Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
thx
Nagyon szép.

hát igen, nálam is ezt írja ki. a megoldás vmilyen program, amivel skint meg hasonlókat lehet váltani. Én például stylexp-t használok... innen leszedheted ja, és utána csak kiválasztod vele amit akarsz 😊
GTheo
Hiall!
Plz vki help me
Letöltöttem 2 skint, témába tallózás, kiválasztom és hibaüzenet: nem valós téma.
mittegyeK?wincustomizerõl töltöttem le.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

The FlashBack
majdnem😊)

[/img]
na, így aztán ilyen lett. majdnem olyan mintha csak háttérkép lenne <#idiota>
Adawe
szívesen <#wink>

thx naon, erre gondoltam 😊))
Adawe
hopp, kicsit kicsi lett a kép. bocs.

újra

Adawe
hali csgj,

azt hiszem, hogy erre gondolsz: kikapcsolod a tálcán a Tálca zárolását, majd a gyorsindítás mellett megjelenõ két kis elválasztóvonalból a bal oldalit húzd ki az asztalra, majd helyez el a desk tetején.
eredmény

nézet menü-nél még tudsz rajt alakítani.
vagy ha nem tetszik, akkor külsõ progi: Objectdock, RK Launcher

hali, pls help
robotnyk
winampot nem cserélgetek. van pár jó skin, de mindegyiknek van valami kehéje. én playlisttel használom, ha nem csatlakozik a fõablakhoz rendesen, az már rossz. van ami tetszik de normális számláló nincs rajta, van amin csúszka nincs.

ez jól néz ki, minden jó rajta, és 13443 színbeállítás van hozzá, így szinte minden bghez/vshez megy.

wp
help, nem tudjátok, hogyan lehet az ikonokat egy lenyíló felsõ tálcára helyezni? mert rohadt sok ikonom van, és így az asztalon ronda
The FlashBack
kva jó<#eljen>
Elfelejthetnéd már ezt a winampot😄
Egyébként meg wp linket pls😄

robotnyk
A *wba-hoz windowblinds kell.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

xxdani
jaj bocsi...rájöttem hogy a lenti keresõ is jó nekem, ahelyett hogy fölöslegesen foglalom itt a sorokat😊

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

xxdani
na mindegy akkor marad az egész skin csere...csak egy lámi kérdés...leszedtem egy skint és valami *.wba kiterjesztésben van azt hogy tegyem fel mert style xp-vel nem tudom. elõre is köszi

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Don Goo
Mert elsõre nem raktam közzé szünetet, és elég nehéz elkülöníteni hogy hol az asztal alja, és hol a teteje. Nomeg az egyiken látszik a tálca is a másikon meg nem, ennek a rovatnak nem a háttérkép a lényege, arra van külön rovat.

Áruld el nekem legyél szíves minek kellett ebbõl az asztalból egyáltalán két változat(rejtély) és miért kellett mindezt kétszer belinkelned?<#wow3> Mindenki látta már az elsõ képsorból a minõséget..<#eplus2>

Encore
Nagyon tetszik ez a kép. Feltöltöd valahova?
Don Goo
Teszek közzé egy kis szünetet, mert így nagyon összefolyik

Don Goo
Így nyi.

Adawe
Két lehetõség közül tudsz választani:
-1: visszaváltasz klasszikus stílusra, utána pedig színezheted, mint a régi "szép" 98-as idõkben..
-2: Resource Hacker-rel megnyitod a c:\Windows\Resources\Themes\Luna\Luna.msstyles fájlt. Találsz egy BLUE_TASKBARBACKGROUND_BMP-t. Expand it! Ha megnyitod az 1033-at, akkor egy kis kék kockát látsz benne, ami hasonlít a tálcára (alapértelmezett XP téma esetén), csak ez egy kis részlete annak. Jobb gomb -> replace resource, majd válassz neki egy helyet. Innentõl kezdve azt lehet színezni, majd visszatenni, satöbbi. (bár ez nem "egyszerû módon" - ahogy kérted)

Külsõ program nélkül elég nehéz a tálca színezést megoldani, mert a tálca színe nem registry-ben van meghatározha, hanem egy képfájlból veszi, amit leírtam.

Ennyit tudtam segíteni.

( Egy egyszeri UXTheme Patcher-rel és egy jó témával külsõ program nélkül is lehet jó tálcád, asztalod, ... )

Munch
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

B@ldrick
<#wilting>

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

xxdani
helló. hogy lehet egyszerû módon (ezalat azt értem hogy más progi használata nélkül) átállítani a tálca színét?

magus
Total Commanderrel át tudod írni

Adawe
#19895. Vezérlõpult -> Mappa beállításai -> Nézet -> "Ismert fájltípusok kiterjesztésének elrejtése" elõl szedd ki a pipát. Így láthatod a .zip-et a fájlnév végén.
Utána már könnyedén át tudod nevezni.

Yw

csak ráragasztom cellukszal
Törölt felhasználó
És ez befér a monitorodba egyben? <#nyes>
berlinboy6329
Ezt jól megaszontad.Hogy írjam át,amikor .zip nincs is?És ha átírom a kiterjesztése akkor se változik.Utánaírom,hogy .curxptheme,de ezzel a kiterjesztését nem tom megváltoztatni.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

[/img]
Nekem most ilyen asztalom van <#idiota><#idiota><#idiota>
(sorry)
chicco

magus
nem jottem ra hogy a start menuben azt az 1-et miert hagyta meg ugy... mint ahogy arra sem, hogy a talcan miert nem cserelte ki az ikonokat, de most ez az asztalom:

hatter
hatter+startmenu

B@ldrick
.zip-et írd át .curxptheme-re és tedd be a téma mappájába

berlinboy6329
A CURSORXP-BEN H LEHET BEÁLLÍTANI A CURZOROKAT HA 1 INI FILE MEG SOK PNG VAN A ZIPBEN,AMIT LESZEDTEM?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Pedig sok mindent megtalálsz azon az oldalon amit linkeltem.Baloldalt az oldalon ott van a download,ide kattintava ott van például a desklet is.Widgetek elött pedig ott van ugyanitt az AveScripter.Elöször ezt töldsd le,rákattintasz a fáljra és már települ is.Majd az óra melletti ikonra katintava desklet control panel,felsõ menü-desklett-add-baloldalt kiválasztod az avescriptert,kétszer rákattintasz és a listábol kiválasztod amit ki akarsz pakolni az asztalra.

B@ldrick
hmm minimalizm <#finom> oda bunny kellene <#wink>

Adawe
Hi, Avedesk-hez honnan lehet letölteni desklet-eket? Nem igazán találok ilyen oldalakat..
Másik pedig, hogy nem tudok vele megnyitni *.widget fájlokat, pedig a letöltési oldalon ezt írja: "Better support for mini-applications / widgets / desklet"

Valaki help?

Objectdock.

Malakai
GarvGraphx Adult Oriented Art? <#alien2>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Köszi.Itt a többi is:Link

The FlashBack
ikon linket pls

desigo
a kurzorokat ha letöltöttem, hogyan tudom beállítani? mert se a stylexp, se szimplán az xp nem ismeri fel
Törölt felhasználó
Jó lett <#eljen>
Nagyon jó.

magus
ilyen toolbart felulre mivel varazsoltal?