig állítgatható a mély is meg minden 😛

EmThor
hú ez nagyon teccik! fasza ez a háttérkép

nyami
szép (Y)

nyami
nekem is :c

Tufa
tûzfal volt a bûnös.. totál kigyomlálta ezt az ad-cuccot, ami a hotlinking helyett van...

EmThor
legközelebb

asztalomról van egy milánói makarónis, sörös, monitoros kép, de azt most hagyjuk 😊

Jancsik
nálam mindíg rend van, csak képet nem tudok csinálni 😞😞

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

mila69en
😄D most origi állapotban van még egyenlõre😊

firss winfos... megmutassam<#buck><#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
😄DDDDD

EmThor
oprea és láccik. ad killer bejáccik, de lényegtelen. mutassatok asztalokat inkább :]

mila69en
én ie-vel nézem😊)