Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!
Valakinél nem merült fel az a hiba hogy Operánál kéri az új adobét letöltöm felrakom és ugyanúgy kéri mig mozillánál meg chrome nál megy.
bocs h ide irtam :S
igen, rainmeter...
esetleg kell az óra?
wget screen -ben oszt jovan 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

link
http://flickr.com/photos/zolika90/
vagy a rainmeterre gondolsz? szerintem az az.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
és azt szeretném kérdezni hogy van e olyan program amelyel tudok windows 7-es effekteket csinálni és hogy milyen témákat ajánlotok és hogy van-e olyan téma amelyben átlátszo a tálca és a cimsor
meg hogy milyen programokat ajánlotok

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Minden ugyanaz másképpen.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Minden ugyanaz másképpen.
( nekem ez jött be a legjobban, Msn, Gmail, Gtalk, Facebook-ot is ezen keresztül használom )
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\" A múltad ne határozza meg aki vagy, de legyen része, akivé válni akarsz\"
Nem tudom jó helyre jöttem-e a kérdésemmel. Azt szeretném kérdezni az asztalokban jártas uraktól, hogy nem tudja-e valaki, hogy ezen a képen mi lehet ez a chat program? 😄

GO GUNNERS!
De ha winampot leteszem tálcára akkor a CAD is eltûnik a desktopról akármit állítok :S csak nem értem miért... valami tipp?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?