Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ehez kell egy program aminek a neve:iconpackager.
a stardock.com-rol le lehet tölteni a trialt.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
ez a szutyok nem mentette el a beállításaimat tehát az alpha blending is ki volt kapcsolva....
azért thx...
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
leszedtem a winmap skint de az istennek sem akarja megjeleníteni a main window-t
nincs vmi tipped hogy mi lehet a gond?
még nem 100%-os, de legalább tesztelitek!!
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Enny1
[center]
Aktuális irodai asztalom, ami abszolút sablonos...
Vagyis ... Annyira nem!😊 Mert elkészültem a .svd konvertálással és átültettem a linuxos iconokat XP-re!😊 Szóval elkészült a Glass iconset. 😊)
[b][i]FONTOS!
Az ikonokat nem én rajzoltam, csak konvertáltam!!!
ScOrpY plz WP htx 😊
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
A tálcának megadnád a linkjét ?
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Elõre is köszi

PS3/X360 user: Infernohun
my desktop
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Alap winfows rulez 8)
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?