Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
ez bblean? me kvajó összeraktad! <#eljen>

Balumann
valakinek az a szép ha van egy fura háttérkép, meg egy sor tálca amin semmi nincs, semi ikon, és valakinek meg az ha rendezetten de teli van mindenféle ilyen eszközökkel. Ez tisztára ugyan az mint hogy valaki a szép, régi zenét szereti, valaki a kemény ordibálást, van aki meg rock-punk, vagy még hiphoppot is valaki tudja szeretni abba nem tom mit értenek zenének 😄
Én is inkább azt szeretem ahol sok minden van, és bár másnak káosz, én mindent eltok érni pillanatok alatt, csak oldalra kel vinnem az egeret meg ilyenek. MEg az is probléma hogy néhány dolog nem látszik így egy ilyne képen, pl. hogy nekem az az oldalsó menü az csak háttérbe van, és nincs felül, meg az a konfab csík ahol van 3 ilyen dolog, az is alámegy mindennek. Ezért szeretem, mert nincs útba mikor kell, de mégis ottvan és látványos <#vigyor2>
Azért még megpróbálok egy igényesebb asztalt csinálni, hátha több mindnekinek tetszik majd <#vigyor3>

nxfn
aztakurva de giccses DS:_A.dsa_DSA:dsa_D

Vagy talán ez?

Ezt a kedvetért csináltam.Remélem tetszik.

desigo
<#nevetes1><#nevetes1><#eljen>
precision
felül, banner, FAQ, kattint, olvas, hudejo

Bazinga!

REALista
Az ObjectDock-hoz hol lehet leszedni témát?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

QuippeR
de te most komolyan azt hiszed, hogy a te asztalod a nonpluszultra?

nem azért mondom az a kép valóban szép, csak épp abban a pillanatban törném darabokra a kezem, mikor berakom háttérképnek. namind1, egyéni preferencia kérdése ez is, de azért gondoltam írok.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

panther112
Írtam már, hogy miért raktam be azt az asztalt. Az az asztal azért lett berakva, hogy legyen honnan kritizálni az itteni asztalok többségét.

A kilógó startgomb pedig ízléstelen. Használhatod, de attól még ronda. Egy 200 kilós nõ is ronda. Tudom van ember akinek tetszik, de attól még ronda. Gondolj bele, hogy vannak fekalománok is, mégse kérdés, hogy a szar ocsmány dolog.

CoolStuff
Persze... mert ez még lenni alfa verzsön!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Én ittvok... csak kicsit másképp... igen... én a krajczároSS!<#fogmosas><#banplz>

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
HtxVm!<#wilting>

gnar killer
pedig az az és semmit sem állítóttam be, 'magától' ilyen.

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

desigo
Mivel eddig csak Style Xp-t használtam ezért kérdeztem,hogy hogy csinálta.

mert nem vágom
precision
gondolom windowblinds beállítás kérdése az egész...

Bazinga!

desigo
annak mintha nem lenne átlátszó a tálcája
precision
sokat kellett volna visszaolvasni 😊

Bazinga!

desigo
Ez nekem tetszik😊
mivel csináltad és milyen téma?
thx
SASboy
ha tetszett volna nekünk a Te asztalod akkor is ezt csinálnád?

nice legs. what time to open?

SASboy
ez nekem is bejön, kár hogy wb5-höz van 😞

gnar killer
nekem most pont ez van(: egyébként elõzõt hamar elunva...

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

M@TriX
nekem meg éppen az tetszik így még exkluzívabb 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

panther112
Át kéne nevezni ezt a topikot. Hogyan menjünk xp lanka alá olyan programokkal, amiket elvileg azért írtak, hogy jobban nézzen ki a desktop-ra. Novum OS nem rossz, bár a tálcából kilógó start gomb elrontja.

precision
kár, hogy wba...nagyon szép
stylexphez nem tudsz esetleg vmi hasonlót? 😊

Bazinga!

M@TriX
na nekem most ez a skin tetszik, otthonra laza themenek jó lesz...

KaTT

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
sokáig én is StyleXPt használtam, de nekem azzal voltak régebben gondjaim, pl, hogy winstartnál nem töltõdött be, ott is hagytam 😉

köszi, akkor ez lesz a gond na majd megnézem.

SASboy
a windowsblindsnél nálam is ilyen volt. le is szedtem. style xp jobban bejön.
az uxtheme ilyenkor kell: katt

M@TriX
van egy kis gondom.
WindowsXP SP2 fel, winupdate majd windowblinds felinstall, de apply themenél belassul az egész gép és elkezdi aplizni de ennyi. régen installtam már fel szûz winre ezt a cuccot valami még kell, vagy az az uxtheme.dll vagy mi is.
vagy mi kell?

te még ittvagy? ³á³ a krajczároSS

football without ultras is nothing

[HUN]PAStheLoD
nem Lég min. ;]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
ná cép :/

de ha neked bejön , akkor oké 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

windrunner
nemtecc

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Balumann
ha jól értem, akkor TV mûsort lehet így RSS-el nézni? Ha igen akkor tudtok mondani ilyen RSS TV mûsor címeket (pl. rtl club meg tv2) ? (nem igazán tom elmagyarázni normálisan, de az sg forumból a témákat már tom hogy kell így rss-el kivetíteni - kár hogy csak azt írja ki írt utoljára meg mikor, de jó)

Balumann
Na egy kis szünet után megint asztal váltás 😊

desigo
ez kész😊)))))))))9
nxfn
fúde dizájnos, magam alá szartam <#wow2>

CoolStuff
Nesze nektek minimalisztik sztájl!<#idiota>

k8bal
kösz mindenkinek! 😊
ent! Nekem se jön be...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

desigo
mert nem?
SASboy
forbidden 😞

gnar killer
aranyos ((:

SASboy
qrva jó

Krezga
köcce
k8bal
bbIconBox

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Krezga
A jobb oldali toolbar-t hogyhíjják?
desigo
aranyos😊
k8bal
Új! Legyen má tavasz! =D
A képen eredetileg az van hogy Spring 2004.. home made a 2006!

desigo
érdekes😊