Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is inkább azt szeretem ahol sok minden van, és bár másnak káosz, én mindent eltok érni pillanatok alatt, csak oldalra kel vinnem az egeret meg ilyenek. MEg az is probléma hogy néhány dolog nem látszik így egy ilyne képen, pl. hogy nekem az az oldalsó menü az csak háttérbe van, és nincs felül, meg az a konfab csík ahol van 3 ilyen dolog, az is alámegy mindennek. Ezért szeretem, mert nincs útba mikor kell, de mégis ottvan és látványos <#vigyor2>#vigyor2>
Azért még megpróbálok egy igényesebb asztalt csinálni, hátha több mindnekinek tetszik majd <#vigyor3>#vigyor3>
Vagy talán ez?
Ezt a kedvetért csináltam.Remélem tetszik.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
nem azért mondom az a kép valóban szép, csak épp abban a pillanatban törném darabokra a kezem, mikor berakom háttérképnek. namind1, egyéni preferencia kérdése ez is, de azért gondoltam írok.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A kilógó startgomb pedig ízléstelen. Használhatod, de attól még ronda. Egy 200 kilós nõ is ronda. Tudom van ember akinek tetszik, de attól még ronda. Gondolj bele, hogy vannak fekalománok is, mégse kérdés, hogy a szar ocsmány dolog.
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
KaTT
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
köszi, akkor ez lesz a gond na majd megnézem.
az uxtheme ilyenkor kell: katt
nice legs. what time to open?
WindowsXP SP2 fel, winupdate majd windowblinds felinstall, de apply themenél belassul az egész gép és elkezdi aplizni de ennyi. régen installtam már fel szûz winre ezt a cuccot valami még kell, vagy az az uxtheme.dll vagy mi is.
vagy mi kell?
football without ultras is nothing
ent! Nekem se jön be...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
A képen eredetileg az van hogy Spring 2004.. home made a 2006!