Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Nekem nem nagyon tetszik, de ha neked megfelel akkor jó 😊
Törölt felhasználó
Innen tudsz leszedni mindenféle cuccokat:cuccok helye 😊
CheAteR88

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Törölt felhasználó
Tessék itt a háttér: használd egészséggel 😊
CheAteR88
thx

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

so honnan lehet leszedni?
nagyon teccik a háttered megosztanád ?😛

az ilyen idõjárásos cuccot, honnan lehet leszedni?
Az Avedesk 1.3 innen tudod letölteni.Avedesk

nfstuning
NEM Mükszik!!!!
jobb egér->tulajdonságok->megjelenés->kiválasztom a témát->alkalmaz=>ÉS KLASSZIKUS WINDOWS TÉMA!!!!!!!!
HELP!!!!!!

CUKI CuKI VIK

CheAteR88
?
link vagy help!!!

desigo
pöpec <#eljen>
Az ikonok Avedesk -el.

CheAteR88
vista?

CheAteR88
nem én az ikonokra

Ha arra a kis képernyöre gondolsz,azzal lehet az asztalról háttérképeket nézegetni.

CheAteR88
zsir😄
mi az az asztalon?😄

CheAteR88
CLASSIC EZÜST VAN😛😄

Törölt felhasználó
Igen azzal jobb lett volna 😊
Törölt felhasználó
Én is gondoltam rá de nekem régóta megvan ez a tálca és nagyon tetszik. Ezért csak halványítottam rajta 😊
Szerintem jó.Esetleg választhattál volna másik tálcát.

aston shell
ui.: az en talcammal (#19927) kurva jo lenne sztem...<#nezze>

\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!

aston shell
szep, de szvsz a talca nem passzol...
amugy cep! 😄

\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!

Törölt felhasználó
Csak azért, hogy legyen mit kritizálni 😊
aston shell
60 nap utan ideje ;enne mar ujrahuzni a gepet! 😊)))
ha nagyon nem akarod, akkor szedd le torrenten, vagy dc-n a creckelt verziot. asszem 5-os verzio nincs, de 4-esek vann rendesen. ha talalnal vhol 5-ost, akkor dobj egy linket! ha semmit nem talalsz, akkor style xp, de inkabb legyen klasszikus kinezetu a winfosom, minthogy a style xp-t felrakjam meg 1x 😊

CheAteR88
valaki seggícsenmá objectdock-hoz kéne nekem full reg vagy valami link ahonnan azt a progit tom leszedni és olyan lessz mintha megvettem volna😛

CheAteR88
na akkor nekem seggícs😛
ugyanez a problemám csak azzal eggyütt hogy nekem ezelött futott uána tod a licenc lejárt és mostmá urarakomse változtatt semmit
a reinstal seggített de mostmá semmi
ujra meg nem akarom húzni a gépet

aston shell
valszeg azert, mert a legelso tema az a windows classic... 😊))
a lenti gorgetosavval menjel tovabb, valassz ki egy temat, aztan apply.

enyyi.

Sosem állítottam ilyet. Igaz, magamnak szinte kizárólag minimál dizájn asztalokat hozok össze de ettõl függetlenül nagyon is tetszenek mások munkái is ha megfelel az ízlésemnek. Az alábbi Nfol asztallal semmi konkrét gondom nem akadt, egyszerûen az összhatás nekem nem jött be, ennyi, senki nem fog megsértõdni(btw ha láttál volna az elmúlt évben készült asztalaim közül jópárat fel sem dobtál volna ilyen fehér háttérképes butaságot).

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

nfstuning
Segítsetek please!
Nemtok a Windowsblindsel témát cserélni!
Letöltöm a progit a stardock honlapjárol és utána?
Kerestem krekket,de egy se mûködött, ha apply theme vagy valami hasonlóra nyomtam a windows klasszikus téma jött be😞(ez miért van???????)

Segítéget naon megköszönném!!!!

CUKI CuKI VIK

Nem csak az az asztal jó, ahol csak az egyszínû fehér háttérkép látszik...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

CheAteR88
nice....

Nfol
Köf.

http://nfol.extra.hu

Nfol
Nem elég minimál, ugye? ;-)

SASboy
ne halgass rá ;D szerintem baromi jó lett 😛 egyik legjobb, amit láttam tõled. grat

nice legs. what time to open?

Ezt most nem annyira jóak, zorri.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Nfol

berlinboy6329
nékem Így.De rég jártam erre.Még nem is olvastam l a kommenteket.na mjad mindjárt. 😉

Háttér

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Balumann
uh kurva jó, kicsit tényleg elég szembántó a háttér de jól néz ki 😉

nem lerágott csont már ez a biohazard theme? :c
sry

football without ultras is nothing

SASboy
nekem zavarja a szemem. sry

CheAteR88
indok?😄

SASboy
én ilyen háttérrel nem tudnék együttélni 😉

CheAteR88

SASboy
thx pal

aston shell
1280*1024
endzsóóóóój 😊

Törölt felhasználó
<#eljen>
SASboy
wp linket pls.

aston shell
a mostani