Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valamint a kijelölés színét?
most kérdezem negyedszer ha nem tudjátok akkkor pls írjátok azt thx
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Qwerty4

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
nice legs. what time to open?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
de nem hari, eddig se volt az asztalom tul "kreatív"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
valamint a kijelölés színét?
#20796: np, így jó.
majd beírom faqba ezt a linket is, ha leszidõm :|:C
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
http://www.box.net/signup/invitation/[email protected] - 1GB-ingyen tárhely! http://motionpicture42.freeblog.hu/ - filmek, sorozatok és néha játékok is :)
Aspyrin: máris jobb 😄
nice legs. what time to open?