Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
ThemeXP
Megnézem az id számot,és beírom,elõre is köszi a kódot...😉
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Letöltöttem egy csomó kiegészítõt, ami majd díszíti az asztalom, de .widget kiterjesztésûek és nem tudom mit kell vele csinálni! Vagy pedig ami fontosabb letöltöttem témaákat is azok meg .desktop kiterjesztésûek és azokkal mit kell csinálni? Segítsetek!
Elõre is köszönöm!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Sajna rendszerújratelepítésem volt,és csak a 30 napos verziót tudtam leszedni. Már nem emlékszem hogy tudtam kikódolni. 😞

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
THX !
#18568:
THX, a háttérkép már nem tom honnan van, adsz priv.-be egy email-t akkor elküldöm
#18570:
winamp skin neve: UnUSUaL
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Mi ez a progi? amivel ezt az ablak váltogatós mizériát csinálod?
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Letõttés 😄
Méret: 26mb
Formátum: mov
Sebesség: 25fps
Hossz: 33sec
Felbontás: 640x480
(Ehhh bocsi, véletlenül bentmaradt a zene amit hallgattam.. 😄 Mind1. 😊 )

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Bazinga!
Neki lehet, hogy ez hobbija😉
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A háttér saját készítésû...