Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD
1. Ma mar olyan distek vannak amik windozosabban neznek ki a windowsnal, es szvsz most sem erted igazan a windows kernelt 😉 szal akkor linux is mehetne akar
2. 2evig wowoztam linuxon 😉 szal fura lenne ha nemmenne
2b. bar azert nehany jatekkal tenyleg molyolni kell
3. hat az igaz , tulsagosan szabad kezet kap az ember 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
bump

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

jhetedikj
(köszi az off-ot én épp most készülök váltani windowsról, de én se tudok sokat róla még) 😊

anno 1987

eZo
hát nem éppen 😊 rosszul olvastad !
pl. youtube-on keress rá, meg fogsz lepõdni... szinte minden megy már amit akarsz

sorry az OFF-ért

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

én ugyolvastam hogy a linuxokon csak õsrégi 2d-s cuccok mennek.meg pár mai játék lebutitott grafikájú változata(ea-sok)

bboyatty
Nekem is es a wp-m. 😄

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

SimaSuna
most ^.^
pxxl
pont hogy a wow megy linuxon is 😄

All hail the double x!

Hiperwolf: ez a superbárositó cucc naon bejön ,kösz.
Linux szóba se jöhet.
1.Újra kellene tanulnom a gépezést
2.AMI A LEGSÚJOSABB:a játékok nem mennek rajta (nem tom hány napig birnám wow meg burnout nélkül)
3.Annyira nem fontos a széjjelmoddolhatóság,akkor inkább ikonhegyek

tenkenorman
rendes. még lusta voltam lecserélni az ikonokat. de nem mutat rosszul a színes sem.

http://www.tenke.hu

a tálcán ha valami fut, akkor az is fekete, vagy ott a rendes ikon látszik?

tenkenorman
nah ilyen szolid

tenkenorman
kösszencs

Casillas
yahoo widget csak nekem halt meg újévre?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

j0nNyKa
most

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

DJKonya
Nekem csak ilyen natúr<#idiota>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

tenkenorman
aaaa...
wéépééét
widgetekett
startmenûût
...légyszíves 😊

Lekezeli, és könnyû is a használata. Bár egyesek panaszkodnak, hogy uninstall után kavarodás történik...32bit win7en én is használom.
byzhouse
csíkozást lehagyhattad volna a számokról

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

SimaSuna
2010 utolsó Dizájnerkedése 😊

Hiperwolf
Nem tudtam, hogy ennyire népszerû, de ennek csak örülni tudok.
És magyarember készítette. 😊 (nyolc8)

NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB

Shodan
nagyon megy ez a wall mostanság, mondjuk szep is.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Shodan
Én ujabb windowsal próbálkozok, végre áttértem win7-re xp után. 😊
Iconpackger mûködik alatta rendesen? illetve a bal oldalon lévõ intézõs ikonokat hogyan tudom módositani(gondolok itt kedvencek, könyvtárak, otthoni csoport stb. ) van tutorial találtam tutorial , csak valami egyszerûbb úton nem lehet? iconpackager lekezeli ezt?
Egyéb mappa ikonokat sincs kedvem egyenként vagy mondjuk tuneup-al átnyomkodni.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Hiperwolf
Mostanság:

Hiperwolf
Talán próbáld meg ezt a XP Superbarosító dolgot, de nekem ez olyan instabil volt mint egy tehén, bár azóta lehet, hogy jobb.
XP elérte a korlátait és ezt is - mint minden más Windowst - külsõ programokkal lehet nagyon módosítgatni, de azok meg kitakarják az eredetit, és nem olyan stabilak mint a gyári.
Ha nagyon moddolni szeretnéd az asztalod, próbálj linuxozni azt széjjelmoddolhatod, mert nem olyan kötött, mint a Windows-ok.
Jelenleg 2 megoldás közül választhatsz, ami tuti jó:
-Újabb Windows
-Valamelyik Linux vagy BSD disztró.
Remélem tudtam segíteni valamit, ha nem, akkor bocsi.
Üdv.: Balázs

Én nem vágom mit is akarsz...

De talán mégis. Próbáld meg a BBlean-t, vagy a LiteStep, esetleg Talisman.
xd, ha hiszed hanem tegnap uninstaláltam a windowblindset, és az is csak skinez.A repülõ fás desktopon még az volt tegnap.Nekem új funkciók kellenek, vlmi teljesen más.A winodblinds is csak átalakit de nem cserél le semmit, ugyanazok a menük, azok a funkciók, semmi új.Desingra a vistás taskbar+start menü tökéletes nekem.

SimaSuna
XPhez a WindowBlinds
Win7hez meg transbar 😊
xd, éppen ezt hangsúlyozom :kismillió progit próbáltam már start menü és taskbar átalakitásra,de az összes csak skinez,nekem olyan prog kéne ami nem skinezi hanem lecseréli teljesen .Szebbre ,jobbra ,használhatóbbra, praktikusabbra.

Pl. Windows Style Builder-rel saját témát csinálhatsz, azt változtatsz a témán amit akarsz. Bár nem egyszerû a használata.
Na köcc sikerült, 1ébként nem tudtok vlmi tálca és start menü upgrade progit mert skinezõs progival Dunát lehetne rekeszteni, de egyik se csinál semmit se.

counter strike😊 vannak még keresztes lovagok rajtam kívül ezek szerint😊

Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!

byzhouse
végre találtam 1 nagyszerû háttért. 😊

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Valami normális képmegosztóra rakod fel, és nem ilyen javas-ra. Pl. noob.hu vagy tinypic.com

Majd url vagy kép beszúrása..
xd hogy tom megmutatni a képet?

<script src='http://www.yogile.com/embed/f61e63c6-1330-11e0-907c-404038f9156e.js?v=1.0&sort=caD&width=650&height=438&caption=false&auto=true&upload=false' type='text/javascript' charset='utf-8'></script>

Sikerült, kösz:

Manó313
egyszerû:

\" A múltad ne határozza meg aki vagy, de legyen része, akivé válni akarsz\"

Akkor itt van nagyobban: Link Nem fullHD de közel van hozzá.
Már elküldtem, úgy nem jó neki😊

Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!

Shodan
parancsolj, wallpaper de csak 1024-es

Ez a háttérkép érdekelne.Honnan tudom megszerezni?Elõre is köszi.

TopGun
Hi! A Berokyo-nal nem jobb a Side Slide nevu progi?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

2. Widgetet felejtsd el, nagyon minimális mennyiség áll rendelkezésre, persze majdnem mindenhez megtalálható a megfelelõ, de külsõre nem lehet alakítani, és ez eléggé lekorlátozza hogy egy szép kinézetû asztalt hozz össze. Jobban jársz a rainmeter-rel és a skinjeivel. deviantart.rainmeter itt találsz egy kis segítséget hozzá: RainmeterIRainmeterII
3-4. Gondolom win7ed van, akkor pedig itt találhatsz rengeteget: deviantart.win7theme Kis segítség:Win7téma csere
5. Azt már neked kell összeállítanod hogy milyen legyen.

Kis idõt rá kell szánni, nagyrészt inkább a rainmeteres skinek, és windowsos témák kitapasztalásához. De lényegében szép asztalokat lehet összehozni pillanatok alatt.
Szeretnék én is egy desktop uprgadet végrehajtani,viszont nincs idõm átnézni a fórum öccázakárhány oldalát.
1.Wp-az már megvan (acdc/guns n roses)
2.Kéne widget, de nem tudod melyik programok megbizhatóak
3.Start menü és tálca upgrade nagyon fontos volna
4.Szóba se jöhetnek az "ezerszinücsilivili" dolgok max 2-3 szinbõl álljon
5.Letisztult átlátható, könnyen kezelhetõ legyen
6.Sok ikon nem lesz rajta, berokyo-t használok ahhoz

III dOMINO III
Elfelejtettem közölni hogy a iconos pack-ban tulajdonképen nincsennek ikonok, csak a Photoshop file és a font.
Ha nem tudjátok hasznáni, nincs PhotoShop-otok.Írjátok meg milyen szövegü ikonok kellenének és én megpróbálom legyártani õket.(DE NE TÚL SOKAT)

Most látom hogy van itt egy linkelõ gomb, de nemhasználhatom még 30 napig.
Szóval, akinek tetszik a háttér van még egy pár a gallery-mben.
Link:
http://iiidominoiii.deviantart.com/gallery/27884744

Hayni
C:\Program Files\RocketDock\Icons
C:\Program Files\RocketDock\Skins
mazsola89
Hello a rocket dock fájljait hová kell másolni? nem vagyok jártas ebben a dologban:S 😄 elõre is köszi