Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Plz vki help me
Letöltöttem 2 skint, témába tallózás, kiválasztom és hibaüzenet: nem valós téma.
mittegyeK?wincustomizerõl töltöttem le.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
na, így aztán ilyen lett. majdnem olyan mintha csak háttérkép lenne <#idiota>#idiota>
azt hiszem, hogy erre gondolsz: kikapcsolod a tálcán a Tálca zárolását, majd a gyorsindítás mellett megjelenõ két kis elválasztóvonalból a bal oldalit húzd ki az asztalra, majd helyez el a desk tetején.
eredmény
nézet menü-nél még tudsz rajt alakítani.
vagy ha nem tetszik, akkor külsõ progi: Objectdock, RK Launcher
ez jól néz ki, minden jó rajta, és 13443 színbeállítás van hozzá, így szinte minden bghez/vshez megy.
wp
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
-1: visszaváltasz klasszikus stílusra, utána pedig színezheted, mint a régi "szép" 98-as idõkben..
-2: Resource Hacker-rel megnyitod a c:\Windows\Resources\Themes\Luna\Luna.msstyles fájlt. Találsz egy BLUE_TASKBARBACKGROUND_BMP-t. Expand it! Ha megnyitod az 1033-at, akkor egy kis kék kockát látsz benne, ami hasonlít a tálcára (alapértelmezett XP téma esetén), csak ez egy kis részlete annak. Jobb gomb -> replace resource, majd válassz neki egy helyet. Innentõl kezdve azt lehet színezni, majd visszatenni, satöbbi. (bár ez nem "egyszerû módon" - ahogy kérted)
Külsõ program nélkül elég nehéz a tálca színezést megoldani, mert a tálca színe nem registry-ben van meghatározha, hanem egy képfájlból veszi, amit leírtam.
Ennyit tudtam segíteni.
( Egy egyszeri UXTheme Patcher-rel és egy jó témával külsõ program nélkül is lehet jó tálcád, asztalod, ... )
Utána már könnyedén át tudod nevezni.
Yw
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Nekem most ilyen asztalom van <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
(sorry)
hatter
hatter+startmenu
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Másik pedig, hogy nem tudok vele megnyitni *.widget fájlokat, pedig a letöltési oldalon ezt írja: "Better support for mini-applications / widgets / desklet"
Valaki help?