Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. 2evig wowoztam linuxon 😉 szal fura lenne ha nemmenne
2b. bar azert nehany jatekkal tenyleg molyolni kell
3. hat az igaz , tulsagosan szabad kezet kap az ember 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
anno 1987
pl. youtube-on keress rá, meg fogsz lepõdni... szinte minden megy már amit akarsz
sorry az OFF-ért
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Linux szóba se jöhet.
1.Újra kellene tanulnom a gépezést
2.AMI A LEGSÚJOSABB:a játékok nem mennek rajta (nem tom hány napig birnám wow meg burnout nélkül)
3.Annyira nem fontos a széjjelmoddolhatóság,akkor inkább ikonhegyek
http://www.tenke.hu
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
És magyarember készítette. 😊 (nyolc8)
NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Iconpackger mûködik alatta rendesen? illetve a bal oldalon lévõ intézõs ikonokat hogyan tudom módositani(gondolok itt kedvencek, könyvtárak, otthoni csoport stb. ) van tutorial találtam tutorial , csak valami egyszerûbb úton nem lehet? iconpackager lekezeli ezt?
Egyéb mappa ikonokat sincs kedvem egyenként vagy mondjuk tuneup-al átnyomkodni.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
XP elérte a korlátait és ezt is - mint minden más Windowst - külsõ programokkal lehet nagyon módosítgatni, de azok meg kitakarják az eredetit, és nem olyan stabilak mint a gyári.
Ha nagyon moddolni szeretnéd az asztalod, próbálj linuxozni azt széjjelmoddolhatod, mert nem olyan kötött, mint a Windows-ok.
Jelenleg 2 megoldás közül választhatsz, ami tuti jó:
-Újabb Windows
-Valamelyik Linux vagy BSD disztró.
Remélem tudtam segíteni valamit, ha nem, akkor bocsi.
Üdv.: Balázs
NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB
De talán mégis. Próbáld meg a BBlean-t, vagy a LiteStep, esetleg Talisman.

Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Majd url vagy kép beszúrása..
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
3-4. Gondolom win7ed van, akkor pedig itt találhatsz rengeteget: deviantart.win7theme Kis segítség:Win7téma csere
5. Azt már neked kell összeállítanod hogy milyen legyen.
Kis idõt rá kell szánni, nagyrészt inkább a rainmeteres skinek, és windowsos témák kitapasztalásához. De lényegében szép asztalokat lehet összehozni pillanatok alatt.
1.Wp-az már megvan (acdc/guns n roses)
2.Kéne widget, de nem tudod melyik programok megbizhatóak
3.Start menü és tálca upgrade nagyon fontos volna
4.Szóba se jöhetnek az "ezerszinücsilivili" dolgok max 2-3 szinbõl álljon
5.Letisztult átlátható, könnyen kezelhetõ legyen
6.Sok ikon nem lesz rajta, berokyo-t használok ahhoz
Ha nem tudjátok hasznáni, nincs PhotoShop-otok.Írjátok meg milyen szövegü ikonok kellenének és én megpróbálom legyártani õket.(DE NE TÚL SOKAT)
Most látom hogy van itt egy linkelõ gomb, de nemhasználhatom még 30 napig.
Szóval, akinek tetszik a háttér van még egy pár a gallery-mben.
Link:
http://iiidominoiii.deviantart.com/gallery/27884744